Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 877
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Значи вчера е имало подобна оферта, само че за извън София, без малко да и се нахакам Sad

# 181
  • София
Още една морска оферта за Поморие, струва ми се добра. Peace

Записах си час за педикюр в "La Donna" от офертата на "Наполовина". Взех ваучера на hellibore. Wink Дано да остана доволна! Иначе момичето, което записва часовете, е много любезно.

Да си кажа и аз желанието- очаквам хубаво предложение за детски рожден ден, което включва месец септември, че и двете ми девойки са родени тогава. Party

# 182
Здравейте, да споделя за маникюра в Алин Бюти (беше втората част към ваучера за почистване на лице с ултразвук). Изобщо не съм доволна  Crossing Arms
Колкото бях доволна от почистването на лицето, толкова недоволна съм сега от маникюра.
Формата на ноктите е крива, на едната ръка са с една дължина, на другата с друга ...
Лакът стана на балончета  Confused
Определено не бих повторила

# 183
Някой ходил ли е на кола маска в салон Victoria Sonten имат страхотна оферта ,но не ми се рискува нещо.

# 184
Здравейте,

да споделя за удовлетвореността си от "Зефир" - по оферта на Наполовина за маникюр и педикюр.

Обадих се към 18 юни, за да си запиша час. Оказа се, че в часовия пояс. който на мен ми е удобен те нямат свободни часове. Отношението по телефона беше мек оказано незаинтересовано. Записах час за 9 юли. Вчера отивам половин час по-рано и се оказва, че не могат да ме вземат, защото се забавили от сутринта, часовете били записани един върху друг... #2gunfire Ядосах се, защото си загубих времето, разместих си срещи и уговорки според часа за маникюр и педикюр и накрая нито се видях с приятелките си в удобното за тях време нито ползвах ваучера. Предложиха ми да сменя датата. Този път бях непреклонна, че или ще е след работно време през седмицата или си искам часа. Като видяха, че не отстъпвам ми предложиха час за днес.

Отивам пак 10 минути по-рано. Маникюристката си работеше една клиентка, а още една чакаше. Като влязох рецепционистката ми каза с огромно задоволство, че часа ми отпада, тъй като на колежката й било зле и си била тръгнала. Аз я погледнах изумено й и казах, че аз съм за маникюр и тя се сконфузи.
Чудя се дали стана объркване или искаха да ме разкарат, тъй като въпросната рецепционистка вчера не беше в салона и не е ме  е виждала. Но каквото и да е е некоректно, защото другата клиентка си  чакаше от 10 минути в салона липсващата козметичка.

Стана объркано, но дано ме разберете - отношението беше повече от обидно.

Самата маникюристка се постара, но е факт, че и на ръцете и на краката лака е на балончета.
Определено няма нищо общо с маникюра, отношението, което получих е Сан суси.

Имам още един ваучер за "Зефир", вероятно ще го използвам, но давам оценка 5/10.

# 185
За това студио http://napolovina.com/offer.php?id=255 бяха добри отзивите, нали?

И мен ме интересува, както и дали боли фотоепилацията ?
НЕ боли, дори и там  Mr. Green Правих една процедура и съм на 80-85% оплешивяла вече  Mr. Green Усеща се леко боцване - напълно търпимо  Peace

Това след колко процедури?
САМО една на 22 юни  Peace

# 186
  • София
......

Да си кажа и аз желанието- очаквам хубаво предложение за детски рожден ден, което включва месец септември, че и двете ми девойки са родени тогава. Party

Малко съм изостанала с детските партита вече, но това ми се стори добро предложение: http://www.onfire.bg/offers/Organizirainaistrahotniyarozhdendenzatvoetodete

# 187
  • София
Ползвах ваучер за шоколадов мъфин и кафе Лаваца в Пица 9, МОЛ Сердика - 1 лв.
Беше си точно като за 1 лв. Персонала - 2 ма пубери, 10 мин. проверяваха ваучера. Нелюбезно, намусено, некултурно отношение. Но същото беше и към клиенти без ваучер - явно са си такива.
От подноса с мъфини избраха 2та най-смачкани. Направих им забележка и демонстративно ми подхвърлиха 2 по-прилични.Мъфините бяха недопечени.  Кафето -  доста редичко, минало покрай Лавацата.
Оценка 3/10.
Не ми се рови сега да търся от кой сайт е била офертата.

# 188
Искам много да похваля и да Благодаря на хората от спортен лагер "Максима".
Не просто 10/10, а много повече за тях!
Чудесна седмица за децата в градски условия!

# 189
Момичета, някой има ли впечатления от това студио?

http://www.zadrujno.bg/764/relaxirast-anti-stres-masaj-skalp-gru … -eksfolirane.aspx

Това също звучи интересно, моля някой ако си е правил такава процедура да сподели:

http://tupkanica.com/offers/Za-po-krasiv-pogledPostavyane-na-est … v--vmesto-za-35lv

# 190
  • Countryside
Да препоръчате студио за подстригване? Гледам има доста оферти, но не незнам коя да избера  Confused
Също ме интересува и салон с оферта за кола маска.

# 191
  • Марс
Момичета, да сте засичали кино скоро?

# 192
Ехоооо, много малко останахме....всички ли отидохте на море.../с ваучери/  Mr. Green
Аз да се отчета. В днешната жега - водих децата на плуване в Германи, с кафе за мен - 10/10
Страхотно място, персонал, учтиви, усмихнати. Много ми хареса. Лошо е, че ми е доста далеч, но това не ми пречи, щом и аз и децата сме доволни. Баткото, който ги "учеше" да плуват беше много търпелив. Кафето е добро, ядох и брауниз, и той хубав. Чакам новите оферти за там. Утре ще си взема 8 плуване с брауниз  Mr. Green.

Има ли още такива оферти, които да са активни?

# 193
  • София
Здравейте, момичета!

Може ли да задам 2 въпроса, вероятно тъпи, но тъй като имам закупен ваучер за 40 мин. солариум в Belize, а никога не съм ходила на солариум, може ли да ми кажете през колко дни е добре да се ходи – през ден например или как? И дали задължително трябва да се мажеш с нещо или може и без?

Мерси предварително!

# 194
  • Някъде на път....
Момичета, някой възползвал ли се е вече от закупен ваучер по тази оферта: Маникюр с OPI + Пилинг Терапия на Ръце в Студио за Красота Choice
Безуспешно се опитвам да си запазя час... звънях на 3 телефона вече....  Sad

Общи условия

Активация на акаунт