Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Днес посетих салон SASSY - от ето тази оферта: http://www.imasdelka.com/manikur-ili-pedikur-s-gel-lak-gelish-sv … to-za-30lv-owzn1w
Бях взела два ваучера - един за маникюр и един за педикюр. Бих поставила оценка 6.5 от 10, защото:
1. Педикюристката не беше съвсем информинара какво може и не може да се прави с Gelish, първо каза, че може да ми направи декорация с Gelish, после се посъветна с маникюристката и каза, че може само с обикновен лак, защото когато слоя не бил на целия нокът се излющвал. Освен това ме попита дали искам да ми реже кожичките, аз казах, че искам само на кутретата, но въпреки това не ми ги изряза.
2. Маникюристката ми залепи едни камъчета, които не само, че вече паднаха, а и ми развалиха Gelish-a. Мисля, че би било редно да ме предупреди за това, че могат да го развалят.
3. Посетих и козметичката им, без да имам предварително записан час ме взе за кола маска на ръце. Не ми направи отстъпка, не че е длъжна, но повечето правят. Единственото което не ми хареса при нея е, че не ми изчисти напълно колата маска от ръцете и като се прибрах си я доизчиствах...

Ако някой е ходил някъде на почистване на лице, нека ми препоръча Simple Smile Благодаря Heart Eyes

# 136
Момичета в Колектива има ваучери за мелба с кафе, имате ли отзиви от клуб Лаваца ? Laughing LaughingМного често минавам от там , но не съм го посещавала .

# 137
Момичета, отзиви за салона Салон Нел

Защо ли ми се струва, че се намира в циганската махала или се бъркам, а ще ми е удобно да отида ...  Rolling Eyes

Всички други оферти за кола маска са в източните квартали, а хиииич не са ми удобни  Naughty

Връщам се от салона - доволна съм.  Grinning
Бързо и добре работи, иначе салончето е квартално, малко.

И да - срещу циганската е.  Crazy

# 138
Здравейте, относно ХОТЕЛ ЛИРА, СЛЪНЧЕВ БРЯГ, за който имаме ваучери и ние получих отзиви от хора, ходили през юни от друг сайт, с оферта нощувки и закуски.
Било чисто, спокойно на десетина минути от плажа. В близост имало спирка на рейса за Несебър.
Закуската им била на блок маса и достатъчно прилична. Басейна бил малък, но са си го ползвали.
С две думи - доволни са.

# 139
  • София
Аз си поръчвам ваучер за подстригване на кучета.    animal037
Аз също искам подстригване на куче.
През 3 месеца го водя на фризьор хайванчето. За неговите прически давам повече пали, от колкото за мене.

# 140
Много доволна от TS Salon в Лозенец.  Flutter  Маникюр и педикюр, момичето работи много добре.  Heart Eyes

# 141
  • София
http://91.196.126.166/offer.php?offer_id=301&aff_id=MTMwNDAyMzU1NDI5  - някой да има отзиви за това място ? Във Велинград съм била във Велината и Каменец /или нещо подобно/, а този комплекс не помня да съм го срещала. Свестни ли са басейните ... и това весело село, дали не е някоя мазна чалга до зори ?

# 142
Добро утро,

този хотелски комплекс се намира точно до Веселото село. Кръчмата е много голяма има и градина и предполагам, че ако си решила да почиваш ще ти е трудно да се отпуснеш. Често канят и фолкизпълнители. Храната е вкусна и не е скъпо. Но и самия хотелски комплекс "Рим" също не е от класа на Велина, Абир или Рич.

# 143
  • София
masha24, благодаря за бързото включване.
Близост с кръчма, съдържаща фолкизпълнители е последното, което търся в една почивка.
Ще чакам други оферти.

# 144
  • София
Някой с отзиви за тази оферта на Студио за красота "Flimmi" - http://www.hitceni.bg/offers/Vazpolzvai-se-sega---Pedikyur-i-hid … -vmesto-za-40-lv-

# 145
  • София-в сърцата на моите деца
А аз си пожелавам един курс по йога Praynig

# 146
Видяхте ли офертата за стриптизьор / ка ? Simple Smile И ваучера важи чак до януари 2012 Simple Smile Така, че ако ще правите момински партита .......

При мен за съжаление, не се очертават, а си е далавера и е супер изненада. Simple Smile
Дори и да не си падаш по стриптийз Simple Smile

# 147
  • София
kukumindrela, не знам каква оферта за стриптийзьор тече в момента, но скоро имаше една, която срещу 100 лева (намалено от 200) предлагаше 15 минути стрийп шоу  Shocked До сега не знаех какви са цените, но честно казано ми се стори невероятно скъпо удоволствие, да не говорим пък за пълната сума 200 лева.
didiela, да добавя молба и за зумба и тае бо  Peace

# 148
Който иска солариум препоръчвам горещо това студио Simple Smile)) http://rabat.bg/index.php
Подкрепям с 2 ръце. Ходя там от 2-3 години и са им силни солариумите, даже лампите на хоризонталния солариум ги смениха скоро. Simple Smile

# 149
Оферта за маникюр и педикюр в центъра?
Антицелулитен масаж?

Общи условия

Активация на акаунт