Звездни компромати-105

• 64 994
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Вместо да хващат когото трябва ooooh!
Да преведа това което съм написла,защото май не сте ме разбрали-голяма работа ,че са хванали Явор еди кой си с 75 гр марихуана(най-вероятно за лично ползване),а не хващат дилърите тези, който продават на Явор.

Мисля, че всички тук много добре разбраха какво имаш предвид. И както казаха по-нагоре- това си е едно сериозно количество. И какво- че е известен, дай да си го пускаме ненаказано ли? И той е нарушил закона.

Много ясно, че ще го хванат без значение кой е. Нали, ако нямаше такива като Яворчо, долърите щяха да се чудят къде да си пласират тревата. Била за лично ползване, ами то на кой, който си е купил не е за лично ползване  ooooh!
Всеки трябва да се носи отговорност, малка, голяма риба, това е, закона е еднакъв за всички  Wink

Само да вметна, че в повечето сайтове, които четох става дума не за 75 гр, а за 0,75 гр.

# 571
  • Варна
ами явно е 0,75 грама. От въпросната статия в Блиц:
Цитат
При претърсване ченгетата са открили у него 75 гр.
......
При подобни случаи с доза по-малка от грам, прокуратурата понякога ги считала за маловажни, въпреки че държането на еднократна доза е престъпление по Наказателния кодекс.

# 572
  • София
Голяма работа заради тревата на Бахаров, ама хайде, че и мен ще подпукате.
Пълно е с наркомански сборища, известни на всички, но понеже са хванали публична личност с малко тревица, та дай да го разпънем на кръст. Тя щото тревата е голям наркотик. Не кой знае колко по-голям от цигарите, ама хайде.

# 573
Голяма работа заради тревата на Бахаров, ама хайде, че и мен ще подпукате.
Пълно е с наркомански сборища, известни на всички, но понеже са хванали публична личност с малко тревица, та дай да го разпънем на кръст. Тя щото тревата е голям наркотик. Не кой знае колко по-голям от цигарите, ама хайде.

Малко спам  Blush
Ама като стана въпрос за цигарите и тревата. Оказва се, че цигарите и алкохола са по-вредни от нея дори:
цитат Уикипедия: Според изследвания, публикувани в британското медицинско списание Lancet, марихуаната заема 11-о място по вредност в списъка на вредни наркотични вещества (алкохолът и тютюнът заемат съответно 5-о и 9-о място).

Относно грамажа и закона в България:
цитат Уикипедия: До 2004 г. на теория българските потребители на марихуана са имали право на ненаказуема "лична доза", но през 2004 г. се криминализират напълно всички количества.
Тъй че и 0,075гр да са били, все тая  Simple Smile

# 574
Носът на Алисия е станал много сполучливо  Peace Кой ли го е сътворил?  newsm78
Доцент Джамбазов и направи ринопластиката.  Peace

# 575
Снимки от абитуриентски балове,преди сниманите да станат богати,известни и...красиви  Grinning
http://hollywire.com/2011/03/blast-past-celebrity-prom-pics#980890909

Тази Антония Петрова беше днес при Марта.Язък за милионите на руснака дето  й ги е дал за тунинговане -ефекта е дост евтин  Mr. Green

# 576
Koe му е грозното на историята с Бахаров не мога да разбера? Че се е вдигнал шум? МИ много ясно, медийна личност е. Нещо друго ли сте очаквали? Да го погалим по главата и да го успокоим за лошия му късмет?
Да, по-малко от грам  си е нищо, все пак не става дума за кокаин, а за трева. Не е в това проблемът, а в начина, по който се реагира, че видиш ли, това било дреболия, що не гонят големите риби.
Ами дреболия е, ама какво да напривм сега - било е рутинна проверка, спипали са го с трева. Да си затворят очите ли? Това ли искате? Или да замълчим в солидарност с драмата му. Айде моля ви.

# 577
Koe му е грозното с историята за Бахаров не мога да разбера? Че се е вдигнал шум? МИ много ясно, медийна личност е. Нещо друго ли сте очаквали? Да го погалим по главата и да го успокоим за лошия му късмет?
Да, по-мало от грам  си е нищо, все пак не става дума за кокаин, а за трева. Не е в това проблема, а в начинът, по който се реагира, че видиш ли, това било дреболия, що не гонят големите риби.
Ами дреболия е, ама какво да напривм сега - било е рутинна проверка, спипали са го с трева. Да си затворят очите ли? Това ли искате? Или да замълчим в солидарност с драмата му. Айде моля ви.

За мен няма нищо грозно. В смисъл на много по-грозни неща сме били свидетели, да това е "софт" наркотик, ако мога така да се изразя и не е нещо кой и знае какво. Аз по-скоро исках да наблегна на това, че закона е един за всички, бедни, богати, известни и т.н. Но съгласи се, че едно е да хванат Пенчо Драханов Петканов от Долно Нанагорнище, а друго е някоя медийна личност, така се обръща повече внимание и се коментира повече, друго по-различно няма. Съгласна съм с теб  Peace

# 578
  • Варна
Ами за мен лично тревата не е нещо по-лошо, вредно и пристрастяващо от цигарите примерно. Така че, да, голям въпрос се прави от случката.

# 579
За теб ЛИЧНО, обаче независимо от личното ти мнение (което съвпада и с моето), тревата е извън закона, но не и цигарите.
Нали разбираш разликата?

# 580
Естествено, Явор Бахаров е role-model, грозно и недопустимо е!

# 581
Как можете да сравнявате цигарите с тревата  Rolling Eyes едно и също ли е да се напушиш с трева и да се качиш зад волана или да изпушиш една цигара и да шофираш? Това е най-малкото като сравнение.

Иначе за случая - съмнявам се, че е било рутинна проверка. По сигнал е. Няма да се учудя и да е реклама, "лошото момче" винаги върши работа сред почитателите, особено по-младите.

П.П. Не гледам бг филми и идея си нямам кой е, пиша наизуст Simple Smile но ето, сега и такива като мен ще са чули за него, известността му нараства  Simple Smile

# 582
  • Варна
Е хубаво де, с алкохола да сравним тревата тогава. И след употреба на алкохол не е добре да седнеш зад волана, ама това че си изпил една чашка не те прави наркоман. Тревата не поражда зависимости и изобщо не може да се нарече наркотик според мен.
А за другото съм съгласна с теб - изобщо не ми се вярва да е рутинна проверка. Как така точно пък него са проверили рутинно?

# 583
# 584
Ами за мен лично тревата не е нещо по-лошо, вредно и пристрастяващо от цигарите примерно. Така че, да, голям въпрос се прави от случката.

Мдааа, то сигурно  и халюциногенните гъби не се различават съществено от култивираните печурки, например.

Общи условия

Активация на акаунт