Дискова херния - 3

• 220 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Аз си спомням много добре ,какво ти казах и още мисля по същия начин  bouquet.То не може все да съм сериозна,все пак пиша във форума от 4,5г.Никой не се е оплакал от мен,за толкова време...Смятам,че съм помогнала на доста хора с опита и патилата си.Ще си взема бележка и вече ще отговарям сериозно и делово. Wink

# 121
  • Другата България
.Никой не се е оплакал от мен,за толкова време...

Абе на мен малко ми остана............. Joy Joy

# 122
На тебе ти обещавам,лично да те прегледам.... Wink

# 123
  • Другата България
На тебе ти обещавам,лично да те прегледам.... Wink
smile3534 newsm44 jump

# 124
аз пак не мога да спя от болки и реших да ви питам, аз ли съм извънземно. Никак не ми е комфортно легнала, имам ужасни болки. И при вас ли е било така ии аз полудява вече 5-ти месец.

# 125
aha-ne se vkarvai vav filmi, mnogo si polezna tuk za vsi4ki mila, kakto i vsi4ki ostanali prijteli.

# 126
aha-ne se vkarvai vav filmi, mnogo si polezna tuk za vsi4ki mila, kakto i vsi4ki ostanali prijteli.

Да,това е абсолютно вярно!Благодарение на всички в този форум аз научих доста неща за тази проклета дискова херния,поръчах си инжекциите и се окуражавах от милите думи написани към мен!Това е място където да си помагаме и да споделяме болките си,а не да се заяждаме един с друг!Има много места за такива заяждания!   bouquet

# 127
kris 71,  някой го боли седнал ,друг легнал...На мен проблемите ми бяха когото ходя.
Аз само ще кажа,че на никого тук не съм се подигравала,нито съм искала да се заяждам.Редовно,чета тук,интересно ми е и си мисля,че понякога мога да бъда полезна.На мен вече ми е широко около врата и съм почнала да забравям проблемите с дх javascript:void(0);за което ме извинете  bouquet
Противник съм на операцията,на аз самата вече съм оперирана,та съм тук да доказвам тезата,че умрели от дискова херния няма,и че след операцията продължаваш да ходиш на двата си крака,а не си инвалид.
diplodon,и аз се лекувах при неврохирург,а не при невролог.Беше ми по удобно и му имах доверие. Hug

# 128
И аз искам да се оплача от aha   Laughing Joy

diplodon ...............  smile3505

# 129
И аз искам да се оплача от aha   Laughing Joy

Ей, и аз съм жива след два броя операции...
aha, каква лоша си била, хората се оплакват от теб, а аз си пиша с теб повече от три години   Heart Eyes  (добре, че се знаем, че да няма сърдити  Flutter )

# 130
# 131
Svetlana_ua , знаеш ли какво представлява този хомеопатичен продукт, които се използва преди Дискуса? И къде трябва да се бият инжекциите, ако не е в д-то? Стана ми интересно.
П.С. Аз няма от кого да се оплача  newsm78

# 132
Zdraveite.I az da se zapi6a.Izvenqvam se 4e pak nemoga da smenq bykvite,qvno ne6to ot kom. Blagodarna sam na foryma i na vicki ,dosta  otdavna si pi6em i imeno tyk razbrah 4e polyjenieto mi e slojno,neznam koi to4no mi go obqsni ne mi se vra6ta nazad ,no to4no vav foryma mi obesniha , 4e imam parce ot diska ili ne6to takova kak da go obqsnq,popadnalo ne kadeto trqbva .Samo ot raz4itaneto na MR predi operaciqta ,predi tova nikoi ne mi go e kazval. Blagodarna sam na vsi4ki,i mi e interesno.

# 133
Поставят се в близост до увредения диск! Това го знам още от Гери Стойкова, но трябва специалист за това......

# 134
  • София
Това с поставянето на дискус...наистина не бих дала на мед. сестра от поликлиниката или някой друг да ме боде близо до диска....

Предполагам все пак има ефект и при най-обикновено мускулно поставяне.

Аз направих първите 5, като след третата спрях лекарствата. Но си поддържавам малко по-голям интервал. Засега слава Богу няма сковаване и болки като миналия път.

Общи условия

Активация на акаунт