"Черешката на тортата" търси най-чаровния готвач - 2

• 36 946
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Освен това живее със заблудата, че били непретенциозни  hahaha.

# 556
  • Разпиляна във въображението
Кучето дали е нахранено Crossing Arms

# 557
  • в ябълковата градина
Олеле, Ивето с претенции пресипва от чаша в чаша?
Това е точно по етикет  Laughing

Сантра, ако не си драпа косата на масата, цена няма да има!

# 558
# 559
  • Варна
От Ива очаквах повече финес. Някак просташки се държи /както го прави обикновено Катето/ В случая Катето се представи много по-елегантно.

# 560
  • София
И Сантра не е в собствената си къща... и това е под наем и си личи!!!

# 561
Както предсказах-съвсем непринудена е!
Е поизложи се с подготовката, ама май харесаха манджата? Сантричка може и да  е спестила от бюджета, доста постничко.
Очаквам Ивето и Катето да се надскачат, както и че ще се представят добре. Първата е самата амбиция за съвършенство, а втората е опитна.

# 562
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Не, не, не! Екимова ме извади от обувките, дрехите и сега очаквам да изляза от кожата си.
Е няма толкова неприятна персона на нашите географски ширини ooooh!
Домакинята ще оставя без коментар... поне не е дразнеща.
А ако ми дойде гост с кучето си, не знам какво ще му се случи. (гледала съм куче)
Щеше да е интересно Сантра да има едно питбулче и можеха да ползват пудела на Астор за бърсалка Rolling Eyes

Въобще тази седмица смятам да пропусна. Твърде много е за крехката ми нервна система Joy

# 563
И Сантра не е в собствената си къща... и това е под наем и си личи!!!

Този път ясно се вижда, че домът не е ничий.Той няма елементарни неща. Още преди покупките и самото "готвене" ми стана някак неприятна Сантра, Имаше някакъв непукизъм в делата и въобще цялостната и концепция а вечерята, макар че според мен такава липсваше. Готвенето и липсва според мен и не е нормално едно момиче на 23 да не може основни неща. Засега ми харесват гостите и Катето дори. Тя е моят фаворит!
Искам да кажа само, че това с чиниите беше ужасно.Айде не може да готви ОК както и да е, нооооо културата и въобще това да съобразиш нещо толкова просто нямам думи честно потресена съм! #Crazy

# 564
  • София
Лелелелееееее! Тази Сантра не знае как се пие текила  #Crazy #Crazy #Crazy
И как може да караш хора, които не познаваш да пият текила... ми после може да се наложи да ги събираш по пода  newsm09 newsm09 newsm09

# 565
Не разбирам какво значение има, дали  някой е под наем. Той все пак живее там, не е като да е хотелска стая, макар че дори и за хотел да ставаше въпрос, това пак не е оправдание.

# 566
В една чиния от салатата до десерта  почти  Joy.

# 567
  • София
Не разбирам какво значение има, дали  някой е под наем. Той все пак живее там, не е като да е хотелска стая, макар че дори и за хотел да ставаше въпрос, това пак не е оправдание.

Няма никакво, ако има всичко, което е необходимо за посрещане на гости като например чаши за вино...
За салфетките тя трябваше да се погрижи, ама посудата...

# 568
Ами да, щом си решил гости да каниш, че и да те излъчват по ТВ, постарай се елементарни неща да има. Че то по тая логика иначе, всеки който е под наем ще си пои гостите в пластмасови чашки и ще им реже нож с чекията.

# 569

Няма никакво, ако има всичко, което е необходимо за посрещане на гости като например чаши за вино...
За салфетките тя трябваше да се погрижи, ама посудата...
Барем малко тоалетна хартия да им беше накъсала на хората, вестниче, таковата... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт