И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 580
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
ЧРД на Лили да е жива и здрава! Джутурна честит празник и да ни покажеш рожденничката!  bouquet
Благодаря Солей и Стилисима, да търся нещо лесно за слагане и удобно за бебче и мен Peace

# 121
  • The QC to be!!!
ianajar не мога да се вкл. по ?са ти  Sad

# 122
Бре, само аз ли съм случила на спътник в живота - скрит цицоман?  Thinking

# 123
Ми айде де, и аз за мъжете се ослушвам. Айде да съчетаем - какво мислят мъжете ви по въпроса за новите ви цици (тези, дето сте надскочили себе си с кърменето)? Моят е решил да ми прави бебета още десет години едно след друго. А не беше такъв човек...

Янче, моите са си старите:))) На същото мнение е като преди:)))

# 124
Е, защо скрит, човекът съвсем открито си признава. LaughingИзвадил е късмет, а ти мрънкаш да отслабнеш:)))

П. С. Като гледам и ти си повече тук, отколкото там:)))

# 125
Аз в момента съм само тук, защото уж готвя и домакинствам. "Там" - чак по нощите, като се прибере цицоманът от работа.  Laughing

Предавам се, явно не ме бива да ви напипвам горещите проблеми по мъжки въпроси. Давайте вие.

# 126
И аз си падам по нощните смени повече:)))

# 127
Baby, mersi. ste vzemem tezi dni da se metnam za vishni. Za praskovi ne sam bila, ama vij za iagodi biah.

# 128
Миме, и аз имах същия слинг, като на Стилисима, но с голямо удоволствие го махнах в полза на кенгуруто. Мисля, че трябва да пробваш дали ще ти е удобен и кой вид точно, защото е доста индивидуално...

За циците с голямо удоволствие ще ги оперирам, но при мен трябва да се поизточи "силикона", а не да се слага такъв. 38Ц на 158 см, честно казано ми пречат. Слава Богу мъжо подкрепя, така че е въпрос на време и средства  Mr. Green

# 129
И аз мисля, че ми е нужно "източване"  Laughing 38D а до скоро докато кърмех 38 DD  Rolling Eyes Tам си немам ядове, виж на гъза подплънките ми тежат  ooooh!

# 130
щастлив съпруг на нормалните ми 34Д, още по-щастлив на ДДД-тата от времето, когато кърмех. Имам чудни снимки на плажа от този период, обиколката на главата на Дара е по-малка  Mr. Green

# 131
Еди, сакън! Кенгуру! И с последен модел Бейби Бьорн пак така си ме боли кръста натурално, както и с предпоследния  Rolling Eyes
(не е като да нямам и 2 слинга освен това, но беб не обича халките, а в 5 метра плат не се овъртам в този сезон)

Мъжете, викате, да посдъвчем... Хм, скоро мъж не ми е привличал интереса... упс, излъгах! Има един нашенец, много ме възбужда! Само като го погледна как е изпружил крака пред телевизора, докато жена му с 2 бр невръстни дечица коси тревата в двора толкова се превъзбуждам, че ми иде да изпозастрелям де що има мъжко!

А, да се ви ожаля от мъж! Съседите ни си купиха къща. Нищо лошо ще кажете и ще сте прави, къща като палат, халал да им е... но съседа и моят М имаха навика да си хмммм така де, мерят п...ите - съседът прави хоум проджект, опс и моят почва нов (и обратното важи); съседът купи на жена си нова пералня, почвам да се подсмихвам и до 2-3 седмици и аз с нова пералня... съседът заведе съседката до Европа, след броени дни и аз чувам: "Мила, имаш сериозна нужда от почивка и културна стимулация". Съседът прави 2-ро, след 6 мес и аз бременна.  И сега да си тръгне тоз съсед! Споменах ли, че по уикендите заедно водеха децата по площадки и детски музеи? Та питам ви сега как да си намеря пак такъв читав съсед!?!  Grinning

Иначе като стигнах чутовните 36С към 8-9 мес имаше някакви хепи дансес, но подозирам, че беше най-доволен от факта, че цялата работа е абс. безплатна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПС Интересно, след седмица 1 въпреки, че си направих хиперлактация целенасочено почнаха да се смаляват, хммм, май това не е нормата!?

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 22:17 от Agent Provocateur

# 132
Агент, казвай веднага къде е къщата. Местим се там. Може да е заразно, знае ли се...

# 133
  • The QC to be!!!
Agent чакаме тогава сега и ти да се похвалиш с нова къща  Mr. Green пък ако може и да е до старият съсед, щом ще се мерят, да е в същият квартал.  Praynig Блазе ти за мъж дето е толкова компетитив и за съседката ти  Whistling Той сега от мъка човека е седнал пред ТВ-то, простено му е.
36дд или е, в зависимост от марката и не мога да се понасям от няколко години  Sick

# 134
Памели Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт