Доволни сте значи от Ян Бибиян. Ще взема и аз моята да я запиша, че сме на 565757575575 място за държавната.
Пък ако тръгна да готвя... ще има "развод ми дай" , нали бе дзумба? 
Б. ,мерси и аз малко препаратче слагам.
Пък ако тръгна да готвя... ще има "развод ми дай" , нали бе дзумба? 

представих си го много образно
Това поне не е много опасно.
А в началото бяха почти еднакви с Ива.
, ама на теб дали ти е било толкова смешно, съмнявам се. 
между храненията все иска да тъпче нещо за ядене-хляб,бисквити,плодове
И как няма! Като не яде 2 седмици
Сега обаче е с възстановен апетит и аз съм на седмото небе от щастие
На мама мишленцето , толкова му е било изгладняло дупето , че сега зяпа и с пълна уста
Няма да ви казвам, че избиха зъбите , то е ясно , но сега втория от ляво заплашва да започне да ни тормози всеки момент и направо изпадам с тих ужас ...
Има още една много хубава, но не съм стигнала до нея. Нищо , ще я сложа , а когато я приготвя ще добавя и снимка . Надявам се да ти хареса и тя 
дано схвана , за какво става дума 
Винаги ми е приятно да те срещна тук
Виж тук , относно разпределението на храната от детската кухня . На 6-та страница , средната колона , последния абзац 
Честит ти празник на патерици (15-ти септември) 

мерси за инфото
моя обича наистина много плодове и предпочита да ги давам направо да гризка - имам големи съмнения че ги предпочита така за да може да чеши не избилите 3 зъба.
. Та майка ходи в Сливен да търси аптека после 2ч. чака за автобус да се прибере - все повече имам чувството че направо тук човек е отлъчен от света ако изчезне нета и тв-то и сигурно ще е така
. Та дано да пресечем нещата.

Още не е напълно стабилен и малко се полюшва, защото умира от смях, докато ходи, но ще свикне