Звездни компромати-105

• 64 937
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Аз много харесвам Алиша,но тук наистина е прекалила,все пак човек,независимо от килограмите си,би трябвало да се стреми да изглежда възможно най-добре,а не да демонстира как не му пука. Rolling Eyes

# 631
# 632
а не да демонстира как не му пука. Rolling Eyes
Или просто наистина не му пука, без да демонстрира.
Крайно време е да се освободим, от собствените си стереотипи, те са толкова обременяваши за нас самите.

# 633
  • в Кошера
Може да си без комплекси и все пак да запазиш някакво чувство за естетика. Факт е, че с тези панталонки Алиша изглежда отвратително.

newsm10

Така - да, става, но "машала баджаци", с доволно количество целулит, в къси тесни панталонки -  Sick

# 634
  • Tам през Атлантическия океан
Значи вс. пълнички и с цеулит да се забулят  Crazy  сакън да не се види месО  Mr. Green

Или просто наистина не му пука, без да демонстрира.
.Крайно време е да се освободим, от собствените си стереотипи, те са толкова обременяваши за нас самите
Верно е че обременяваме само себе си  Grinning

Ама по някога и аз се хващам че се възмущавам  Blush ама тук се уча постепено да махна тези стереотипи   Wink

В крайна сметка Алиша не е мамекенка а е R&B и соул певица  и сн. са   от ежедневието т.е. не е на сцена  Wink

# 635
# 636
# 637
  • София
Аз пък много се радвам на хора без комплекси от вида си. Crossing Arms
Едно е да не страдаш от комплекси, друго да нямаш ясна представа за това кое става и кое не за носени предвид моментната ти физическа форма.
Никой не гововри за забулване, просто една себеуважаваща се жена трябва да знае кое да покаже и кое да прикрие, за да изглежда добре.

Първо е бременна, второ е по бански и трето предполагам в собствения си басейн, а и да не беше, какво от това.
Смятам, че няма база за сравнение, ано и на Алиша снимката и беше на плажа нямаше да коментирам.

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 07:47 от ~Étoile~

# 638
Ами нали черните хора нямат целулит,тези защо са така  Rolling Eyes

# 639
Не, че нямат целулит, а защото им е по - тъмна кожата не си личат недостатъците чак толкова, колкото на бялата кожа, и не е толкова крехка.
Тайра http://pluck.typef.com/ver1.0/Content/images/store/13/15/7dc8097 … 11cd4582.Full.jpg

# 640
Аз пък не виждам нищо чак толкова осъдително и отвратително във вида на Алиша. Дебела жена с къси панталонки... голяма работа (верно, не е малка).Mr. Green

# 641
  • Sofia
Дейвид Бекъм разкри истината за името на дъщеря си: Виктория е кръстила детето на авторката на любимата си книга "Да убиеш присмехулник" Харпър Ли.

"'One reason is Harper's an old English name which we loved and one of the other reasons was Victoria's favourite book is To Kill A Mockingbird and the author was Harper Lee. It's a very strong, passionate book. That's where Harper came from.'

The revelation that is is Victoria's favourite book may surprise some fans, because it was widely thought she had never read a book."

Името Севън идва от неговия номер в Юнайтед и също понеже числото "symbolises spiritual perfection".

Ето повече тук.

# 642
  • В Космоса
една себеуважаваща се жена трябва да знае кое да покаже и кое да прикрие, за да изглежда добре.

Значи, горката, ако е по-нелицеприятна - да си нахлузи едно чувалче на главата, че да не накърни нежното оче на някой.
Много сме ограничени! И аз съм комплексарка и се старая да прикривам недостатъците си, че току виж някоя се възмутила. Възхищавам се на хора, на които не им пука какво мислят за тях! Живеят си живота и не се тормозят за простотии.
Вкусовете са различни, каквото и да правиш все ще се намери някой, който да ти намери кусур. И въпреки, че осъзнавам това, си оставам комплексарка. Отврат!

# 643
Не става въпрос за комплекси, просто не виждам защо трябва да слагаш дрехи, които нито стоят естетично, нито са подходящи за фигурата ти, това не е комплекс да може да подбираш да изглеждаш прилично!Този тип модерни в момента дънкови панталонки отиват на слаби хора и на тийновете!
Говоря от моя гледна точка, че няма да ми  е комфортно и ще ми стягат такива гащета при такава фигура, нищо обидно към по-пълните жени, напротив дори ги харесвам!

# 644
Аз пък не виждам никакво геройство в това да се обличаш неподходящо. Възхищавам се на хора, които не обръщат внимание на чуждото мнение, но да изглеждаш добре е въпрос на себеуважение. Не става въпрос за това, колко е дебела или слаба една жена. Късите панталонки могат да стоят ужасно и на слаба жена, но с къси и криви крака. Каквито и да са краката /фигурата/размерите, винаги може да се намери вариант, в който на една жена хем да и е удобно, хем да секси... Те дрехите са за това - за да прикриват некрасивото и да подчертават красивото.
Комплексите пък са съвсем друго нещо. А понякога именно демонстрациите на това колко не му пука на човек, са начин за избиване на тези комплекси. На всички ни пука как изглеждаме... Wink

Общи условия

Активация на акаунт