timide, Честит рожден ден /с малко закъснение/
. Пожелавам ти всеки ден да си все по-щастлива и малкото съкровище да не спира да те радва. Аз ще си взема от всички видове бонбонки, че са ми слабост
. Пожелавам ти всеки ден да си все по-щастлива и малкото съкровище да не спира да те радва. Аз ще си взема от всички видове бонбонки, че са ми слабост

Стои си 8100-8200 от два месеца. То няма как да наддаде като само лази и се премята и крещи и подскача, ясно ми е! Като навита пружина е. Дано и дадат почивка тези зъбки вече!

Чета Ви когато мога и от месец сигурно се каня да пишааа,но все нещо става и ставам от компа
Все още Вани е без нито един зъб,а аз без цикъл,но пък и се кърмим
От няколко дни сме с температура и леко зачервено гърло
С това променливо време вече се чудя как да го обличам
От около месец сме и на кухня и за сега ядем почти всичко с малки изключения. Чета и за държавен,но напоследък малкото зверче не ме оставя изобщо,а времето напредва
Ето пак се чуват странни звуци от коридора и ще трябва да ставам
Лека вечер на всичкии
Но него яко го мъчат зъбите и може пък като му избият 5 и 6 номер да спи повече през деня 
Лека вечер! 

Добре, че беше между дивана и хладилника, че нямаше къде да бяга. Вашите бебоци оставяте ли ги сами и как реагират?
Аз такива манджички и супички посмъртно не бих сготвила. Таквиз неща не се ядат вкъщи, камо ли пък в тази жега всеки ден манджи да въртя. Обаче го бях записала за грамажа от 210гр и му беше много. За другата седмица го записах за през ден. Ще яде два дена от едното меню, а ако не стигне ( а, дано!) ще спретна нещо.