Децата, голи на плажа, или не?

• 47 808
  • 613
  •   1
Отговори
# 120
За мен говориш глупости, съжалявам. И аз ходя на плаж, и аз ям сладолед. Това, което е в главата ти, твоята, няма как да ме вълнува мен. Нито ми пречат на децата половите органи, нито намирам нещо, което да ме втрещява. Сигурно, защото не съм разбрала едва днес или вчера какво имаме в гащите си. Съжалявам за подобна липса на телесна и сексуална култура.

# 121
Jizzlober,  с пишка или без, всякакво нахлуване в личното ми пространство, от когото и да е, би ми било неприятно. По този повод не мисля, че примерът ти е удачен. Аз естествено абсолютно заставам на страната на simplyaven, особено в частта "педофилията е в най-силния си апогей именно в държави, в които от векове властват или религиозни, или политическо-обществени възбрани върху де що противоречи на един псевдо морал" Най-вече заради това не искам да насаждам на детето си излешен срам, неразбиране на голотата, секса и т.н.
Относно горнищата, видях горнище за три годишно с подплънки-за да изглежда сякаш детето наистина си има цицки  #Crazy След това пък прочетох същите тези пуритани, които слагат горнища на децата си да се възмущават, че известна марка пуснала бански с подплънки за 8 годишни. Ами нормално е, ако възприемаш гърдите на едно три годишно момиче като полов белег, то да иска да му се откроят и да са по-големи, като на Памела...например.

# 122
ама мен не ме втрещява бе хора...май във вашата глава са втрещяванията само Crazy
и не иде реч за възбрани и забрани, а за елементарна култура, докато питаш някой как се казва да не се попипваш по интимностите... Flutter
пък едно приятелче на голямата, по-малко от нея е с напъпили гърди, а е под 8 години... Crazy
и малки момичета с такива горнища аз пък не съм виждала.Вие пък що се втрещявате-дошла е да ви го покаже лично ли? Laughing
моля...стига с този срам, не иде реч за срам... Peace

# 123
Защо постоянно натрапваш тези паралели с възрастните, не мога да разбера? Възрастните са толкова натоварени с всякакви безумни ограничения, че едва ли могат да бъдат пример за нещо. Кое е естествено в природата? Защото ние оттам сме дошли, все пак. Кой е по-близо до това - децата или възрастните? И колко деца си видяла да се попипват, докато си говорят с теб. И тази тема се превръща в едно голямо нищо, защото се носят от десет кладенеца вода, нямащи нищо общо с децата на плажа.

В моята глава няма никакво място за втрещяване от децата. Те са еманацията на всичко, което аз искам от живота.

# 124
Не е такава темата просто...сори...пак да помоля Мирама да ме поправи, ако греша.
Затова.
В моята глава също няма втрещяване от деца.А от майките им. Grinning
А какво искаш ти от живота не е = на какво искат всички.Но на плаж не си само ти, а са всички.

# 125
В моята глава няма никакво място за втрещяване от децата.

И в моята. Но всяко нещо си има някакви граници  Simple Smile Неприятно и гнусно ми е да гледам деца във втори клас, които сучат от майките си по градинките. Неприятно ми е 7-годишни момчета и момичета да си чекнат и развяват гениталиите пред лицето и под носа ми. Съжалявам, ако звуча закостеняло, но все пак живеем в социално общество, а не в комуни, тип хипи.
Малки голи бебенца са добре дошли на плажа, стига това да е приемливо за родителите им и да изключва пикаенето им на лицето ми, защото и това ми се е случвало  Rolling Eyes

# 126
  • София
...и Заради Различията е добре да се спазват някакви граници и норми.За тези, които не харесват границите има нудистки плаж.

Предлагаш да водя дъщеря си на нудистки плаж ли  Mr. Green

# 127
Аз през цялото време говоря за малки деца. Но и не съм виждала пубери без бански, още по-малко завряли гениталиите си в носа ми на плажа. Изключвам нудистките плажове, които затова са нудистки. В интерес на истината, аз не съм виждала никой да се чекне пред мен, никое дете имам предвид. Всички са твърде заети да играят или са в морето.

Много от нещата, написани в темата ми звучат абсолютно изфабрикувани с цел реакция, но товца си е мое мнение.

Не ми се коментира тона ти Jizzlobber. Ако беше се опитала да помислиш върху това, което съм написала за децата и живота, вероятно щеше да ти е станало малко по-ясно.

# 128
О, моля, на никой нищо не предлагам.Пък и тонът ми си е съвсем нормален.Нещо сте се втрещили ми се струва.
А на кой какво му се струва е породено само от лични пристрастия свързани с лично поведение.Хич не ми пука дали някой ми вярва, че докато си седя на плажа ми се случват такива неща.
Темата обаче ми се струва, че не е дали децата се срамуват или се вглеждат.Знаем прекрасно за тях, че не се.
Апропо-дете да се чекне пред мен и аз не съм виждала. GrinningИ не, не всички деца са заети д аиграят в морето.На много им забраняват и не ги пускат докато не се напекат поне половин час и не, не играят през това време, на много им е скучно, не умеят сами да се заиграват и си търсят контакти по различен начин. Grinning
Истината е, че докато някой не навре в лицето ми голотата си-аз не забелязвам гол ли е или е със зимно яке.Не ме касае.

# 129
Тук не става въпрос за срам от собственото си голо тяло на детето, нито насаждане на нещо подобно или обяснения от сорта.
Казала съм, че на плажа се ходи с бански, като се излезе от водата банският се сваля и се обуват гащички и тениска. Толкова.
Ама нито съм се обяснявала, че е "срамно" да си гол, нито нещо от сорта. Аз лично не бих казала подобно нещо.
Но за мен е много по-добре, едно дете да е с бански, отколкото без.
Причините ги изброих преди няколко страници.
Това че е дете, не означава, че трябва да гледам как си подръпва пишката или прави нещо друго. За мен е неприятно, вероятно и за други хора също.
Не искам да си въртя главата всеки път, когато нещо подобно застане пред погледа ми.
А ако пък започна да гледам въпросното дете, като нищо някой ядосан баща може да скочи и да ме пита що му гледам голото отроче.

# 130
За мен остава загадка защо пускаш тема? Ти очевидно не търпиш голи деца около себе си. Хубаво, но какво точно питаш? Нищо, защото току-що каза, че очевидно какво мислим другите не е от значение. Губи ми се целта, освен поредния повод за заяждане и размяна на реплики. Няма как ние да започнем да се възмущаваме от голите деца наоколо и това приключва въпроса в общи линии.

Аз искрено се забавлявам с всякакви детски изпълнения. В това число и дърпане на пишки.  Joy

# 131
е, анкетата е показателна  Hug

# 132
simplyaven, какво точно питам си е ясно от самата тема. )
Едва ли някой не е разбрал.
Както и хората са отговорили.
Не целя нито заяждане, нито подобни неща. Изказах собственото си мнение, с което не съм се заяждала с никого. Всеки е свободен да изрази собственото си, както го и прави.

# 133
Анкетата не е показателна, защото аз гласувах "с бански" по причини: а/моята опция я нямаше (и двете) и б/аз слагам бански поради изгаряне, както и тениска, нищо общо с така застъпената тук теза за нечии развяти гениталии.

Всъщност, показателно е колко са мненията в темата, че децата са с бански по хигиенни причини. За да бъде коректна анкетата, тя трябваше да разграничава хигиенни от естетически или морални доводи + да дава опция за смесен отговор. В момента всички, които слагат бански заради хигиена и/или изгаряне са в същата категория като дразнещите се от гениталии.

Да, Mirama, просто имаме различни виждания. За мен, когато човек търси чуждо мнение е редно и да го отчита. В такива теми това липсва. Ако пък собственото му мнение няма никакво развитие, тогава се губи смисъла на търсенето на чуждото.

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 23:07 от simplyaven

# 134
В моята глава няма никакво място за втрещяване от децата.

И в моята. Но всяко нещо си има някакви граници  Simple Smile Неприятно и гнусно ми е да гледам деца във втори клас, които сучат от майките си по градинките. Неприятно ми е 7-годишни момчета и момичета да си чекнат и развяват гениталиите пред лицето и под носа ми. Съжалявам, ако звуча закостеняло, но все пак живеем в социално общество, а не в комуни, тип хипи.
Малки голи бебенца са добре дошли на плажа, стига това да е приемливо за родителите им и да изключва пикаенето им на лицето ми, защото и това ми се е случвало  Rolling Eyes
Все едно аз съм го писала, напълно подкрепям мнението на Блонди Peace
По темата - с бански Peace

Общи условия

Активация на акаунт