La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 310
  • 743
  •   1
Отговори
# 180

да предположим ,че са годините на детето.... Rolling Eyes

# 181
  • Пловдив
Момичета, имам поръчка от 01.07. към посредник, която от една седмица стои на 5-та стъпка. Не съм получила e-mail с colissimo N° (до колкото  разбрах трябва по този начин да го получа) нито пък имам е-mail от посредника, че е пристигнала пратката на френски адрес. Може ли някой да помогне с някакво предположение или обяснение? Hug

Аз също на една от поръчките ( тази с дрешки Вербауд) не съм получавала е-майл , а и още ми стои на 4-та стъпка, но вече съм я получила на френски адрес. Моя колис номер беше излязъл точно над поръчката, написано е със зелени букви, там където ти излиза и фактурата, поне при мен е така. Peace

# 182
  • Пловдив
Колис номер и аз имам като при теб, ама ми трябва някакъв колисимо номер, даже посредника ми го иска да го изпратя за проследсяване на пратката. Не знам откъде да им го изкопая  Crossing Arms Ще чакам явно, защото не знам какво друго трябва да направя.   bouquet

# 183
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-denim-stretch-taille- … =1&pos=15_a_n    някакви отзиви за тези дънки-отговарят ли си newsm78

# 184
ican най-вероятно още не са я изпратили,мисля че все още нямаш място за притеснение,малко по-бавно обработват поръчките.Ще ти го пратят  Peace

# 185
  • Пловдив
Колис номер и аз имам като при теб, ама ми трябва някакъв колисимо номер, даже посредника ми го иска да го изпратя за проследсяване на пратката. Не знам откъде да им го изкопая  Crossing Arms Ще чакам явно, защото не знам какво друго трябва да направя.   bouquet

Моя е точно този за проследяване , започва с 8G45.... и е 13 цифрен  Peace

# 186
Colis nº 2011189517xxxx  en cours de traitement le 08/07/2011
това е просто номер на колета ...

Номер на колета  , изпратен като колисимо ще имаш в емайл ...
чрез него можеш да си я проследиш   тук ...http://www.colissimo.fr/particuliers/home.jsp

VOTRE COMMANDE

Chère Mademoiselle,

Je suis heureux de vous annoncer que ce 3 juin 2011 nous avons éxpédié votre
colis N°Exped: 1140432xxx

този номер ти искат , не зеленият ... Wink

# 187
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите, аз определено нямам такъв номер с букви или не знам откъде да го видя. Над фактурата ми е  колис номер и си е само с цифри, мисля, че това е номера на поръчката.

# 188
Здравейте,дали има някой  линка към прослувутия детски касов апарат..ровя сума време в играчките и не го намирам ..дали пък не е свършил .. newsm78
Ако може някой да ми го пусне ще съм много благодарна ..

# 189
Здравейте,дали има някой  линка към прослувутия детски касов апарат..ровя сума време в играчките и не го намирам ..дали пък не е свършил .. newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-caisse-enregistreuse-electronique. … mp;prodsize=99999

линка му е това , няма го в момента Confused

# 190

http://www.laredoute.fr/vente-caisse-enregistreuse-electronique. … mp;prodsize=99999

линка му е това , няма го в момента Confused
мног ти благодаря..ясно защо не го намерих.. Sad

# 191
  • Пловдив
bubeto, още повече се обърках   newsm78
Colis е зеления и въобще не ми трябва, colissimo ще го получа с e-mail (който още чакам  #Cussing out ) той е с букви и с 13 символа - до тук добре, обаче този colis N°Exped: 1140432xxx какъв е и кога го получавам и за какво ми е вече съвсем не разбрах  Embarassed

# 192
colis N°Exped: 1140432xxx какъв е и кога го получавам и за какво ми е вече съвсем не разбрах  Embarassed

Това е номера на експедицията - идва от колис номера, но без първите 4 цифри.....

Ако колис номера ти е напр. 20111055240090, номера на експедиция е - 1055240090.....

# 193
иии пак съм тук  Sad това е линка за машината за хляб ,нали?
http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?p … =201211&qsf=1
някой в предната тема беше споменал че успешно се е намалявала с някакъв код../май беше с подаръка бяалата чанта/ ,но разбира се може тогава изобщо да не е била намалена..а сега кода да не е валиден..не съм много наясно все още..нямам спомен момичето тогава на колко каза че я е намалило на 70 евро ли беше..?
въпросът ми е : има ли код с който да се намали още малко в момента /сега около 90 евро/ ,така че като сложа доставка и пр. да има смисъл да я поръчвам,защото в един от големите магазин /няма да казвам кой/ е на 260 лв и се страхувам,че с доставката ще ми излезе почти същото и ще се обезмисли да я поръчвам от франция .. ?Sad

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 16:35 от katia13

# 194
  • Пловдив
Мама Цоцоланка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт