Отговори
# 285
Аз не ходих на 3D, но моята лекарка ми препоръча д-р Троянчев, като най - добрия. Не говорел много, но ако има нещо нямало как да го пропусне. В бившата "Патологична бременност" се намира, зад МБАЛ Тримонциум.

Дари също като чуе "НЕ" се залива от смях и си продължава със заниманието. А от както започна да се изправя няма спокойствие вече, само това прави и дори се опитва да си пуска ръцете и естествено пада назад. Вече не иска да лази, а само да е права и да се придвижва по мебелите.

За говоренето бърбори,но нейни си неща, основно баба, деде се разбира и Гого-баща и. Маха с ръчичка за чао и здрасти, аз като пляскам много се радва, но още не се е научила.

# 286
  • в гората
 Здравейте, и от нас!Не сме се разписвали отдавна, не съм и чела признавам си  Embarassed.Не си знаем мерките, защото ни мързи да се мъкнем по консултации в разгара на лятото и ги пропускаме  Whistling.Борко категорично отказа пюретата, а на мен ми писна да ги изхвърлям и минахме директно на обща храна - много му харесва и си похапва, но още нямаме заместено хранене, докога ще я караме така не знам...Иначе и при нас, като при Нико11 малкия е подложен на системен тормоз от страна на баткото, но на мен ми прави впечатление, че го тормози най-вече в мое присъствие, когато ги оставя насаме е по-внимателен даже му пее ако се разплаче.
 Събудихме се... изчезвам, когато мога пак ще драсна някой ред. Hug

# 287
Расте ни 3-о зъбче. Crazy Отгоре. Вие по колко имате?

# 288
привет Blush не съм писала отдавна, а когато мога ви чета Peace Все още сме без зъби,но от седмица някъде ядем от детската кухня...е не всичко де,някои неща му ги спестявам,но доста му харесва Party Претърпяхме и първото си падане от спалнята.Разминахме се с уплаха и лека драскотина. От сега си мисля какво ще правим зимата.....като не се спират тези деца ooooh! ooooh!
Ставам,че се чува едно дрънчене от другата стая....... ooooh! пак нещо е свършил човека

# 289
Ехооооо , връщам се от ДК   и се отчитам с 10,450 кг и 77 см на 9 м и един дни  Heart Eyes На мама мутантчето  Joy Всеки момент чакаме 2 зъба от горе и а дано е по-скоро , че вече не се трае от няколко дни .

Връщам се да ви чета  Hug

P.S.Много ми е драго да видя , че пак е живнала темата  Wink Heart Eyes

# 290
  • В две мънички очи...
Е капризче браво на Алекс, а аз си мислех че моя го прехранвам щом гони 10-те кг.  Joyама да са живи и здрави и все така жизнени Simple Smile
А за зъбите отгоре и ние чакаме 2 и е ад - от няколко дни не иска да яде, хапва с много зор и плакане - вече си мисля да викам радиохора на помощ, през нощта проплаква и само панадола облекчава положението. Не дава даже да си пъхна пръста да го намажа с гел. През деня през повечето време реве с ръце в устата. Педито каза 1 е почти готов да излиза и още 2 напират та да видим  #2gunfire

# 291
  • Пловдив
Dori  фетална морфолигия съм правила при д-р Корсемов на Пещерско шосе в болницата където и раждах , записах се предварително няколко дни. Правила съм и при д-р Крумов , кабинета му е в Гранд.
Но и д-р Троянчев(МБАЛ Тримонциум) и д-р Даскалов(Мвдикус Алфа) са много добри , както и много други.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850.0;topicseen ето полезна тема в която ще ти отговорят
Относно зъбите имаме си цели 4 броя, горните избиха наведнъж и без проблеми, дано все така да излизат  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 00:42 от mimata14

# 292
Ysabell , много са ни добре дечицата , не им бери грижа за ръста и килограмите  Mr. Green

Нещо поизтървах предните теми , та да попитам има ли други "луди" като мен , решили да не записват децата на кухня , а да им готвят сами? newsm78

Днес ми хрумна идея, понеже не всеки път мога да намирам прясно телешко и пуешко месо , та взех на хип чисто пиле , теле и пуйка.Идеята ми е да готвя зеленчук и вътре да добавям по няколко лъжички от месото.

# 293
Дария е с три зъба отдолу, двата илзязоха на веднъж и третия след 3-4 дена.Май ще пробива и четвърти, че запозна да се събужда нощем и да плаче, но още не мога да разбера кой точно ще е.

Аз също нямам намерение да ползваме кухнята. И аз съм взела телешко и пилешко но още не съм ги използвала (не съм въвела телешкото, пък пилешкото тази седмица го опита за първи път).Но ние си имаме градина и имам всичко под ръка, та ми се струва грехота да не ги използвам, а да взимам от кухнята.Даже накарах свеки да вземе да гледа кокошки, че да има яйчица и пилешко месце за малката

# 294
Ние зъби нямаме никакви, а и няма изгледи за сега Simple Smile
Аз също готвя сама и кашите даже Simple Smile ама то ние сме много бавни със захранвенето, така че за сега сме си още на пюрета и кашички, от месото само пиле, пуйка, от вчера и заек. Аз по същия начин практикувам каквото не намирам прясно взимам пюре на Hipp. Старая се да намирам домашни зеленчуци, ама ако не успея купувам каквото има в магазина/пазара. Смятам , че пак е по-добре от готовото - прясно приготвено и знам какво точно има вътре Simple Smile За сега успявам да се справям, готвя максимум за два дни. За напред незнам...може и до кухня да опра, но докато мога ще си карам така. Wink
Но ние си имаме градина и имам всичко под ръка, та ми се струва грехота да не ги използвам, а да взимам от кухнята.Даже накарах свеки да вземе да гледа кокошки, че да има яйчица и пилешко месце за малката
newsm10

# 295
  • Пловдив
и моето Зверче вчера го мериха-10,300кг и 78см.зъби-2 горе и 4 долу.Изправя се на кошарата и лази но не може да казва чао а като го питам къде е лампата ме гледа тъпо.На кухня ще го запиша септември или октомври и ако яде ще го оставя то и без това съм мъжка майка ще готвя цял живот Simple Smile

# 296
kapri_z и аз мисля да си готвя на бебка. Аз и сега си ѝ готвя. Цвети вече е прояла почти всичко, от което ядем ние. За сега всичко си ѝ понася добре.
timide  и Цвети все още няма зъбки, но снощи за първи път започнаха да я мъчат. Вдигна и температура и цяла вечер спа много неспокойно.
А да попитам вие кога мислите да пускате бебчовците на ясла? Аз мисля най-късно на пролет да съм я пуснала, че никак не ми се седи на майчинство от по 240лв.

# 297
Бобито, как на пролет бре мила? Нали приемът е от есента. Вие сте приети на ясла за тази есен ли?
Аз от декември тръгвам на работа и майка ми ще я гледа до другата есен. Ако я бяха приели на ясла бих я дала. Но, ще кандидатстваме пак догодина - да тръгне от втора яслена група. Приятелки сами споделяли, че е хубаво децата да са на ясла. Стават по-самостоятелни и гледат и се учат от другите деца в групата. Simple Smile

И аз мисля Никол да я записвам на кухня от октомври някъде. И ние се захранваме бавничко. Не съм давала още масло, попара, мляко.

За зъбите. Никол има 5 зъба, сега я мъчи следващия.

# 298
В Стара Загора явно е по лека процедурата по кандидатстване на децата. Разпитвах за една конкретна ясла и ми казаха да си подам документите, когато детето навърши годинка и на пролет може вече да си я посещава.

# 299
Готвих му на господина в началото. Имах огромно желание да яде домашно, ама той се оказа на друго мнение! Mr. Green Категорично отказа да ми яде произведенията!  Crazy Не че яде много и от купешките де. Crossing Arms Днес го мерихме: 9150 и 73см. Не е като на КАпризната  Hug Hug ама не е и заслабнал! Heart Eyes

За лекарите като стана въпрос и аз препоръчвам Троянчев!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт