Звездни компромати-105

• 65 000
  • 758
  •   1
Отговори
# 45
И на Алисия и на Мрия ми харесват клиповете и песните. Постарали са се.
А Галена.. прилича ми на кенгуру.. подскача като луда, чак лошо ми стана. Sick

# 46
Хелена Бонъм Картър на премиерата на "Хари Потър"

http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 47
Преслава се е свършила направо. Shocked

# 48
изтървах ви          Голяма сладурана ми е Кармен

# 49
Преслава се е свършила направо. Shocked

Дамм, от големите й гърди няма и помен. Вече не прилича на себе си. Освен това спря да прави хитове.

# 50

Коя марка и бяха енергийните напитки на нея? Ред бул ли ?

# 51
Дано не е пускано в предната тема

Дейвид Бекъм снима  Виктория няколко дни преди да роди   Много стилно Heart Eyes

# 52
Запис   bouquet

# 53
Р.Р. Сега по ТВ "Планета " течеше инфо относно характерното "р" на Мария, имала вътрешни брикети , носела ги от няколко месеца . На мен ми се струва , че Мария се лигави , вече не и отива
голям човек е вече  Mr. Green

Това с "р-то" ми е много познато. Когато бяхме тинейджерки беше много на мода и всички си чепихме езиците за да звучи по този начин. Сега като чуя някой така да говори и мн ме дразни. И аз обърнах внимание , че Мария има ново "р" и съм сигурна, че не е от брекетите, а от лиготня  Peace

Редактирах се  Peace

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 21:43 от Реа

# 54
Брикетите са за огън, брекетите са в зъбите, да знаете само.  Blush

Иначе аз като носих имах промяна в говора, беше станал по-секси , но никога не ми се е променяло точно Р-то .

# 55
Какви са тези вътрешни брекети? Много искам да си коригирам зъбите Sad

# 56
Мога да кажа , че не са решение за всеки проблем. При мен примерно нямаше вариант да мина само с тях.

# 57
  • където ми харесва
Какви са тези вътрешни брекети? Много искам да си коригирам зъбите Sad

Цитат
Лингвални (вътрешни) брекети

Това са брекети, които се залепват от вътрешната страна на зъбите откъм езика. Те са само метални, но наистина не се виждат.Лингвалните брекети са универсални – те са подходящи за всички пациенти независимо от вида на деформацията и плана на лечение. Не се препоръчват, обаче, при малки деца, защото зъбите им са по-къси и няма достатъчно място, за да се позиционира правилно брекета.
Качеството на получения резултат е същото като при вестибуларните брекети.
С лингвалните брекети се свиква малко по-трудно, отколкото с външните. Ако с външните първоначалният дискомфорт е 3 – 4 дена, с вътрешните е 7 – 8 дена.
Те не пречат на храненето, но почистването им е малко по-внимателно и по-продължително.
Лингвалните брекети променят говора, но тази промяна е минимална и рядко може да бъде усетена от непрофесионалисти при обичайното общуване.
Факт е, че те се предпочитат от хора, чиято професия е свързана с много публични изяви и перфектен външен вид – актьори, модели, говорители и др.
В някои случаи може да се сложат вътрешни брекети на горните зъби и прозрачни на долните.

Най-използваните лингвални брекети са Incognito, с които работим и ние. Тези брекети са направени от златна сплав. Изработват се в лаборатория индивидуално за всеки отделен зъб на всеки отделен пациент. Използва се специален софтуер, който планира конструкцията на всеки брекет и всяка дъга според желаното крайно положение на зъба. С тези брекети имат право да работят само ортодонти, преминали специален курс на обучение.
виж сертификат »

Лечението с вътрешните брекети е по-сложно отколкото с външните. То изисква прецизна лабораторна подготовка, продължително и скъпо обучение и трябва да се провежда само от специалисти ортодонти.

Цената на лечението с лингвални брекети е поне 2 пъти по-висока отколкото с високия клас естетични и самолигиращи брекети.

http://www.ortodont.biz/images/breketi_types_14.jpg
http://www.ortodont.biz/images/breketi_types_14a.jpg
http://www.ortodont.biz/breketi_types.html

# 58
Когато аз ги слагах, не стояха така нещата . Но тогава пък тъкмо бяха излезли Деймън Кю, за които хора носели брекети 2 години по-рано също не бяха чували.  Crazy Та може да са ги подобрили вътрешните.
Иначе в статията виждам и други неточности. Например дискомфортът в началото далеч не е 3-4 дни, а по-скоро толкова седмици .

# 59
  • където ми харесва
Когато аз ги слагах, не стояха така нещата . Но тогава пък тъкмо бяха излезли Деймън Кю, за които хора носели брекети 2 години по-рано също не бяха чували.  Crazy Та може да са ги подобрили вътрешните.
Иначе в статията виждам и други неточности. Например дискомфортът в началото далеч не е 3-4 дни, а по-скоро толкова седмици .
Е то, доколкото знам при всеки си е различно.
Аз носех скоби една година и така и не свикнах с тях. А имах съученички, които бяха свикнали още първия месец.

Общи условия

Активация на акаунт