Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 14

• 52 911
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Момичета здравейте, вижте тази оферта и ако някой е ходил в този хотел дали ще може да даде отзиви - за предпочитане добри  Praynig Laughing http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMTg0

# 151
Момичета здравейте, вижте тази оферта и ако някой е ходил в този хотел дали ще може да даде отзиви - за предпочитане добри  Praynig Laughing http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMTg0

Нямам отзиви, ноо доста ми е съмнителна тази цена, а и ваучера може да се ползва след 07.09.2011г.

# 152
  • София
Ехоооо, много малко останахме....всички ли отидохте на море.../с ваучери/  Mr. Green
Аз да се отчета. В днешната жега - водих децата на плуване в Германи, с кафе за мен - 10/10
Страхотно място, персонал, учтиви, усмихнати. Много ми хареса. Лошо е, че ми е доста далеч, но това не ми пречи, щом и аз и децата сме доволни. Баткото, който ги "учеше" да плуват беше много търпелив. Кафето е добро, ядох и брауниз, и той хубав. Чакам новите оферти за там. Утре ще си взема 8 плуване с брауниз  Mr. Green.

# 153
  • София
Днес хапнах рибена чорба от Супатерия - 10/10.
Чисто, вкусно, любезно отношение на песнонала.

# 154
Оферта за маникюр и педикюр в центъра?
Антицелулитен масаж?
За маникюр е малко постно в момента, но антицелулитни има доста, разгледай тук - http://vsichkioferti.bg/sofia Peace

Аз да отчета последните ваучери:

Днес бях на юмейхо терапия по тази оферта - не мога да преценя доколко съм доволна, тъй като от една процедура вероятно не може да се очаква особен ефект. Ще съм ви благодарна да споделите малко информация за тези масажи, тъй като преди време съфорумка беше писала, че е имала страхотно усещане за лекота, пък аз не се чувствах никак различно от обикновено Thinking

Все пак си взех и серия от 5 антицелулитни масажа в същото студио - ето офертата. Като минат ще отчета ефекта, дано го има, че вече се отчайвам ooooh!

Преди няколко дни бях на почистване на зъбен камък в Нуридент и мога да кажа, че съм доволна от обслужването и отношението Peace

Предния уикенд пък измихме колата тук, направо е прекрасно усещането да се возиш на чистичко, че аз като не съм шофьор и ми остава само да мрънкам, че има нужда и да стискам палци на мъж ми да му писне бързо и да я закара Crazy

# 155
  • София

Хотелчето не е лошо, близо е до северния плаж на Приморско. Миналата година го огледахме, питахме, но нямаше свободни места в момента и се ориентирахме към друго място.
Но на тази цена след 7 Септември мисля че ще намерите и по-добри оферти.

# 156
  • Русе
Здравейте! Аз съм нова в колективното пазаруване и ще ви бъда много благодарна, ако някой сподели сайт за почивка на море. Или трябва да се преглеждат всичките сайтове, всеки ден? newsm78

# 157
  • София
Здравейте! Аз съм нова в колективното пазаруване и ще ви бъда много благодарна, ако някой сподели сайт за почивка на море. Или трябва да се преглеждат всичките сайтове, всеки ден? newsm78

Здравей. Може да следиш офертите във www.vsichkioferti.bg i www.eha.bg. Можеш да ги подредиш както ти е удобно, че сайтовете станаха много и трудно се следят. Макар, че досега аз за море намерих само две прилични, и за двете нямаше места 10 минути след като пуснаха офертата. При купени 10-20, казваха, че местата са изчерпани.

# 158
  • София
Да похваля онлайн магазина "Иззи стил" от тази оферта- точно обслужване, добра комуникация и хубави дрешки, 10/10.

# 159
  • в 1001-та нощ
...Иначе за офертите - сега издирвам къща за около 12-13 човека в Еленския Балкан, че едно мъниче трябва да празнува рожден ден с родата Simple Smile

http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=218

# 160
  • софия
Днес използвахме ваучера за ресторант Бон Бо. Вкусна храна, седнахме отвън, беше прохладно. Намира се в един нов блок. Ние бяхме с 3 ваучера, но сервитьорката ни препоръча като видим колко ще ни е сметката, тогава да решим колко да дадем., Така и стана- наложи се само 2. Едната порция не можахме да я изядем, сложиха ни я за вкъщи.
Оценка 10/10. Ако пуснах пак, ще се възползваме. Hug

# 161
  • в 1001-та нощ
Момичета в Колектива има ваучери за мелба с кафе, имате ли отзиви от клуб Лаваца ? Laughing LaughingМного често минавам от там , но не съм го посещавала .

кой точно клуб?

# 162
Ехоооо, много малко останахме....всички ли отидохте на море.../с ваучери/  Mr. Green
Аз да се отчета. В днешната жега - водих децата на плуване в Германи, с кафе за мен - 10/10
Страхотно място, персонал, учтиви, усмихнати. Много ми хареса. Лошо е, че ми е доста далеч, но това не ми пречи, щом и аз и децата сме доволни. Баткото, който ги "учеше" да плуват беше много търпелив. Кафето е добро, ядох и брауниз, и той хубав. Чакам новите оферти за там. Утре ще си взема 8 плуване с брауниз  Mr. Green.
Спокойна, валидна ли е все още тази оферта и от кой сайт е? Благодаря предварително! Hug

# 163
  • София
Гледам тук се изпълняват периодично мечти и
поръчки, я да си пробвам и аз късмета!  Grinning

Поръчвам си ваучер за почивка в Обзор!  Peace

# 164
Момичета в Колектива има ваучери за мелба с кафе, имате ли отзиви от клуб Лаваца ? Laughing LaughingМного често минавам от там , но не съм го посещавала .

кой точно клуб?

На Витошка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт