И замирисва на море! Йе-Йе-Йееей!!! 133-та Американска лятна лудница!

• 26 106
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Аз да се набутам тук със съвет.

Етка, мога да ти препоръчам много квалифициран хомеопат. Аз се лекувам при нея. 150 долара е първото интервю. Самата тя страда от главоболие и приема хомеопатично лекарство, което и е подобрило състоянието. Американка е. Не знам как си с английския, но ако трябва аз ще ти преведа, евентуално ще ми напишеш историята на болестта  на детето. Абе, да стигнем до там пък ще го мислим. Laughing

П. С. За акупунктура е много малко детето. Вчера четох книга за традиционна китайска медицина- изпрАви ми се косата. Laughing

# 466
Цонне, ти в кой щат си?
За дистанционно лечение ли става въпрос?
Аз съм добре с английския, но ако е някоя специфична терминология - не съм експерт.
Пиши ми повече като ти остане време.

Благодаря отново на всички, които ми съпреживяват майчините терзания!  Hug

# 467
Еди поздравления и тук за пермита  Hug Учудваш ме, че до сега си чакала  Wink .....
Ми за бой съм, но не ми е тръпка колата...мотора е моята страст. А и ММ като си бачка от вкъщи не ми се налага да шофирам, затова се трътках  Embarassed

Etka и аз щях да питам дали сте пробвали с хомеопатия, но понеже много хора са резервирани си затраях. Предложението на Цонна хич не е лошо и лично аз бих пробвала  Peace Иначе първото, което ми хрумна във вашия случай е токсоплазмоза, но определено симтомите не са толкова продължителни, така че пак не е вероятно....
Стискам палци и се надявам да открите причината в най-скоро време за да не се наказва дететнце така  Hug

# 468
Леле Етка, искрено ти съчувствам Sad Дано да се намери решение на проблема   Praynig
Аз пък като бях бременна си бях златоооо, нито мрънках, нито нищо. Имам една приятелка, първият път, когато беше бременна, се скарахме така жестоко не си проговорихме, докато не се роди бебока. Сега пак я хванах, че е ужасно негативна и спрях всякакви контакти с нея, честно не знам как я търпи мъжа й, иначе си я обичам, но нейното не се издържа Tired
Иначе мъжът ми се прибира утре вечер (след 3 седмици в Новосибирск) и ще спра да ви досаждам толкова   newsm44

# 469
  • У дома
ianajar, честито! Лека и безпроблемна!

Етка, кураж! Има и много други начини, освен традиционната медицина.

Аз тъкмо се зарадвах, че най-после намерих живовляк из Чикагско и приятелка ме попари с лоша новина - рак последен стадий в семейството, милата. Сега ще ходим заедно да берем. Чудя се дали постъпих правилно като и дадох кураж с една камара съвети за алтернативно лечение.

# 470
  • The QC to be!!!
Benson честит ви куфар  Peace

Етка, до сега магнетен резонанс прави ли сте? Или пък скенер - главата и врата?  newsm78

# 471
Аз пък имам питане ако ти кажат на видеозон момиче, а този тест на Агентката ти каже момче, е на кое да вярвам Thinking май ще си разбера като родя Mr. Green

# 472
  • Boston, MA
Миме, видеозона е сериозна работа, те гледат на детето всички органи как се оформят, та една пишка няма как да не забележат. Та аз не бих купувала синьо.  Grinning Кажи на мъжа ти следващият път.  Grinning

# 473
Бубка да се роди живо и здраво, а за трето не мисля да се нареждам Wink
Стилисима мен на 2Д ме гледаха за органите, това за пола беше по между другото, а с Диди бях на 3Д и там се вижда всичко детайлно, обаче това 2Д аз лично нищо не различих освен крачета и ръчички и главичка, те обесняват това е бъбрек, стомах, еди кво си ама на мен ми изглеждат еднакви(предполагам са специалисти, все пак) Wink

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 16:06 от Мимето*

# 474
Миме мен ме гледаха на видеозон малко преди да вляза в пети месец на 4D и бяха категорични, че е момиче  Wink въпреки бабините проверки и разни схеми по които показваше момче, роди се момиче  Peace Даже в родилното докато ми слушаха тоновете акушерката беше сигурна, че е момче  Crazy

Етка как така го боли глава без да спира  ooooh! Не спирайте да го водите и при други специалисти, дано да се разбере какво е и бързо да се оправи  Praynig

# 475
мен на 2Д ме гледаха за органите, това за пола беше по между другото, а с Диди бях на 3Д и там се вижда всичко детайлно,

Това не е вярно.  Peace 3Д, 4Д, 18Д... само радост за родителите. 2Д е напълно достатъчно на един кадърен техник да види каквото му трябва.  Peace

# 476
Солей права си  Laughing То цялата работа с 4D-то беше заради голямата щерка  Wink направиха ѝ ентертаймент и няколко снимки на бебето и тя само където не спеше с тях от кеф  Laughing Наистина кадърен специалист и на 2D  ще се справи  Peace

# 477
Atalanta, не вяврвам нито в алтернативни, нито в традиционни методи при последен стадий на рак. Съжалявам за лошите новини.
Миме*, толкова е хубаво да имаш момиче. Изобщо здраво и право дете, както има една приказка. Не го разбирам това настоятелно искане за наследник, честно. Мина времето син да гледа майка и баща, да наследи нивите и да остави фамилия.

# 478
  • Boston, MA
мен на 2Д ме гледаха за органите, това за пола беше по между другото, а с Диди бях на 3Д и там се вижда всичко детайлно,

Това не е вярно.  Peace 3Д, 4Д, 18Д... само радост за родителите. 2Д е напълно достатъчно на един кадърен техник да види каквото му трябва.  Peace

Така е, имайте предвид, че на момичето му гледат яйчниците също, не просто липсата на пенис. Та местен специалист 99.9% знае пола. Аз съм резервирана към българските гинеколози, които всеки като тури един видеозон в офиса, и гледа всеки месец, мисли, че всичко вижда. Различен вид умение е, и един техник, който само това прави, според мен е по-добър от лекар, който между другото и видеозон прави (става въпрос за сериозен преглед, не просто момче/момиче).

Освен това си има правилно време за това. В отчетните, ако забележите, в началото на четвъртия месец започват да се гледат, все момче, момче, после, като се видят 5-6 месец, момчетата стават момичета. В началото има нещо като предшественик на пенис/клитор, което изглежда много подобно, и преди да се развие в един от двата органа, неопитен техник може много лесно да ги обърка.

# 479
Ако трябва да сме съвсем точни в България полът на детето се вижда в 9 седмица. Тонове се слушат постоянно, често бебето расте 2 седмици напред и е нужно секцио в 37 седмица, тазът е малък и т.н. да не задълбаваме

Общи условия

Активация на акаунт