И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 265
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Чикаго / София
Juturna, Честит 1ви Рожден Ден на малкото пораснало човече! Да ви е здрава и щастлива Лили!

Честит празник и на теб!  bouquet

Ох, за диети и кг. не ми се почва темата дори. Sad

# 91
  • The QC to be!!!
Juturna ЧРД и от мен на малката Лили, жива, здрава, умна, красива и прозорлива да расте.   bouquet Уха, тортата с кокосови стърготини ли е или с ядки от страни?

Момичета, дръжте се за перуките си... току що гледах Extreme shoppers по TLC и някаква мацка, с 4 пълни колички, тотал $1902 и няколко цента, след като ѝ сканираха всичките купони, прилежно подредени в папка и кутия като библиотекарски каталог, тотал-а и изелзе $103. и няколко цента. Направо ми взе акъла тази жена, и 2 часа на касата само нейните покупки сканираха... това не зн. дали може да се случи някъде другаде  #Crazy освен в щатите.  Whistling

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 20:47 от Baby*

# 92
 Grinning Кога мина цяла година!?!
 newsm51  ЧРД на прекрасната малка Лили! Безгрижно детство и луда младост по Калифорнийските плажове да и пожелая! Весело посрещане на празника, Джу! Купон?

Стилисима, добре дошла? Алл.бг?

ще докладвам следващия път марките, ако искаш...
Да, ще съм ти благодарна! бях купувала 2 от там преди години, но не ми допаднаха и не потретих. Апропо, не обичам да плащам овърхеда на Хол Фуудс, особено ако същите стоки ги има в по-любими ми магазини. Скоро купувах в ХФ стимуланти за кърма и после се ядосах на собствения си мързел, защото онлайн бяха 30% по-евтини... разликата си беше цял педикюр  Crazy

Мъжете и манджите не вървяха ли ръка за ръка  Mr. Green

Алтернативна тема - ще ли ни спаси CFPB от собствената ни алчност, глупост и консумеризъм и би ли предотвратил нови "балони"?!?
Изобщо какво мислите по темата?

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 21:07 от Agent Provocateur

# 93
Отслабнахме, сготвихме сега малко шопинг, а? Laughing

# 94
Джутурна, честита ти пораснала Лилия!   bouquet Да е здрава и много да ви радва!  Hug

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 14:34 от Solley.

# 95
  • The QC to be!!!
Алтернативна тема - ще ли ни спаси CFPB от собствената ни алчност, глупост и консумеризъм и би ли предотвратил нови "балони"?!?
Изобщо какво мислите по темата?
Отговора ми е не  Peace освен ако комунизма не се признае официално  Mr. Green До тогава чичковците с паричките, ще управляват всички ни.  Laughing

Цоне - ми как, темичките ги тиквам 1 по 1  Wink

Екстрим шопърси-те ме смаяха и направо онемях, да не повярваш Crazy

# 96
Честита годинка на Лилия Джутурнова! Да расте здрава, красива, умна и с късмет! Джу, честит празник!

Аз също да си кажа, че сирене купувам само в ХФ, по простата причина, че там е най-евтино. Фетата в кварталния ми магазин е точно с 50% по-скъпа, а сухата рикота е на тройна цена. Може да съм сноб, ама не ми харесва оцветеният чедър - тва е положението.

Манджите ги пропускам, като се разговорите за мъже - свиркайте. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 23:14 от ianajar

# 97
А какви череши имаше тези дни в кварталния ХФ, мммммм!

Juturna, честит първи рожден ден на Лили! Здрава и щастлива!

styllisima, здрасти!

# 98

Стилисима, добре дошла? Алл.бг?

Мдаа и там съм  Peace

# 99
Марлела, ям ги сега нашите.  Grinning

Стилисима, привет и от мен.  Hug

Миме, този вид слинг, който е пуснала Стилисима, имаха голям рикол миналата година, заради няколко смъртни случая, задушени бебета.
Ако искаш нещо, което се слага бързо, вземи си пауч (трябва да внимаваш, ако не са аджастъбъл, да ти е точен размера). Ако би толерирала 1 минута слагане, наместване и регулиране - слинг с халки (аз имам Майа Рап и съм доволна, подходящ е за вашия климатичен пояс). Пауч и слинг с халки са много удобни за в къщи или да отскочиш до магазина, не изискват наместване, връзване, мяткаш и си готова.
Ако искаш да носиш дълго време - тогава рап, примерно Моби Рап, за да се разпределя тежестта на двете рамена. Те изискват да инвестираш известно време, за да се научиш да го връзваш. Аз нямах нерви, моя го подарих. Освен това за топлото време при нас беше ад да се усуча с 5 метра плат.

# 100
Не може след раждането да си наденеш предбременните дънки.  Crossing Arms

може, Солей, може. Аз също ги надявам, ама как ми седяяяяят  #Crazy
И аз отбелязвам по-трудно отслабване от първата бременност, но това е, просто защото ми е сладко да си хапвам  Blush
Моята 'диета' е 1500кал дневно (грубо сметнати) + 15тина мин бягане/плуване = 2кг месечно. Гледам да са от здравословни храни, но не издребнявам. С този темп до декември ще стана човек  Crazy

Клер, ти ядейки едно и също количество ли започна да качваш? Или просто ти се яде повече сега -наистина е странно това внезапно качване, че и до двуцифрен размер чак  Thinking

за размерите - държа да отбележа, че са бошлаф работа  Peace Аз си купих последно размер 2 панталон, опитичък ми е малко, но ми става. Въпреки това съм в горната граница на нормалния БМИ, преди месец-два даже бях в категория оувъруейт   Laughing

дописвам...
Честит Рожден Ден на Лилия! Да ти е жива и здрава и много да ви радва!

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 00:51 от Лeни

# 101
На един плаж да не отиде човек и почти сте свършили темата.

Джуд, честита ти пораснала щерка!

Сирене козе с боровинки от Костко - фен съм му. Обикновено овче сирене - балгарско от един локален магазин тук. Иначе кавкавали и др сирена от дето завърна

# 102
Лени, и аз влизам, но не закопчавам,  Rolling Eyes пък за фит хич не отварям дума.  Whistling Ще се премерем кой е с по-голям задник в БГ.  Joy
Титина, ние направихме един сутришен плаж,   grinning039тук след обяд е гнойно и нечовешко.

# 103
То и тук така, ама ние съчетаваме плажа и с обяд, та откарваме и до по-късно.
Навън 102Ф, студената вода е пак с такава температура

# 104
  • The QC to be!!!
Въх, блазе ви за слънцето и за плажа!  Grinning Тук цял ден слънцето си играе на криеница.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт