И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 580
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Честит Рожден Ден на Лилия! Безгрижно детство и послушни родители и желая Simple Smile

Стилисима, радвам се да те видя и тук  Hug

А аз съжалявам, че не си взехме къща с басейн, да си топя дебелото Д в жегата...
Сега ще го завлека на показ във фитнеса...
Завиждам на плажуващите хич не благородно  Mr. Green

# 106
Ох, то на английски било ... пък аз се чудих какви са тези лайна, които са станали обект на науките.

# 107
Честит Рожден Ден на Лилия!!!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!

# 108
Ох, то на английски било ... пък аз се чудих какви са тези лайна, които са станали обект на науките.

И аз се облещих и зачудих за лайна-та  Mr. Green

честит рожден на Лилия! Много здраве и усмивки!   bouquet

# 109
Алтернативна тема - ще ли ни спаси CFPB от собствената ни алчност, глупост и консумеризъм и би ли предотвратил нови "балони"?!?
Изобщо какво мислите по темата?

хъм, а кой ще супервайзва CFPB?!? Онези, който позволиха това http://www.hulu.com/watch/59026/cnbc-originals-house-of-cards и оставиха Уол Стрийт да си затварят очите когато моргидж лендари раздаваха невъзможни лоанс?!?

Честит Рожден Ден на Лили!!! Да е много здрава и щастлива! Честит Празник и на мама   bouquet

Joy

# 110
Мерси за пожеланията на всички  Hug

Аз също ги надявам, ама как ми седяяяяят  #Crazy

Анджък де  Tired. Хем съм си на предбременните кг, хем си влизам във всички дрехи, хем никога не съм била в по-добра физическа форма, ама... преди бях момиченце, а сега съм тьотка  Crossing Arms

# 111
Честит рожден ден на Лилия, да е жива и здрава и палава
Уинкс, извинявай че чак сега ще ти отговоря - в Бг си бяхме и тримата, не е оставал мамин- сладък само с бабите си. И въпреки кукления театър, приятелчетата, пързалките, един ден се разрева на центъра и каза -" искам си моята къща , с моите приятели, музея, басейна , парка" и така. Тук в тиангъл ерията има в пъти пове4е забавления отколкото в БГ.
Солей от органичните черешки на ХФ ли похапваш /Само един ден сел 2.99/ аз не само си хапвам. ами една част за поръсени със захар и заляти с водка Whistling

# 112
  • The QC to be!!!
Тук в тиангъл ерията има в пъти пове4е забавления отколкото в БГ.
Не думай, това е невъзможно в щатите да има по хубави забавления за деца през ваканцията от колкото в Бг.  Laughing

MVK във Вирджиния, не далеч от вас, може би към 2 часа с кола, има много хубави черешови градини. Сезона им вече е превалил на черните и сочни череши, но сега трябва да имат чудесни вишни за вишновка.  Crazy Преди време имаха you pick your own, сега не зн. как са. Kaзва се LEVERING ORCHARD. Имат и дни в които има театър, може и там да се спи в котаджес и са много близо до Blue Ridge Parkway, където може и да сте минавали и тогава знаеш за какво става на ?с. Та, може да съчетаете брането на вишни, с културно мероприятие, на парк, на колело, има даже и река където може да си наемете кану, или от онези гуми за спускане по нея, ако не е мн. ниско нивото ѝ. По край тази река се организрат и лагери за деца. Може семейно на палатка, или да наемеш там, или каравана под наем или собствена... Има понита за яздене, има с важе да скачат децата във водата (имаше де, от 4 години не съм ходила там). На моя позната преди няколко години сина ѝ ходи там и беше очарован, той тогава беше 14 год.  Същият орчард, имат и ябълки и праскови. На юг от вас имаше невероятни праскови градини. Ходили ли сте някога на тях за бране  newsm78 Ох като се сещам сега, много ми липсва този район от щатите.

# 113
Гюнайдън,пийпъл.
Бързо и умопомрачително да се изкажа и аз по вечния топик - кила екстра,свалих досадните 3-4 от зимна лакомия с яздене и ябълки. 
Цици - 34А с уговорка,че има свободно място да пъхна и една кисия жълтици. Много пъти съм мислила за силикон,но откакто у дома ме поставиха пред дилемата лично ползване - 300 кубика vs 230 коня Волво,тактично премълчавам за първото /което не значи,че не си го имам на ум за следващи сериозни изблици на 'искам това,купи ми онова' /.
И така,разписах се във форума,изчетох ви с удоволствие.Догодина пак.   Crazy

# 114
Здравейте  Grinning

Цитат
Миме, този вид слинг, който е пуснала Стилисима, имаха голям рикол миналата година, заради няколко смъртни случая, задушени бебета.

#Crazy #Crazy #Crazy

Направо съм втрещена  ooooh! аз точно в такъв си отгледах бебето първите 3 месеца и ни беше много удобен  Thinking В БГ имам много приятелки които са го ползвали и там не се е чуло за рекол, но щом има такова нещо по-добре да не се рискува  Peace
То в САЩ и Канада доста неща ги обявяват за опасни след няколко инцидента на немарливи майки   Tired Така в Канада са забранени и не се продават проходилки защото бебетата падали по стълбите с тях  Crazy

Килограмите ми - тема която започна да ме вълнува след раждането на малката  ooooh! Преди това не можех да надвиша 55 кг а сега от 65 не мога да смъкна  ooooh!

# 115
Днес нещо ме тресат нервите. Имам толкова много работа, а не ми се започва. Само споделям, дано ми стане по-леко. Grinning

# 116
Няма да ти стане по-леко. Стягай се и сядай да работиш, ама-ха!  Naughty

# 117
 Сега сошалайзвам:)))) Нищо интерсено не казвате. Подхванахме циците:)))

# 118
  • The QC to be!!!
Ми кът не щете да подхванете мъжете  Laughing

# 119
Ми айде де, и аз за мъжете се ослушвам. Айде да съчетаем - какво мислят мъжете ви по въпроса за новите ви цици (тези, дето сте надскочили себе си с кърменето)? Моят е решил да ми прави бебета още десет години едно след друго. А не беше такъв човек...

Общи условия

Активация на акаунт