Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 53 104
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • In the shadows of my mind
Включвам се в групата ви, момичета, надявам се, че приемате нови попълнения в редиците, търсещи изгодни предложения   bouquet
Ето моите отзиви до сега ползваните от мен 3 ваучеа:
Spa терапия за копринено меки крака от студио No name в Студентски град - невероятно. Около час и половина ме глезиха, мазаха, ексфолираха и т.н. и накрая лакираха. Момичето беше много любезно и учтиво, студиото е много хубаво, ново и обзаведено, чисто.
След това реших да опитам Маникюр с Shellac за 12 лева отново в същото студио. Отново ме обслужи същата девойка. Беше много внимателна, работеше само с материали на тази фирма CND (бях чела някъде из форума в темата за Shellac, че е хубаво да се работи само с марката CND и нейните придружаващи продукти). Като цяло прецених, че този вид лак не е за мен, но почитателите да не се замислят, ако решат да си взимат оферта за това студио.
Днес бях в студио Сан Суси (ул. Любен Каравелов 35, на около 2мин. от Попа). За няма час и половина получих маникюр и педикюр по оферта, която не мога да покажа, от сайта Hito.bg за 18лв. Офертата гласи следното "Маникюр + Педикюр + Foot масаж само сега за 18 лева с 62% отстъпка от Център за Красота "Сан - Суси".  Довлна съм, определено бих си взела ваучер отново за същатата оферта.

# 76
  • София
Записвам се чак на 6 страница  ooooh!
След малко отивам на зумба по една оферта и после ще споделя впечатления  Peace

# 77
  • София
Хотелчето в Ябланица е супер НО от понеделник до четвъртък  Crossing Arms...

# 78
Някакви впечатления от това студио?  Thinking Офертата ми харесва  Mr. Green http://www.evtinko.com/offer.php?id=44&contacts=Y#c

# 79
  • София
А някой има ли поражения по ноктите от честото ползване на Shellac или Гелиш? Чудя се да не се нацепят, че напоследък само това ползвам (като цветарка съм - от оферта на оферта:)

# 80
Аз бях на антицелулитен масаж в Андреа спа енд бюти - Ст. град - доволна съм. Ама то пък и какво толкова. Само с часовете е доста сложно Sad може би като на повечето места вече та ще видим. До края на месеца трябва да ми направят още 4 масажа - дали ще се вместя  newsm78

# 81
Да се запиша и аз в темата, вчера си купих ваучер от новия сайт bgkasichka.com - вечеря за 6,30 с доставка до дома, още днес поръчах, да видим дали ще остана доволна Simple Smile

# 82
  • София
kashmir  Mr. Green

Аз видях, че си беше взела, когато офертата им беше комбинирана, но мислех, че не си го използвала още.  Hug

Маникюристката прави ли декорации?

# 83
  • Sofia
Офертичка за Сандански да сте срещали  Rolling Eyes

# 84
  • Sofia
Търся екскурзийка за 2-3-4 дни, но с включен транспорт... Така ми се ходи в Лещен, Ковачевица, Огняново!
Дано и мен да ме прочетат!  Praynig

# 85
Търся екскурзийка за 2-3-4 дни, но с включен транспорт... Така ми се ходи в Лещен, Ковачевица, Огняново!
Дано и мен да ме прочетат!  Praynig

Дано и мен ме прочетат, че искам много и аз същото! Heart Eyes

# 86
Искам оферти за народни танци  Laughing Laughing Laughing. Сега посещавам едни , но залата е много тясна за всички нас . Та , ако не си най-отпред не виждаш много . Сега съм решила на следващите 6 занятия да стоя отпред  Laughing Laughing Laughing. Иначе съм доволна като изключим , че много бързо преподават , но почнахме да свикваме за 3 занятия сме взели 9 хора  Hug.
Чакам и хубави курсове по език , ако няма се записвам , където бях тази година пък и пак ме устройва цената за часовете, които са включили в цената.

За "Добро" ходили сме без ваучер и не е лошо , но не ме впечатлява особено . Simple Smile

# 87
  • София
Днес бях на зумба и останах много доволна. Малко по-танцувална беше отколкото ми се искаше и в началото се чувствах като страшно дърво, но имам още два ваучера и се надявам да се поотракам. Момичето, което водеше е супер симпатяга. Дано пак пуснат ваучери Simple Smile

И благодаря, че споделихте за това хотелче Тихов дол   bouquet Приятелят ми се нави да отидем по повод рождения му ден и много се радвам. За първи път ще се възползваме от такъв тип ваучери и дано останем доволни Simple Smile

# 88
  • sofia
аз си търся море за Созопол...но нищо.... Flutter

# 89
  • в 1001-та нощ
май днес гледах за Созопол именно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт