Дискова херния - 3

• 220 329
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Казанлък
Тишо, аз не съм от Варна, но също търся добър невролог от там. Доколкото разбрах във Военномедицинската болница имат добри.
А аз моля някой, който е на "ти" с  английския и с този сайт:  www.iherb.com да ми даде линк за продукти с  хиалуронова киселина, глюкозамин и МСМ.
Вчера си поръчах ензимите от там и вече са на път.

nellliHug
Аз ползвам тези продукти:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Glucosamine-Chondroitin-MSM-2 … -Capsules/23?at=0
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin-MSM … Capsules/199?at=0

http://www.iherb.com/Now-Foods-Hyaluronic-Acid-Double-Strength-1 … 0-Vcaps/8227?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Hyaluronic-Acid-with-Cho … apsules/4457?at=0

Всичките са добри,нямат голяма разлика. Аз освен от айхерб пазарувам и от хелсдизайн. Някои неща там излизат по-евтино  Wink
Успех!

# 661
valpan, благодаря много! Ще си направя втора поръчка сега. Дано да помагат.

# 662
valpan, благодаря много! Ще си направя втора поръчка сега. Дано да помагат.
Nellli,pощата ти е пълна..
Сега има оперативни методи при които не се влиза отзад(което крие рискове от засягане на ствола) а от пред,през разрез на шията,диска се премахва и се поставя импплантант.Естествено има рискове,но те са свързани с увреждане на гласни струни,трхея..http://www.youtube.com/watch?v=_g-WbLsiWh4 ето една със смяна на два диска.Мисля че такива операции се правят и у нас.Естествено,колкото по-късно се стинге до операция,ще има по-опитни оператори Simple Smile
Ако решиш да си купиш ДК ще ти пратя сайта на аптеката от която пазарувам,но трябва да ти ги пратят в БГ,за Англия искат рецепта.

# 663
Бихте ли ми препоръчали добър лекар, който установи, че имате дискова херния и ви насочи за лечение или операция. Става въпрос за София.

# 664
Нито един лекар без изследване не може да установи, че имаш ДХ.  ooooh!

Моя съвет е, потърси си лекар които  ще ти даде талон за ЯМР  Hug

# 665
Един уважаващ себе си лекар не би поставил диагноза без съответните изследвания. Рентген, скенер или ЯМР!

Момичета, аз намерих начин да се преборя с болката! ходя при един физиотерапевт в столична болница, който освен облекчаващите масажи, от които спираше да ме боли, в момента ми прави акупресура и съм като чисто нова!
ефектът е неописуем - болката изчезва напълно, движението се възстановява. не можех да си въртя главата, толкова беше блокирано и болезнено.

# 666
Може ли подробности-  адрес и тел. на ЛС  Praynig
Аз с много молба и настояване едвам стигнах до рентген, вие за изследвания говорите  ooooh!

# 667
Сменяй невролога  #Cussing out рентген не ти върши работа  Naughty

# 668
Може ли подробности-  адрес и тел. на ЛС  Praynig
Аз с много молба и настояване едвам стигнах до рентген, вие за изследвания говорите  ooooh!
само с рентген не става, трябва скенер или ЯМР - който е най-прецизен що се отнася до стави, прешлени и подобни.

Рехабилитаторът не работи без да види изследвания - не е екстрасенс. пускам координати на ЛС

# 669
Има достатъчно признаци по които доктора да прецени дали тава въпрос за ДХ .Рентгена също внася малко яснота.Преди мноого години когато още нямаше скенер,на мен ми поставиха диагнозата с преглед и рентген.ЯМР ще покаже,до колко са засегнати нервните структури./така си мисля аз/
По важното е да не боли... Laughing

# 670
Прегледа е много субективен. Рентген се прави задължително. Първо се минава рентген, после скенер и накрая ЯМР. Дори рентгена може да го даде и ЛЛ. Така мисля се води по клинична пътека или както там се казва.
Аз ходих на няколко лекари преди да ми открият ДХ. Първо минах рентген и там казаха "най - вероятно шипове" и ми изписаха някакви лекарства мидокалм и още нещо си с една инжекция флостерон. Това беше. Невроложката ме преглежда и нищо не откри. Изписа ми по силни обезболяващи инжекции два вида по схема. Никакъв ефект за 10 дневен курс. Накрая каза "за твое успокоение скенер, но отиваш на частно - нямам направления". Ето така ми се откри огромната ДХ. Никой не повярва на симптомите ми. Дори и най добрият уж по ДХ в Русе. Човекът каза, че ако не е снимката ред очите му никога не би казал че имам херния. Така че прегледа си е доста субективен.

# 671
Здравейте,
не влизам тук, но получавам на пощата си, когато има лични съобщения и реших да драсна две реда как съм.  Peace
Минаха 6 месеца от моята операция, три от както тренирам и не помня какво беше това болка.
Дано остане така.  Praynig
Отново ви напомням за тренировките и колко важни са те.
ДХ не значи пазене до живот, а сигнал, че е време да направите мускули.
В момента вдигам около 30 кг при различини упражнения, след време повече ...
Имам видимо по силна мускулатура, в по добра форма не съм била през живота си.

# 672
Здравейте,
не влизам тук, но получавам на пощата си, когато има лични съобщения и реших да драсна две реда как съм.  Peace
Минаха 6 месеца от моята операция, три от както тренирам и не помня какво беше това болка.
Дано остане така.  Praynig
Отново ви напомням за тренировките и колко важни са те.
ДХ не значи пазене до живот, а сигнал, че е време да направите мускули.
В момента вдигам около 30 кг при различини упражнения, след време повече ...
Имам видимо по силна мускулатура, в по добра форма не съм била през живота си.

smile3501 хубаво, че не те мързи... smile3507

# 673
Наистина ми е трудно да си представя, че някой предпочита да го боли пред това да потренира малко. Трябват 30 мин на ден не повече.

# 674
Наистина ми е трудно да си представя, че някой предпочита да го боли пред това да потренира малко. Трябват 30 мин на ден не повече.

Мързела е велика сила  Peace  пък и е много важно да знаеш точните упражнения.

Радвам се че си добре и дано тая болка не се обажда никоаг повече.

Общи условия

Активация на акаунт