Дискова херния - 3

• 220 301
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Другата България
Здравейте,
 лекарката му изписа някакъв лумбален колан/понеже работата му изисква да е седнал постоянно/, който никъде не намираме.Бихте ли ми казали от къде да го купя и как ще му помогне всъщност?

http://www.medilinkbg.com/orteznisredstva_poqsi_shiiniqki.htm

# 91
Здравейте,
 лекарката му изписа някакъв лумбален колан/понеже работата му изисква да е седнал постоянно/, който никъде не намираме.Бихте ли ми казали от къде да го купя и как ще му помогне всъщност?

Кое от всичките неща е?Как помага? И дали е същото.На рецептата пише "Лумбален колан 40 50"

# 92
  • Другата България
Това са само варианти на колани  за ДХ. За вашия ако е определен вид доколкото разбирам си попитайте изписалата го лекарка. Hug

# 93
Здравейте,
трудно ми е да кажа до къде съм с лечението.
Съботата можеше да припкам като пале, онази вечер излях сълзи за едно море.
Това е нашето положение , никога не можеш да си сигурен какво ти се готви утре.
Поне се реших да си остана в къщи и да не се правя на герой влачейки се куцайки на работа.
Ще почивам, ще си ходя на процедурите при Еленкова - пък да видим .
Днес доста ме обнадежди, а и ме стегна като леко ме скастри, че няма за какво да съм така пораженчески настроена и колко по лоши случаи има от моя.
Взех си книгата на Джон Сарно, още съм в началото ... не мога да коментирам.

Тишо кажи ми с какво изследване се диагностицира МС ?!
Какви симптоми имаше ?

# 94
Карамел`
Приготви се дълго да те "тормози" с лошо настроение. Болката от възпаление преминава за 4-6месеца и то само ако се лекува. Единственното образно изследване което със сигурност показва какво става е ЯМР. Снимка с ЯМР и със Скенер е като да се гледа снимка с ефтин телефон и снимка с цифров оптичен апарат на залеза и облаците в небети Wink
Аз бях с диагноза дископатия, която след ЯМР стана на две дискови хернии, едната доста изтекла в гръбначния канал.

Ензими : Босвелия, Куркума, Серапептаза, Бромелаин от www.iherb.com Милгама за известен период. Електропроцедури и ЛФК в поликлиниката до вас # седмици, една почивка и пак 3 седмици.
При остра скулиоза /изкривяване в посока на здравия крак/ МАсажи или по-добре иглотерапия.
Лумбален колан от всяка една аптека в която продават и патерици и проходилки  Wink Внимавайте с коланите
тези са с добра цена , но има и френски на двойна цена.

Никакъв секс докато го боли, това само ще влоши състоянието му. Опашните прешлени са с посока напред и ако има жена върху него ги натиска и така провокира притискане на нерва който и без това е притиснат.

Къпането с вряла вода води до допълнително възпаление, аз трака попаднах за 2 месеца в болница. Резките контрасти на морето /нагряване на кърпата - студена вода в морето/ също правят белята голяма.

# 95
Карамел,коланът който трябва да купите/ако става въпрос за дх на кръста/ трябва да изглежда като
Магнитен пояс, Кат. № 1660 .Цената трябва да е приблизително неговата.Има различни фирми които предлагат колани/лумбостати/Коланът ще придържа кръста и ще го пази от травми.Препоръчва се да се носи при продължителни натоварвания,пътуване,работа.Аз съм ползвала подобен около 3м.След операцията също трябваше да го нося,но аз не бях от послушните.
zoomi секса е добра терапия... WinkДа слага колана и  Joy  без забранената поза... newsm78
Мен са ми казвали да гледам морето от брега...ама до сега не ми е навредило.Гледам колкото се може когато съм на плаж да си пека кръста,дори лягам на нагорещения пясък.

# 96
  • Другата България
Nepukistka, какво стана с прегледа при Габровски? Hug

# 97
Nepukistka- ne se ot4aivai, vseki ima takiva periodi. OP, parvo sorry za latinizata , no naistina njmam nervi da pi6a prez google-to. Spomnjm si , 4e i as imah za den po njkoloko 4asa bez bolki, i sled tova ad. Ne se predavai momi4e.  Pomnj kak si izljh nervite varhu teb v parvia ti post, no sam zapomnila i 4e obi4a6 visokite tokove, taka , 4e , ne univai  devoiko, o6te si tvarde mlada. Ni6to lo6o ne sam vlojila, prosto sam umorena i tvarde iznervena ot bolkite.
Sega ;, da vi kaja i da pitam, 6toto njkoi be6e spomenal 4e moje da imam vazpalenie na sedali6ten nerv.  Dobre de, ama tozi profesor pri kogoto hodj, kazva , 4e ne e ot nerva na 100%.Ot dnes sam s bolki i v desnia krak, taka kakto mi zapo4naha problemite v levia, nisko dolo v praseza i po kraka do koljnoto. EEE, dano ne po4nat i v djsno v taza , za6toto naistina trudno se tarpi.  Ta , kajete mi ,moje li da e njkakvo revmatoidno  zaboljvane, dori ve4e si mislj , 4e imam rak na kostite, nedai si boje, abe mnogo se obarkah;Imam i bolki po garba nagore, koito njmah predi njkolko dni, vrata si ne6to use6tam ne e kakto trjbva , no znam li kakvo e? Daide njkakva nasoka - as sled 3 sedmizi 6te sam v bg za kratko, kajete kade da otida , konsulti , kakvo da napravj?  Kratko e 2 sedmizi, kato v tjh vliza svatba na deteto, no ako trjbva sled kato zapo4ne malkia u4ili6te , pak 6te otsko4a kam bg , samo daite idea kakvo moga da predpriema.
Zoomi- beszenen si kato savet, prijtel virtualen,  Ne sam iskala da sre6tam to4no tuk prijteli, no blagodarj 4e te ima, kakto na teb, taka i na drugite prijteli vav foruma.
Badete zdravi i bez bolki.

# 98
Kris , takiva bolki ponqkoga se poqvqvat i pri problemi v kravondsnite sadove.

# 99
може ли да конкретизираш рл

# 100
Крис,едва ли е рак.Правят едно изследване за проводимостта на нервите ЕМГ.То може да покаже дали нерва е увреден.
А за проблемите със съдовете се посещава съдов хирург.Имаш ли разширени вени?
Странно е,че са се появили оплаквания и в другия крак. newsm78

# 101
  • Другата България
Не е странно, като и чета постовете все едно за себе си чета.Мен ме болеше по абсолютно същия начин, първо единия после и другия крак.И "бузите" Embarassed Embarassed. Мисля, че всичко е от ДХ. Peace

# 102
Добро утро на всички. Днес съм без болки в десния крак, но пък левия си е все така, та пак съм с редовното хапче залдир. Ами нямам разширени вени, дано и в бъдеще да нямам. Най странното е, че вечче незнам на кого да вярвам тук. Неврохирурга при първия преглед ми гледа скенера и видя хернията, но ме прати да правя резонанс. Втори преглед- гледа резонанса и казва че няма херния. Правила съм това ЕМГ ,но нищо не ми обясниха, пращат изследването на лекаря директно на мейла му. Затова се наложи да искам копие за ен от скенера и резонанса.
Марианади- болката в бузите е ад, тя ме побърква най много. Ужасно се изнервих от болките и се чудя има ли смисъл да правя този ботскан на кото ме праща невролога.

# 103
Здравейте,
трудно ми е да кажа до къде съм с лечението.
Съботата можеше да припкам като пале, онази вечер излях сълзи за едно море.
Това е нашето положение , никога не можеш да си сигурен какво ти се готви утре.
Поне се реших да си остана в къщи и да не се правя на герой влачейки се куцайки на работа.
Ще почивам, ще си ходя на процедурите при Еленкова - пък да видим .
Днес доста ме обнадежди, а и ме стегна като леко ме скастри, че няма за какво да съм така пораженчески настроена и колко по лоши случаи има от моя.

Тишо кажи ми с какво изследване се диагностицира МС ?!
Какви симптоми имаше ?

А какво е заглавието на тази книга?

# 104
  • София

А какво е заглавието на тази книга?

"Избави се от болките в гърба"

Общи условия

Активация на акаунт