Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е по-добрият вариант за лечение на артрит?
Каква може да бъде причината за крампи и болка в краката?
Какво е мнението за книгата на д-р Джон Сарно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е по-добрият вариант за лечение на артрит?
-
Каква може да бъде причината за крампи и болка в краката?
-
Какво е мнението за книгата на д-р Джон Сарно?
Мненията за книгата на д-р Джон Сарно са разнообразни, но много хора я смятат за безценна. Важно е да имате отворено съзнание към необичайни идеи и да намерите смелост да се изправите срещу проблемите, които възникват. Освен това книгата предоставя задълбочени обяснения на диагнозите, често срещани поради ЯМР.
-
Каква може да бъде причината за дискогенната херния?
-
Как протече бременността ви с ДХ? Имахте ли болки и усложнения?
Зали4ен конвекситет на лумбалната лордоза при хоризонтален стоеж на сакрума.Спондилоза с формиране на предноръбови остеофити на нива Л3-4,Л4-5 и Л5-ес1.Задноръбови остеофити на ниво Л5-ес1.На ниво Л3-4 цикрумферентна дискова протузия с ефект на стеснение на двата неврофорамена.Артроза на интервертебралните стави.На ниво Л4-5 данни за тежка циркумферентна протузия с изразено стеснение на двата неврофорамена и с компресия на дуралния сак.Втори4но стеснение на латаралните рецесури на базата на хиперплазия на ставните фасети и на жълтите лигаменти.На ниво Л5-еС1 данни за изразено стеснение с вакуум феномен и циркумферентна протузия на диска.Стеснение на предно арахноидно пространство и на неврофорамените двустранно.Втори4на стеназа на латералните рецесури на базата на фасетна и лигаментарна хиперплазия.Още нещо-Леля на мъжът ми е две операции от ДХ.Ако не ми бяха казали никога нямаше да знам понеже по нищо не и ли4и.На рожденни дни,празници тя не сяда от танци.Но
задължително ходи пролет и есен на павел даня.
Мисля да ги слагам през два дена,мускулно в дупето.Има ли нещо по специфично ,което трябва да се спазва при приема им?Надявам се да помогнат