Отговори
бихте ли ми препоръчали женска консултация в районите - павлово,овча купел,красно село,около цар борис III, център.
до сега ходех на частен лекар но искам и да се запиша на женска консултация в някоя поликлиника.
благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 04:50 от Mamma

# 1
Здравей, мога да ти препоръчам Медицинския център към Майчин дом - д-р Клисурски или д-р Карамишева. Не съм ходила все още при нито един от двамата. Препоръчани са ми от специалист.

Ходила съм веднъж в МЦ Св. Димитър при д-р Георгиев, но ми се иска да го сменя. Този център се намира до Пирогов и мисля, че ще ти е удобно.

За сега май съм се насочила за раждане в Майчин дом и ще е добре да ходя на ЖК към самата болница.  Това е добър вариант да определиш къде да ходиш на ЖК - в зависимост от болницата, която си избрала за раждане.

Успех!

# 2
здравеи препоръ4вам ти женския център към 20п-ка. намира се на Дойран.

# 3
Ако ти е близо и удобно ти препоръчвам да следиш бременността си в  болница "Доверие "
http://mbal.doverie.bg/bg/contacts

# 4
Благодаря ви! Избрах Доверие, даже ходих вече онзи ден. За момента съм доволна. Аз си ходя и на частно, но ми се искаше да пробвам какво ще ми кажат и там. А и едно мнение повече не е излишно. Най-вече болничните няма да са ми проблем, както беше до сега.

# 5
а ВМА далече ли ти е?
аз там ходя при д-р Иванова, на първия етаж в политлиниката на ВМА стая 101. Simple Smile

# 6
Благодаря ви! Избрах Доверие, даже ходих вече онзи ден. За момента съм доволна. Аз си ходя и на частно, но ми се искаше да пробвам какво ще ми кажат и там. А и едно мнение повече не е излишно. Най-вече болничните няма да са ми проблем, както беше до сега.
При кой ходиш в Доверие? И аз съм там. Да обменим опит  Grinning

# 7
При кой ходиш в Доверие? И аз съм там. Да обменим опит  Grinning
Да, кажа, че и аз съм в б-ца "Доверие", д-р Барбова

# 8
И аз съм при нея!  Grinning

# 9
Здравей, аз съм тук.

# 10
Здравейте бъдещи мами   Wink Видях ,че говорите за женска консултация в болница Доверие при д-р Барбова и реших да пиша, ако можете да помогнете . Разбрах ,че съм бременна и се чудя къде да си водя женската консултация. Доверие ми е близо и ходих при Барбова да установим бременността ,но ми се иска да чуя мнение за нея и дали сте доволни? Както и не разбрах изобщо какви пари ще трябва да се плащат за прегледите  newsm78 Аз имам направление ,но както знаем здравна каса не поема много . Имам вече едно детенце и сега съм с 240 лв майчинство, т.е. не сме цъфнали финансово ... та ако някоя може да ми даде малко повече информация за паричките ,които се плащат ще съм много благодарна   Praynig

# 11
Здравейте бъдещи мами   Wink Видях ,че говорите за женска консултация в болница Доверие при д-р Барбова и реших да пиша, ако можете да помогнете . Разбрах ,че съм бременна и се чудя къде да си водя женската консултация. Доверие ми е близо и ходих при Барбова да установим бременността ,но ми се иска да чуя мнение за нея и дали сте доволни? Както и не разбрах изобщо какви пари ще трябва да се плащат за прегледите  newsm78 Аз имам направление ,но както знаем здравна каса не поема много . Имам вече едно детенце и сега съм с 240 лв майчинство, т.е. не сме цъфнали финансово ... та ако някоя може да ми даде малко повече информация за паричките ,които се плащат ще съм много благодарна   Praynig
Привет makita  Simple Smile. Аз съм при д-р Барбова, и съм вече 7-ми месец. Засега нямам оплаквания. Доволна съм, а и една моя приятелка ми препоръча д-р Барбова. Акушерката също е внимателна. Здравната каса действително не поема много, даже почти нищо. Има един преглед който ще е задължителен около 20г.с., а това е феталната морфология, който не се плаща от здравната каса, а той струва около 50-80лв. Ето и линкhttp://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%BF%D1%80%D0%BE … 3pMrA&cad=rja откъдето можеш да си изтеглиш, в който е описано какво поема ЗК - нарича се "ПРОГРАМА „МАЙЧИНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ”. Успех! Ако всичко върви чудесно и без усложнения не се налага да се плаща почти нищо. Simple Smile

# 12
Много ти благодаря bubulina 78, хубаво е човек да чуе мнение. Аз при Барбова за 2ри път отивам и не я познавам достатъчно като специалист , та затова исках да проуча малко.
Иначе по повод паричките , аз знам ,че се плаша за фетална морфология , даже май има и една , която е в първото тримесечие, а и изследването на Даун пак се плаща , но понеже знам ,че Здравна каса поема само 2 ултразвука  и ми се искаше да разбера като ходя на рутинните прегледи всеки месец , по колко трябва да си платя. Тази сума искам да разбера ,ако не е нахално и можеш да ми кажеш  Blush 
Много ти благодаря за инфото   bouquet

# 13
Да се включа и аз за Доверие. Барбова не е лоша. Акушерката още по-малко. Но първо ако искаш да те гледа на ехограф ще трябва да й плащаш.Имаш 2 безплатни от там на сетне плащаш. Другия й недостатък при не я е че толкова много се виси пред кабинета й,че можеш да откачиш.ЖК почва в 15:30 съответно всички мами се нареждат тогава а тя идва НАЙЙ-рано в 16:30. От друга мама във форума разбрах,че Иванов е по-добър,гледа на ехограф всеки път,главен ЛКК е (т.е. няма да имаш проблем с болничните) и делят един кабинет с Барбова. Имала съм моменти дето искам да я сменя,ама при мен не си заслужава,няма за кога.

# 14
Имате ли информация за АГ кабинет, който работи в неделя и е по здравна каса.
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт