Отговори
# 570
viviq, аз си я купих от аптека, комплекта е с паста и с накрайника за миене и струваше малко над 5 лв.
timide, Честит рожден ден /с малко закъснение/  newsm67. Пожелавам ти всеки ден да си все по-щастлива и малкото съкровище да не спира да те радва. Аз ще си взема от всички видове бонбонки, че са ми слабост  Embarassed

# 571
  • В две мънички очи...
viviq, аз си я купих от аптека, комплекта е с паста и с накрайника за миене и струваше малко над 5 лв.
timide, Честит рожден ден /с малко закъснение/  newsm67. Пожелавам ти всеки ден да си все по-щастлива и малкото съкровище да не спира да те радва. Аз ще си взема от всички видове бонбонки, че са ми слабост  Embarassed

Да не повтарям писаното и аз  Embarassed

Ох храненето и при нас е ад вече седмица. Сутрин как да е яде не много но все пак яде, на обед ми отказва всичко което предложа. Оня ден накрая се отказах да го моля и отиде и си извади един лук от стелажа и го ръфа като ябълка, после откри пюретата и пожела да яде от тях. Следобедно то почти отива към вечерта и директно ми отказва и сме пак на кърмене. Иначе е станал много инатлив - сърди се когато не му дам да прави каквото иска или по-точно да пъхне в устата каквото иска, тръшка се, реве - като бебе не съм имала такива проблеми да ми реве толкова много направо ме подлудява на моменти. Днес си е хапнал и тиксо освен всекидневните дози хартия които все изнамира. За зъбите вече не знам дали ще имам спокойствие всички втори резци се опитват едновременно да избият и само се изчакват - мислех че горните ще избият по-напред но днес докато се дереше ги поогледах ами номер 5 леко е разпукал венеца, другия горен се усеща и мястото където ще пука венеца е станало по-червеникаво, а отдолу се белее яко и така са сигурно от седмица. Вече всяка вечер давам нурофен защото пищи от болка и цялата ръка пъха в устата.

# 572
  • София
timide, Честит Рожден Ден (на патерички)! Да си здрава, обичана и грижовна майка и съпруга и все положителни емоции ти се случват!
Благодаря за почерпката   bouquet.

# 573

Да ви почерпя по случай десетата месечинка на Дария Simple Smile

Като се замисля,  първият  рожден ден наближава.Мислили ли сте как точно да го отбележите? Те милите са още будалички, за нас ще е по- голяма тръпката. Аз вече се замислям по въпроса, но не съм решила все още нищо.

# 574
ЧРД, Тимид! Simple Smile Grinning
Моята бебка е същата! Не яде, растат зъби, разсипва цялата манжда по пода и по дрехите си, пиши! Нетърпима е и милата е така от много седмици вече. Явно до година и нещо, докато порастнат всички зъби за възрастта ще е така! Притеснявам се само, че не наддава. Sad Стои си 8100-8200 от два месеца. То няма как да наддаде като само лази и се премята и крещи и подскача, ясно ми е! Като навита пружина е. Дано и дадат почивка тези зъбки вече!

За детските ясли и градини, много се моля да я приемат Никол догодина, че не знам какво ще правим иначе. Наближава вече да тръгна и на работа и ми става тъжно още отсега. Но, се ла ви, нали така! Simple Smile

Успешен ден, милички!

# 575
  • 42.016399,23.101179
Честит първи учебен ден на всички пораснали каки и батковци!
Искам да почерпя и аз за моята първокласничка

ralitsa_e честита ви месечинка!
timide, честит рожден ден на патерици и от мен!
bobito0785 права е  viviq за детските ясли наистина има нова наредба от тази пролет. Друг е въпроса че в по малките градове, ако в яслата има свободно място може по всяко време да постъпи детенцето, но ако няма се чака септември - тогава се изписват по големите, които пък единствено тогава могат да отидат в градина и т.н. #Crazy

# 576
Кьолшес, Изабел, Ралица, благодаря ви за съветите. Ще се пробваме с количкатада тръгнем като ръчен. Имаме дълъг престой на Франкфурт и направо не се виждам на ръце с тоя палавник. Скоро и ние ще видим родна земя, живи и здрави, А Максимус да види студ що значи.

# 577
  • В две мънички очи...
iva_a, хайде леко да е пътуването и малкия да го понесе добре, а ти навестявай форума в БГ ако можем с още нещо да помогнеш или пък останеш случайно без компания за разходка или кафе  Mr. Green

# 578
Леле Изабелка направо не ти завиждам с тез зъби аз!
Ние сега чакаме номер 7 и 8 - тия дни много ме хапе пак като суче да видим кво ще излезе ама сякаш последните по-леко ги вади ,може би вече и изтръпна цялата уста знам ли
Лек ден на всички ние се приготвяме за разходка !

# 579
Привет Heart Eyes Чета  Ви когато мога и от месец сигурно се каня да пишааа,но все нещо става и ставам от компа Peace Все още Вани е без нито един зъб,а аз без цикъл,но пък и се кърмим  Naughty От няколко дни сме с температура и леко зачервено гърло ooooh! С това променливо време вече се чудя как да го обличам newsm78 От около месец сме и на кухня и за сега ядем почти всичко с малки изключения. Чета и за държавен,но напоследък малкото зверче не ме оставя изобщо,а времето напредва #Crazy Ето пак се чуват странни звуци от коридора и ще трябва да ставам Flutter ooooh! Лека вечер на всичкии

# 580
Здравейте,искам да ви попитам по колко пъти спят вашите бебоци през деня и някои от вас махнали ли са предобедното спане?Александър вечер заспива в 21.30,сутрин се буди към 7.30,после преди обяд в 11 часа пак заспива за 40 мин. (най-много час),но навън в количката,и вече следобяд си спи в къщи,но заспива чак към 14.30- 15.00 часа пак за 1 час.Та се чудя дали да не му махна предобедното спане за да спи повече следобяд,въпреки че ми се струва още рано да спи само по веднъж на ден Thinking Но него яко го мъчат зъбите и може пък като му избият 5 и 6 номер да спи повече през деня newsm78

От 2 седмици сме на кухня(Хер Бебе) и много я яде,почти всичко изяжда.Искам да попитам мамите от София ,които са на някоя от другите кухни(Ян Бибиян,Вълшебник или др.)Да сподели дали са доволни.Благодаря предвварително Grinning Лека вечер!

# 581
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
TedyKr, Марти също става към 7:30 и после заспива пак към 9-10:00ч. за около 1 час. Следобяд спи от 14:30 до 18:00ч. Вечер ляга в 21:30-22:00.

За кухнята - взимам от Ян Бибиян и нямам оплакване. Хубавото е, че ако поръчаш за цяла седмица има отстъпка  Peace

Имам един въпрос за подстригването. Мамите, които вече са подстригвали бебоците - сами ли го правите или ги водите на фризьор? Аз не смея сама и се чудя дали обикновен фризьор ще иска да офъка дребния или трябва да го водя някъде на спец?  Rolling Eyes

# 582
TedyKr, Марти също става към 7:30 и после заспива пак към 9-10:00ч. за около 1 час. Следобяд спи от 14:30 до 18:00ч. Вечер ляга в 21:30-22:00.

За кухнята - взимам от Ян Бибиян и нямам оплакване. Хубавото е, че ако поръчаш за цяла седмица има отстъпка  Peace

Имам един въпрос за подстригването. Мамите, които вече са подстригвали бебоците - сами ли го правите или ги водите на фризьор? Аз не смея сама и се чудя дали обикновен фризьор ще иска да офъка дребния или трябва да го водя някъде на спец?  Rolling Eyes

ОО вие сте супер-това от 14.30 до 18.00 на мен ми се вижда много далечна мечта Grinning
Значи ще взема някоя седмица да пробваме и Ян Бибиян.

# 583
благодаря за пожеланията.
Нашата спиолка спи от 22:00 до 6:30 когато пие сутрешното мляко. След това пак си заспива до 8:30-9:30. Последните дни даже се налага да го будя.То и аз пазя тихо де, да мога да свърша нещо полезно. После имаме 45мин -1 час съм преди обед, на разходка. Следобяд последно време пропуска, което не ми харесва много много, но иначе откарва по 1,5-2 часа. Проблемът ми е, че все още заспива на ръце... Confused Оставя ли го сам в кошата започва един рев.... Извън кошарата сам вече не мога да си позволя да го оставя, след като онзи ден се покатери от земята на масичката на проходилката #Crazy Добре, че беше между дивана и хладилника, че нямаше къде да бяга. Вашите бебоци оставяте ли ги сами и как реагират?

# 584
Набързо ви прочетох та може и да пропусна някой и нещо!
Първо честито на всички празнуващи!

Дъги, мъжо чисти вкъщи, но почти съм сигурна, че използва препарат, защото като се прибера си мирише на такъв!

Мойто малкуту мъж  Mr. Green спи много различно! Днес напр.стана в 9, спа от 13 до 15 и после заспа чак в 21, т.е имал е само един сън.
Вчера стана в 8, спа от 11-до 12 и от 15 до 17.30 и заспа към 8.30: два дневни съня. Ръководя се от него!

Тази цялата седмица го бях записала на Ян Бибиян. Доволна съм, вкусно готвят, но най-важното е, че наш Груйчо хапва! bowuu Аз такива манджички и супички посмъртно не бих сготвила. Таквиз неща не се ядат вкъщи, камо ли пък в тази жега всеки ден манджи да въртя. Обаче го бях записала за грамажа от 210гр и му беше много. За другата седмица го записах за през ден. Ще яде два дена от едното меню, а ако не стигне ( а, дано!) ще спретна нещо.

Тимиде, а пробвала ли си да легнете заедно на спалнята, да го гушнеш, някоя песничка и така да го приспиш?
Днес го оставих за 5 мин сам, по без памперс да свърша нещо набързо. Изведнъж се усетих, че е станало много тихо: намерих го ухилен до уши,омазан целия в лайна!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт