Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Който иска солариум препоръчвам горещо това студио Simple Smile)) http://rabat.bg/index.php

# 121
  • София
гъбка, аз явно е трябвало първо да се оплача във форума.
Вдигнаха ми телефона и си записах час още на следващия опит Simple Smile Ще ходя другия четвъртък и ще дам отзиви.

# 122
Здравейте,
почистване на лице с микродермабразио дали е подходящо да се прави сега? Ето оферта в салон Боби М, чела съм + отзиви, но...дали да закупя се чудя заради процедурата. Иначе е доста изгодно...http://ofertomat.bg/offers/view/179.html
Иначе в салон Атина има няколко офертички, взех маникюр и педикюр  Peace
Бях на сешоар в Елинор- Слатина. Прави ме едно мом(и)ченце, симпатичен и разговорлив. Направи ме много хубава и съм доволна.

# 123
Микродермабразио не се прави по това време, не зависимо колко ще те убеждават в салона, че сега е подходящият период. В момента слънцето е много силно а тази процедура е противопоказна именно заради премахването на горният слой. Има опасност от пигментация не зависимо че нанасяш слънце защитен крем. Съветвам те да го правиш след края на септември. Аз правих  4 на брой още преди април, остана 1 брой предплатен  просто нямаше кога да го направя и козметичката отказа да го правим края на април или началото на май - лично тя не пое отговорност.

# 124
Момичета, отзиви за салона Салон Нел

Защо ли ми се струва, че се намира в циганската махала или се бъркам, а ще ми е удобно да отида ...  Rolling Eyes

Всички други оферти за кола маска са в източните квартали, а хиииич не са ми удобни  Naughty

# 125
Звънче, благодаря за новата темичка.
Аз да се отчета  - ходихме в комплекс Дивеците и много ни хареса Simple Smile Мястото е направено мераклийски и е доста по-обширно отколкото предполагах. Природата в този край е приказка, а аз нямах и представа за това. Имам забележки само по отношение на закуската, но другото си беше супер. Големи красоти има в тази България, ей - Жеравна направо ми събра очите.
Иначе за офертите - сега издирвам къща за около 12-13 човека в Еленския Балкан, че едно мъниче трябва да празнува рожден ден с родата Simple Smile

# 126
Здравейте, бих искала да ви попитам дали някой не е вече посетил Хотел Лира-Сл.бряг, за да сподели мнение ?

# 127
Ех, най-после да си харесам нещо и аз тия дни - взех два ваучера за Съботно барбекю в "Бар на края на вселената" Heart Eyes Не знам дали офертата си струва, никога не съм ходила досега в тия барове, но идеята за съботно барбекю ми се стори чудесна и ще зарадвам любимия с вкусна изненада като се върнем от морската ни почивка Flutter

# 128
Момичета аз да питам за мед. прегледи - някой ходил ли е, отзиви?
Или конкретно за тази оферта http://bg.kolektiva.net/sofia/kompleksen-ginekologichen-pregled- … t-d-r-venkova.htm

Докторката е много внимателна. Скоро ходих при нея по препоръка на моя близка. Доволна съм. Работи и по здравна каса.

# 129
Момичета, кажете от кое/и суши сте доволни ?!

# 130
Аз си поръчвам ваучер за подстригване на кучета.    animal037

# 131
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Кабуки - и друг път съм го хвалила, както и повечето отзиви за суши в темата го поставят на предна позиция. Имам ваучер за суши бара на "Денкоглу", още не съм го ползвала, но позната ми го беше препоръчала още преди да се появят ваучери за него; дъщеря ми също си взе ваучер и ходи, остана много доволна от качеството, заведението и обслужването.

# 132
Микродермабразио не се прави по това време, не зависимо колко ще те убеждават в салона, че сега е подходящият период. В момента слънцето е много силно а тази процедура е противопоказна именно заради премахването на горният слой. Има опасност от пигментация не зависимо че нанасяш слънце защитен крем. Съветвам те да го правиш след края на септември. Аз правих  4 на брой още преди април, остана 1 брой предплатен  просто нямаше кога да го направя и козметичката отказа да го правим края на април или началото на май - лично тя не пое отговорност.
Много ти благодаря!   bouquet

# 133
  • Sofia
Тук имаше негативни мнения за Грабо - по офертата с часовниците. Аз пък да ги похваля.  Joy
Купих един за РД за 12-ти, но и крайният срок за изпълнение на поръчката е 12-ти. Нямам вест и реших да им звънна. Бяха изключително любезни, попитаха ме кой код съм поръчала и ми предложиха или да сменя цвета на часовника и да ми го изпратят веднага, или на 12-ти ще го имам /но няма да мога да го опаковам с другата част на подаръка/. Казах, че ще се консултирам за цвета и пак ще им звънна, но те ме изпревариха и ми върнаха обаждане, че са намерили моя цвят и веднага ще ми го пратят.

Не можах да повярвам, че това се случва! Спечелиха ме!
Часовници,   bouquet

# 134
Кабуки - и друг път съм го хвалила, както и повечето отзиви за суши в темата го поставят на предна позиция. Имам ваучер за суши бара на "Денкоглу", още не съм го ползвала, но позната ми го беше препоръчала още преди да се появят ваучери за него; дъщеря ми също си взе ваучер и ходи, остана много доволна от качеството, заведението и обслужването.

Аз за съжаление ще трябва да се оплача от Кабуки, предишни пъти е било чудесно, но вчера консумирахме ваучери за 80 лева и не знам зарадо голямото количество ли, но опрделено бяха спестили от рибата, коренна разлика на база на предишните не поръчки от там.  

А като всички си портъчват да си поръчам и аз: Еднодневна екскурзия - плаж в Гърция от София Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт