Звездни компромати-105

• 65 060
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не го вярвам това. Сигурно я е дръпнал в колата да си говорят, ама да е искал да я отвлича....
Не знаеш какви хора има. И новината е от Дарик, а не хот нюз.

# 406
Не го вярвам това. Сигурно я е дръпнал в колата да си говорят, ама да е искал да я отвлича....
Не знаеш какви хора има. И новината е от Дарик, а не хот нюз.

Особено някой изоставен или полудял от ревност мъж.

# 407
  • София-в сърцата на моите деца
и то руснак с тъмно минало Peace

# 408
  • София
Тифани Тисен хм, доста е променена, беше мнооого секси преди

Тя май роди скоро  Thinking

# 409
Тъкмо снощи разглеждах снимките и в фейса.Рожден ден в Париж,почивка на Малдивите все с него и сега това  Shocked звучи ми като някъква шега или евтин ПР

# 410
  • София
Този пък как изведнъж стана на 46 години, като преди време имаше информация, че няма и 40 год. Спомням се, че именно възрастта му коментирахме.
На Антония Петрова май й се иска да се изфука с отвличане, но дали ще й се получи  Mr. Green Не вярвам.

# 411
Тъкмо снощи разглеждах снимките и в фейса.Рожден ден в Париж,почивка на Малдивите все с него и сега това  Shocked звучи ми като някъква шега или евтин ПР

Аз пък вярвам. Знам и за други обикаляли Малдивите , Париж и много други места, които в един момент решават, че им куца връзката, но отсрещната страна не мисли така , най-малко заради хвърлените средства.   Laughing Така де, то не става да те направят човек, да ти покажат всичко и после ... ми охладняха ни отношенията. Явно се е помислила за играч мацката.

Така ми звучи на мен.

# 412
  • София
Нея навремето не я ли бяха пак отвли4али? Не знам дали да вярвам...

# 413
Тифани Тисен хм, доста е променена, беше мнооого секси преди
Хелена  Кристенсън  плажува  в Италия  страхотно тяло - харесвам всички супермодели от нейната генерация!

Peace И аз много я харесвам, особено в "Wicked game" И наистина всички модели от нейната генерация са класика, много обичам и този клип Wink http://www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A

# 414

А това е един от коментарите:

.. и когато полицаите развили одеалото, учтиво попитали господина " Какво е това?! И какво ще правим сегааааа?!?!"

- "Ой, ето крокодиль!!!" - убедено отвърнал Берендин.
- " Помощ, помооооощ" - викнала "миската"
- "Ой, он говорит ?!?!?!"

hahaha

# 415
  • Варна
Нея навремето не я ли бяха пак отвли4али? Не знам дали да вярвам...
Че как!? Явно е магнит за подобни преживявания. Wink
http://www.blitz.bg/news/article/84717

# 416

А това е един от коментарите:

.. и когато полицаите развили одеалото, учтиво попитали господина " Какво е това?! И какво ще правим сегааааа?!?!"

- "Ой, ето крокодиль!!!" - убедено отвърнал Берендин.
- " Помощ, помооооощ" - викнала "миската"
- "Ой, он говорит ?!?!?!"

:hahah

Насълзиха ми се очите от смЕх  Joy

# 417
Мария  в телевизионно  предаване

Може ли линк към фейсбука на Антония Петрова, стана ми любопитно да разгледам сникмите ѝ!

# 418

Харесвам я, но на последната снимка особено крачетата и са като на тролче  Sick Не трябва да я снимат от този ъгъл, изглежда много късокрака  Tired

# 419
Tя не само изглежда , тя е много късокрака  . Laughing

Общи условия

Активация на акаунт