Отговори
# 120
Пфу, не мога да се доредя до форума за отчет ...

Привет  Hug

Понеделник бяхме на консултация , та вече сме 8860/72,5 (+660/05см) Всичко върви добре. С речта сме все още само на ба и да ...  Joy не се очертаваме да сме генийчета   Mr. Green Лази смело, ходи като го държим за ръце и така ...

# 121
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Дари, мерси за бързия отговор. На нас педито ни каза да давам месно бульонче, когато яде зеленчуково пюре и зеленчукова супа, когато яде месно пюре...В нас такива неща не се ядат, а като помисля, че кажи речи всеки ден трябва да ги правя лошо ми става. Нооо ако не се разберем ще го запиша на кухня, колко му е  Simple Smile
Ние днес за първи път ядохме попара. Е, 45 мин. се мъчихме, ама я изядохме. Много му беше странна. Дано да свикне бързо с новия вкус  Crazy

# 122
  • София
  Привет, момиченца,

Днес бяхме на консултация и товва са мерките ни 8.480 кг (+320гр.) и 76 см (+1 см). Вече почти всичко сме въвели. Остана само рибката, която скоро ще дам и яйцето малко по-късно.
От месото и свинско и агнешко не съм давала.

Браво на бебоците за мерките и теглилките  Hug.

На морските почиващи, много слънце и да си почивате добре. Тупнете дупета и за нас  Laughing.

Дидка и Лианка, добре завърнали се  Hug. Много хубаво сте си прекарали  Peace.

Дидка, добре, че всичко е минало бързо  Hug. Ох, ние също имахме проблем с колата. Прегряваше по пътя и пред хотела спря да се движи. Само, че при нас повредата е голяма и се наложи да ни вземат  Wink.

Вивия, изварявам само шишетата за АМ. Купичката и лъжичката се мият с веро и топла водичка.

Бобито, браво на Цвети за "ма-ма"  Hug.

Капризче, за спането - Валко спи по 2-пъти на ден.
Няма лощо, че Алекс спинка често. Така има повече мира  Wink.

gery_daisy, ние от тази седмица сме за 2-седмици на детска кухня. Месцето го понарязвам с нож на по-дребничко. Другото го давам така. Слагам сухарче при по-водниста манджичка.

# 123
  • В две мънички очи...
Аз вече нищо не изварявам, мия с топла вода и веро.

# 124
Ние като видим лаптоп и подивяваме,много обича да натиска копчетата на клавиатурата.

Нашият режим е:
8ч-АМ,120мл
11ч-попара,засега само чай със сухар,много му харесва
13ч-пюре,в зеленчуковото слагам цял жълтък
16ч-АМ,120мл
19ч-каша,засега предимно чиста оризова,кисел,кисело мляко
21,30ч-АМ,120мл

Между храненията давам сок понякога,по-често плодове-банан,ябълка;бисквита(по-скоро си играе с нея,отколкото да яде).

С проходилката сме много бързи,стоим стабилно,изправяме се до седнало положение сами и засега само се опитваме да се изправяме в кошарата ката се държи за решетката.
За пълзенето се опитва,но още няма резултат.

# 125
  С какъв чай правите прословутата попара? Thinking

# 126
Аз го правя с шипка или лайка,каквото имам.

Малко почивка на тихичко,мъжът и детето спят  Grinning

# 127
  • София
Педиатърката каза с шипки или липа.
Аз само водичка слагам.

# 128
Педиатърката каза с шипки или липа.
Аз само водичка слагам.

Нашият каза с всякакъв билков, без зелен и черен.  Simple Smile

# 129
Здравейте и от нас,нямах нет и бях побесняла!
Ние вчера също бяхме на ДК и да се похваля вече сме 9.750кг (+500гр.) и цели 75см (+2.5см).Почиваме с ваксинката,че още не сме си изчистили сополките от морето.След като миналият месец не бяхме качили нищо,а само на см.,и бяхме дръпнали се притеснявах,но сега вече съм спокойна.
Dori -браво за Дк,добре си хапва Валето.Сетих се че и вие имахте проблем с колата.Ние също  мислехме,че ще е по-сериозното като при вас,но за радост се оказа по-евтиния Simple Smile
Аз уж днес се наканих за попара,но забравих.За сметка на това опитах да дам супичка вечерта със сухарче и се прие чудесно за сега.

# 130
Здравейте момичета!
Не знам какво става с мойта муцка !
Не иска да суче днес, а е вече много гладна !
От вчера взе да се дърпа на цицата и единия път пък като сука много ме хапеше ,а днес се е събудила в 7 ч сутринта и до 10 ч рева трещя не иска да суче  ,а е гладна
Аз не съм заместила закуската ,но се наложи да и направя каша елда 50 гр с малко плодово пюре - изяде  я и пак рева дадох и вода (тя не пие по принцип ) дъвка накрайника на чашата  гризе го  гълта де .Дадох и шише с кърма същата работа гризе го дъвче го .
Мазах венеца не става пак реве . Дадох и панадол и заспа
Сега се чудя дали е от венеца или иска да се отбива ?
Чудех се как ще я отбия ,а сега се оказва ,че аз не съм готова да я отбия
А и как ще и давам мляко тя не пие от шише нищо ,до сега е била само на кърма .
Имаме заместено обедно и следобедно хранене и ,когато се присети си цока ,а сега какво става не знам Притеснява ме факта ,че и направих после още малко каша с кърма обаче и не я искаше
Дали се е наяла или не ми иска млякото вече не знам
Оххх направо се притесних ся кво да права

# 131
  • 42.016399,23.101179
viviq според мен я тормозят зъбки. Защо не пробваш да и дадеш да цока докато спи в сънено състояние, при нас този номер минава. newsm78
И аз започнах да правя попарка от няколко дни, не хапва по много, но поне не стиска муцуната както със зеленчуковото пюре. Имам някакъв чай на ХИП с копър, против колики, дето като малка не и го давах, та сега с него правя попарата. Embarassed
А за следващата консултация се моля вече да е удволила рожденното си тегло, т.е. да е минала вече 6,500 кг. Embarassed

# 132
Здравейте!
Да се включа и аз, докато Нини спинка сладко. Ние все още сме на морето. Вчера изпратихме тати, че от понеделник е на работа, а ние с мадамата си останахме поне до края на месеца. Вчера въведох за пръв път глутена с овесена каша. Не съм дала още много меса, но има време. Иначе си хапва детето и зеленчуците ги мачка и месцето не отказва. Сложих и няколко пъти сливи, леко пасирани в следобедната каша и беше много доволна, но после памперса бешееееееее, красив и прелял Simple Smile
От два-три дни казва много хубаво "ма-ма". Другите думички, които казва са ба-ба, не-не, ка- и други подобни не особено разбираеми  Grinning
Ставам, че е будна вече и надава вой за пюренцето си.

# 133
Какви плодове давате сега на бебчетата си при този избор на пазара и как ги приготвяте-намачкани, изцедени т.е . само сокът ли давате или ги варите.незнам може би ако се дават пресни е най-добре защото сварени може да се губят витамини.

аз днес му направих компотче с много малко захар от праскови.ще видим дали ще го пие,ама ще не ще  ще го накарам.

От консултацията сме 8600гр.(+500г) и 74см(+1см) и имаме шест зъбчета дотук.

# 134
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Досега съм му давала само диня и пъпеш. Не ги мачкам, ами му чупя парченце и го държа, а той го смуче...е, отхапе си малко с дребния зъб, дето има, но не е фатално  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт