Това е моята скромна изненада за нея.Да ни е жива и здрава,все така доба и лъчезарна кака.
Имам и още една голяма радост Дея напредва все повече в ходенето и смело се отпуска самичка и пристъпва.
Малка е още, къде ще ходи. Не искат ли да вървят от яслата? И това да ти е предлог да не я пуснеш от сега? Ако се разбереш нещо с директорката. Охх, много гадно

От другата седмица сме на кухня вече де, но когато мога пак ще му приготвям туй онуй
Днес си хапнахме елда и двамата
Много се вълнувам, надявам се, че ще е мн интересно. И днес, и вчера, татко и бебе се представят чудесно докато ме няма - първия нахранен и пред компа, а втория - нахранен и приспан 

, сестра ми е бременна във 8 седмица и за сега всичко е наред, дай боже все така да е до края.Няма да е ноемврийче, ама карай 
. Ти как ще се връщаш на работа и ще кърмиш нощем? Няма ли да ти е изморено? Офф, аз съм в чуденка след годинката накъде, но факта, че сутрин съм като разглобена май ме възпира все още /е, голямата истина е, че не искам изобщо пак на работа 

Винаги ми е приятно да те срещна тук
Виж тук , относно разпределението на храната от детската кухня . На 6-та страница , средната колона , последния абзац 
, писах ти по-горе, ама си ме пропуснала
. И на мен винаги ми е приятно лафчето с теб
. Пак ще те поздравя за блога ти - в събота ще търся хубава тиква, да правя рецептите ти, че е много полезна пустата й тиква. Интересно ми е, човечето ми дали ще хареса канела? Намислила съм зимата да правя повече от твоите рецепти, че сега по цял ден скиторя /докато е топличко/. 10х за линка - хем съм съгласна, хем правя точно погрешното
.