"Черешката на тортата" търси най-чаровния готвач - 2

• 36 782
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
 При Лили може да е от годините , а Ива явно все още не е излязла от пубертета

# 601
Разликата е огромна. Лилито е станала известна с гласа и таланта си, а за Ивка даже не можем да се сетим с какво се занимава, освен че е била жена на Дими от Сленг, лека му пръст на човека.

# 602
Глесах няколко минути от тази серия, но се отегчих яко.
Тази седмица залагам на Катето Евро - на нея й личи, че е посрещала хиляди гости и опитът ще си каже думата. Астор също ще ми бъде интересен.
От сега се заричам да не глидам нито един епизод от седмицата, когато участници ще бъдат Карбовски и Н. Лозанова.

# 603
Ооо, много сте бързи с разбора! Беше много дразнеща вечер  Sick
Сантра се справи много инфантилно и с пазаруването, и с приготвянето, и със сервирането. Иначе ми се видя симпатична и се учудих, че се притесняваше доста, а дава вид на непукист.
Като видях сьомгата и салатата и веднага си представих коментарите ви! Не видяхме от близо нито едно от ястията в готов вид.
Катето беше много готина и от нея очаквам най-хубавата вечер. Хем е с опит, хем знае какво е вкусна храна и весела компания. Държа се много добронамерено и сдържано, харесах я много днес. Умрях от смях за салфетките! Това е липса на елементарно възпитание (редактирам се: липсата на салфетките говори, че Сантра няма никакви навици в тази посока).
Кучето на Астор беше един много културен и не дразнещ гостенин, жалко само, че не го нахраниха. Но можеше наистина да се окаже проблем, ако там имаше друго животинче. Но Ивааааа! Няма такава змия! Много противно същество, далеч по-неприятна ми е от всички лигли на куп! Лепкава, злобна, комплексирана и далеч не толкова умна, колко и се иска да изглежда. И как млясна Катето по устата, блях! Обаче искам да и видя вечерята, сигурно много се е нахъсала!

# 604
Аз на Ива като жена й се възхищавам, не е лесно човек да се изправи на крака след подобно нещо, да продължи живота си и да даде необходимото на дъщеря си - а именно майка, която не е потънала в мъка и отчаяние. Според мен само тя си знае какво й е и как се справя в живота си. Това тук е повърхностно чесане на езици, нашето. Най-лесно е да даваме оценки. На мен ми стана гадно Катето като подхвърли за двата й брака.

# 605
  • София
ОХ, Майкоооо! И с Карбовски и Николетка ли ще трябва да се срещнем... при толкова мноооого интересни хора в България!  smile3544

# 606
Аз на Ива като жена й се възхищавам, не е лесно човек да се изправи на крака след подобно нещо, да продължи живота си и да даде необходимото на дъщеря си - а именно майка, която не е потънала в мъка и отчаяние. Според мен само тя си знае какво й е и как се справя в живота си. Това тук е повърхностно чесане на езици, нашето. Най-лесно е да даваме оценки. На мен ми стана гадно Катето като подхвърли за двата й брака.

Всички съжаляваме за това, което и се случи, не и е било лесно нито на нея, нито да дъщеря и. Но тя си беше злобна и преди това, а също и комплексирана и ужааааасно амбициозна в неприятния смисъл на тази дума.

# 607
Аз Ни-лото няма да го изтърпя, отсега си го знам, да ах-ка и ох-ка, да мрънкоти и да се превзема. Жалко, че петимата са свързани и няма как да игнорираш някого, тъй като другите непрекъснато правят коментари през цялата седмица.

# 608
Това съм го пропуснала.

# 609
Тази вечер беше пълен провал. Sick Трапезата като че ли беше подготвена за кученцето Чарли отколкото за хора. Crossing Arms

# 610
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ооо, много сте бързи с разбора! Беше много дразнеща вечер  Sick
Сантра се справи много инфантилно и с пазаруването, и с приготвянето, и със сервирането. Иначе ми се видя симпатична и се учудих, че се притесняваше доста, а дава вид на непукист.
Като видях сьомгата и салатата и веднага си представих коментарите ви! Не видяхме от близо нито едно от ястията в готов вид.
Катето беше много готина и от нея очаквам най-хубавата вечер. Хем е с опит, хем знае какво е вкусна храна и весела компания. Държа се много добронамерено и сдържано, харесах я много днес. Умрях от смях за салфетките! Това е липса на елементарно възпитание (редактирам се: липсата на салфетките говори, че Сантра няма никакви навици в тази посока).
Кучето на Астор беше един много културен и не дразнещ гостенин, жалко само, че не го нахраниха. Но можеше наистина да се окаже проблем, ако там имаше друго животинче. Но Ивааааа! Няма такава змия! Много противно същество, далеч по-неприятна ми е от всички лигли на куп! Лепкава, злобна, комплексирана и далеч не толкова умна, колко и се иска да изглежда. И как млясна Катето по устата, блях! Обаче искам да и видя вечерята, сигурно много се е нахъсала!

Peace Всичко това си го мислех и аз. Само ще добавя: А вие си мислехте, че след Мира Добрева няма какво повече да видите.

# 611
Мира Добрева в сравнение с тази   велика лигла Ива си беше направо чудесна

# 612
  • Ню Йорк
Прекалено много точки и дадоха на Сантра. Според мен я съжалиха. И смятам, че се напиха от скука  ooooh!

# 613
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мда, какви бяха тези деветки, тези мъже присъстваха ли там изобщо? Rolling Eyes

# 614
Момичета, не мога да се включа адекватно тази седмица, нямам хубав нет, а и съм на почивка....не мога да следя и предаването,та.....нека някоя добра душа пусне нова тема след 10 стр.

Поздрави, скоро ще съм пак при вас......

Общи условия

Активация на акаунт