И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 249
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Парижанките пушат като гламави,имат 2 часа по обяд офф,ядат 4 корса тогава и само салата на вечеря..и кисело мляко
http://www.webmd.com/diet/features/french-womens-diet-secret-yogurt
инак цяла Европа качва стълби,но испанките не ги жалим като слабички..има сериозна наука между другото за разликите тук и там,както и за "качвам 10лбс" в първите години след емиграцията,пък за промени в метаболизма след 30 да искате да четете..ботъм лайна Mr. Green е че навиците трябва да се коригират на всеки 5 години и да се яде все по-малко,проста термодинамика е - калории ин-калории аут,виж личната ни интерпретация за "ама нищо не ям" варира доста според моя клиничен опит..

# 76
Като знам какво ядяхме в Корея, ако ме върнат за месец-два там и не само ще отслабна, ами ще си реша и всичките проблеми Mr. Green

Ти разказвай, разказвай, пък останалите ще гугълваме кориън/чайнийз супермаркет ин дис зип код  Grinning
Ким Чи Форевър (корейска адаптация на диетата със зелева супа!)

Иначе статията интересна и съвпада с това, което приятелка скъпа (корейка) ми е разказвала. При тях няма 6-5 за момичета и млади жени - трябва да са във форма, иначе остракация! Та и ние - колко му е да забъркаме една тиквена чорба с барли, обаче без фурантрил   Naughty

Така, дойдохме си на думата за яденето! Открих бри от козе мляко в Канада и то добро:

ПС Анет ме изпревари Simple Smile)) вярно е - пушат здраво! А за забавянето на метаболизма нали уж всички го знаем, но още младеем... с цигарите колко го ускорявахме, Анет - с 5% ли беше?

ПС2 А пък да намериш в американски супермаркет сингъл сървинг плейн кисело мляко е едно малко чудо, да ме прощават... всички малки опаковки са или с подсладители или с прочие джънк. Аман от нон-фат!

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 15:41 от Agent Provocateur

# 77
В Хол Фудс, да обадя, че

имат и там. 3 вида подходящо за вегетарианци съм опитвала, имат още няколко в животински ренет. В момента употребяваме wellspring goat milk brie, другите са останали без етикети сега, ще докладвам следващия път марките, ако искаш.
Пак в същия магазин (и на само там) има няколко вида абсолютно чисто без никакви добавки

сингъл сървинг плейн кисело мляко

ако 100-200 грама минават за сингъл сървинг при теб.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 06:26 от Solley.

# 78
Нали съм сноб, по думите на една съфорумка,  Wink и пазарувам в Хол Фудс, да обадя, че
Упс... гузен непопитан се обажда... Laughing Laughing
Забрави да добавиш ..., която е много права...

# 79
Ееее, Тино, утрепа целия съспенс.  Joy Освен това си извън темата, за кила и манджи си говорим.  Mr. Green
Бейби, нямаше и страница и минахме на яденето, а?  Wink

# 80
Ванх прочетох твоя линк. Ето още един образователен. Звучи интересно.

http://www.tcmstudent.com/theory/Function%20Spleen.html

# 81
Здравейте мами  Hug

Тук съм по покана на Еdira и се надявам да ме приемете във вашата темичка  Party

Малко за мен - семейна съм с две щерки на 13 и на 2 години (Габриела и Андреа) В САЩ пристигнахме 2003-та в Чикаго. С прекъсване от 3 години (бяхме си в БГ) в момента сме във Вирджиния (Уинчестер).  Може с някои от вас да се познаваме и лично, но това в последствие ще го разберем  Wink

# 82
Ей, Хоул Фуудс... само като се преместихме сега, нямаме ни едно на близо. Ингълс има, уж и там имало хубави работи, ще видим Wink

За моя казус: бащата е вписан в акта на раждане, там е проблема. Но не е припознал децата (легитимирал) чрез съда. Съответно няма право и на визитации и според законите, аз се явявам като основния гардиън, или нещо такова. Предполагам че мога да взема нещо от съда което показва че бащата не е официално припознал децата, а само е подписал акта за раждане. Ама и работата за това излизане от страната.... доколко и къде искат(ако изобщо), документ че другия родител е съгласен да излязат децата извън страната....

# 83
  • The QC to be!!!
Бейби, нямаше и страница и минахме на яденето, а?  Wink
10-4 Мам** му, пропуснахме мъжете  Mr. Green Пък аз се надявах на тях да наблегнем, ей остаряваме тук в тази темичка да знаете, щом за диети и ядене пишем повече от колкот мъже, значи сме зле  newsm43

Добре дошла на styllisima!!! Тук и без покани мой се запише койт иска, кат мен  Mr. Green

Да питам вегетарианките тук, как успявате да си набавяте протейните необходими и може ли да се мине на високо протейнова диета по вегетариански  newsm78 но и нискокарбена  Thinking в същото време.

# 84
Аз пък да ви завъртя в друга тема препоръчайте ми слинг? Аз имам кенгуру, но четох че слингът бил препоръчителен в първите месеци Wink

# 85
Искам и аз да съм сноб, ама си нямаме Хол Фудс, уви! Simple Smile

Стилисима, здравей. Мисля че те (раз)познавам  от друг форум Simple Smile

За килограми и манджи не искам да говоря, като дойде цикъла на мъже ще се включа  Mr. Green

# 86
Ееее, Тино, утрепа целия съспенс.  Joy Освен това си извън темата, за кила и манджи си говорим.  Mr. Green
Абе то все и друг ще се разпознае... я тук те е наричал така, я задкулисно...  Laughing Laughing Laughing

Манджите са ми ясни, точно ти ли не знаеш, охльо-бохльо. И Хол фудс знам..вчера си купих веджинеза.. ще се оснобяваме, няма начин... налага се...

Добре дошла, Стилисима.

# 87
Мимето* аз ползвах такъв и бях много доволна и аз и бебето  Peace Като сложех малката в слинга веднага заспиваше и аз си вършех домашната работа.

stella_ars моооже и да се знаем от друг форум ама аз не стоплям  Thinking

За диети не мога да се включвам, знам няколко ефикасни, но при мен диета не вирее дълго  ooooh!

За мъже ..... какво ли разбирам като съм омъжена от 100 години  Mr. Green май само за моя мога да кажа това онова  Whistling

# 88
Тц, тц, тц, такъв разговор за кг и диети се е захванал, как да не се изкуши човек да ви пльосне картинка на торта  Mr. Green

Виртуална почерпка за порастналото ми човече  Heart Eyes

# 89
Честито Джу! Да ти е живо и здраво хлапето. Колко бързо пораснаха децата. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт