La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 294
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Както ти се ядосваш,така и другите които отговарят постоянно.
И вместо този пост можеше да кажеш благодаря на vanyaes .
По-точен,и изчерпателен отговор едва ли ще получиш.Копирам го пак,явно не си го видяла
Момичетата я слагаха в кошницата по реф.номер и с код за бялата чанта ставаше 70Е. Виж стр.1 от темата за кодоветв. В ел.каталог ще намериш реф.номер.

Ето референтния номер 4867491 + код за бялата чанта = 70 евро.

И аз я бях намерила за 260лв, но от ларедут ще ми излеза макс 170лв, което си е доста добра разлика Peace Hug

Незнам дали може конкретно с Виза Електрон, но при всички случаи можеш да плащаш от карта в лева. Банката ще си ги дръпне, по курс продава евро.
да ,не съм го видяла ..,за което се извинявам ..вече закъснявам  ..както и да е
наистина благодаря много на vanyaes ,че  ми е отговорила .
не исках да правя спам,нито да се сърдя,просто ми стана малко обидно ..има толкова артикули за които се пита постоянно и се отговаваря също по-безброй пъти..и не е проблем ,който може,знае и му се отговаря -казва,който му е дошло до гуша да го питат си замълчава и толкова..
лично аз се изненадах защото точно мама цоцоланка ми е помагала няколко пъти с размери и пр.
спирам -още веднъж извинете за спама,за емоциите ,ако съм обидила или засегнала някой и пр..ако пък решат нека изтрият постовете ми -и без това не са по темата..
Приятна вечер

# 211
  • Пловдив
Ами защо тогава има толкова дълги теми за покупките от Ларедут. Да бяхте направили тема от една страница с инфото и да не се занимавате повече, след като ви мързи да отговаряте. Все пак тук влизат и нови хора, които няма как да прочетат темите по 50 стр. назад. Ако трябваше да е така, щеше да се обезсмисли целия форум..Щеше да има просто едни статии с инфо и това е...

# 212
Извинявам се за тъпите въпроси, но искам да попитам дали мога да платя с Виза Електрон на ДСК и парите трябва ли да ги обръщам в евро или мога да ги оставя в лева?

Не, автоматично се превалутират. Само обърни внимание, че ако плащаш през Пейпал, трябва да си направиш настройките там, за да се превалутира по курса на банката. В противен случай Пейпал ти хваща еврото на 2лв.
Ето как се оправя:
В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
После върху Financial Information  ---   My preapproved payments.
На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.
Излиза картата Ви  и до името и кликвате върху Conversion Options.
Излизат Conversion Options и имате два избора:
Use PayPal's converругата последователност,че аз нещо не можах да се ориентирам :peace:sion process to complete my transaction using my card's currency. и
ill me in the currency listed on the seller's invoice.
Вторият е за курс на твоята банка.
Потвърждаваш със Submit
Може ли д

# 213
  • София
Извинявам се за тъпите въпроси, но искам да попитам дали мога да платя с Виза Електрон на ДСК и парите трябва ли да ги обръщам в евро или мога да ги оставя в лева?

Не, автоматично се превалутират. Само обърни внимание, че ако плащаш през Пейпал, трябва да си направиш настройките там, за да се превалутира по курса на банката. В противен случай Пейпал ти хваща еврото на 2лв.
Ето как се оправя:
В Pay Pal кликвате на Profille, без да влизате в подменюта, направо върху Profille.
После върху Financial Information  ---   My preapproved payments.
На следващата страница кликвате върху Set Available Funding Sources.
Излиза картата Ви  и до името и кликвате върху Conversion Options.
Излизат Conversion Options и имате два избора:
Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency. и
ill me in the currency listed on the seller's invoice.
Вторият е за курс на твоята банка.
Потвърждаваш със Submit

Става и по-този начин ,който Ева даде в темата за ПП :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=592341.msg19077215#msg19077215

Погледнете скрийншотовете. Peace

katia13,Мама Цо помага във всички теми свързани с ЛР. HugХайде малко уважение . Peace
Да,дразнещо е ,когато се пита за нещо ,чийто отговор го има в последните 5 или 10 страници.

ivka_007, по-лесно е направо да питаш,отколкото да прочетеш 5 страници.Вярвай ми доста често се случва отговора да е няколко постта над въпроса. Peace

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 19:23 от tedichka07

# 214
katia13, реакцията ни е такава, защото на едни и същи въпроси за хлебопекарната се отговаря периодично вече повече от месец (ако не и два). Подробната информация за нея е в темата за кодовете, тъй като там става обсъждането кой артикул как се намалява. Не съм съгласна, че с търсачката не излиза нищо, въпрос на добре зададено питане е. И гугъл да питаш, и там излизат отговорите. Специално Мама Цоцоланка толкова изчерпателни постове има за тази хлебопекарна, че само трябва да й благодарим, насочи ни много, много добре. Но съгласи се, че колкото и търпение да имаш, то ще се изчерпи след поредния еднакъв въпрос...
ivka_007, няма нови и стари, информацията е достгъпна за всички. Въпрос на желание е да я намериш.

# 215
Прочете ли само 1 стр. назад? Виж, Слънчогледка е дала изчерпателен отговор. А и в темата, която коментираш - там също имаше мнения дали е изгодна или не.....

иии пак съм тук  Sad това е линка за машината за хляб ,нали?
http://www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-et-baguettes.aspx?p … =201211&qsf=1
някой в предната тема беше споменал че успешно се е намалявала с някакъв код../май беше с подаръка бяалата чанта/ ,но разбира се може тогава изобщо да не е била намалена..а сега кода да не е валиден..не съм много наясно все още..нямам спомен момичето тогава на колко каза че я е намалило на 70 евро ли беше..?
въпросът ми е : има ли код с който да се намали още малко в момента /сега около 90 евро/ ,така че като сложа доставка и пр. да има смисъл да я поръчвам,защото в един от големите магазин /няма да казвам кой/ е на 260 лв и се страхувам,че с доставката ще ми излезе почти същото и ще се обезмисли да я поръчвам от франция .. ?Sad

не ,не съм  чела последните няколко страници..,по ред причини..ако бях,щях ли да питам ?! пуснах на търсачката във форума,за да спестя време ,но ми даваше  "няма открити резултати"..нали разбираш че като непомня точната страница,като не ми излиза и на търсачката няма как да открия конкретното мнение..
относно струва ли си -помня че коментираха точно това,че с намаляването с  въпросния код и дори със доставката /колкото там килограма е/ беше на сметка..но непомня сравняването дали небеше спрямо цената без намалемние!
въпросът ми е ясен- има ли някой кода и дали е валиден в момента /тъй като е намалена на 90 евро/?за сведение четох доста / включително току що и 12 страница на тази тема, където искат линка и коментират килограмите на фурната и колко горе-долу е доставката,само че моя въпрос е за кода и с колко намаляваше цената ,дали е активен сега ,а аз мога да си сметна другото..с какво точно ми помага 12 страница ?!/,но немога да отделя повече от 1час-1час и половина в нета..,затова накрая попитах..не мисля че е честно да ми се отговаря така...ако някой знае може да даде информацията /съгласна съм че е казвано и на човек му писва да повтаря ,но все пак тогава не ме е интересувало това и съм го запомнила просто бегло докато съм си следяла темата../..ако ли не  ..не е ли по-добре да замълчи..вместо да се опитва да засегне отсрещната страна..
в крайна сметка темата е точно затова - ако някой има затуднение и друг знае да му каже..
благодаря все пак ,като ми остане повече от 1-2 часа време ще прочета  старата тема /отново/ и се надявам да намеря въпросните мнения..докато все още е налична хлебопекарната Sad
Хубава вечер

Скъпа Катя, вместо да се палиш и да се ядосваш, по-добре виж отговора ми - той отговаря на всички твои въпроси........Същото време, което отдели за да напишеш този пост, щеше да отделиш(дори и по-малко) ако бе отворила страницата преди твоя въпрос. Въпроса ти е на 13 стр., а отговора на 12 стр.

Защо си мислиш,че момичетата тук имат повече време от теб и са длъжни да ти дават отговор и да четат вместо теб - по ред причини? Ти нямаш 1-1,5ч., а другите имат - така ли? В края на краищата ти си тази, която иска да си вземе евентуално хлебопекарна, ти си активната страна, така че това включва и време и да прочетеш малко повече.  Ако някой го прави да дава отговори - то то е на добра воля. И....нали не мислиш, че ти като нямаш време, друг има много(и то в неделя, почивен ден) и ще седне да проверява кодове дали са валидни и всичко онова, което теб те интересува.......

Ето и конкретния отговор от 12стр. -

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=595335.msg19198315#msg19198315

От този отговор си преписваш кода на хлебопекарната. Кода е бялата чанта - има го на 1 стр. на съответната тема. В кодовата тема, на последната страница мисля също се коментира точно хлебопекарната. Пишеш си кода и виждаш какво идва като резултат - работи ли кода, с колко намаля, колко излиза и пр.  

И ако въпросът ти е конкретно за кода - въпросът не е за тази тема....Нея прочете ли, защото точно на последната страница е отговорът на въпроса ти - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=593628.msg19197060#msg19197060 - отнема не повече от 5 мин.

просто ми стана малко обидно ..има толкова артикули за които се пита постоянно и се отговаваря също по-безброй пъти..и не е проблем ,който може,знае и му се отговаря -казва,който му е дошло до гуша да го питат си замълчава и толкова..

лично аз се изненадах защото точно мама цоцоланка ми е помагала няколко пъти с размери и пр.

Приятна вечер

Хлебопекарната също е такъв артикул в последно време.....И да, по някакъв начин това идване до гуша е и за тези, които отварят темата за да видят нещо ново евентуално, а не за да се дъвче отново и отново едно и също нещо......

А...Мама Цоцоланка също е човек и нищо човешко не и е чуждо...Съжалявам.....

Приятна вечер!

Ами защо тогава има толкова дълги теми за покупките от Ларедут. Да бяхте направили тема от една страница с инфото и да не се занимавате повече, след като ви мързи да отговаряте. Все пак тук влизат и нови хора, които няма как да прочетат темите по 50 стр. назад. Ако трябваше да е така, щеше да се обезсмисли целия форум..Щеше да има просто едни статии с инфо и това е...

Ивка, казваш значи другите да четата и заради новите, така ли? newsm78Добра идея за бизнес....

И да, инфото на 1стр. в двете теми за ЛР е изключително добро, отлично дори, човек, който иска и има желание само от него ще си пусне поръчка. Лично аз преди да задам първия си въпрос в темите, прочетох десетки теми по 50 стр. и с 4 деца си представяш колко време имам аз, нали? Точно защото знам на мен колко ми е ценно времето, затова и аз ценя времето на другите.

# 216
  • Пловдив
Нямам предвид другите да четат вместо мен или някой друг, но вместо някой да напише "за това е писано, прочети по назад в темата" , може ако знае отговора да го каже  Peace Аз дори понякога , за да отговоря на някой , търся инфото в нета , макар че питащия може и сам да си го намери..Всичко е въпрос на добра воля  Peace
 Hug

# 217
Нямам предвид другите да четат вместо мен или някой друг, но вместо някой да напише "за това е писано, прочети по назад в темата" , може ако знае отговора да го каже  Peace Аз дори понякога , за да отговоря на някой , търся инфото в нета , макар че питащия може и сам да си го намери..Всичко е въпрос на добра воля  Peace
 Hug

Нека се научим И да четем, вместо само да искаме........Така и самите теми ще станат малко по-приятни за всички.....

# 218
Нямам предвид другите да четат вместо мен или някой друг, но вместо някой да напише "за това е писано, прочети по назад в темата" , може ако знае отговора да го каже  Peace Аз дори понякога , за да отговоря на някой , търся инфото в нета , макар че питащия може и сам да си го намери..Всичко е въпрос на добра воля  Peace
 Hug
Да,  но понякога наистина омръзва.За един панталон написах точно 3 пъти,че е умален и пак имаше хора да питат.

# 219
извинявайте, но не го намерих на първа страница! поръчките директно до БГ-София,как пристигат сега по пощата или dhl? простете за въпроса, но от доста време не съм поръчвала!

# 220
извинявайте, но не го намерих на първа страница! поръчките директно до БГ-София,как пристигат сега по пощата или dhl? простете за въпроса, но от доста време не съм поръчвала!

ДЧЛ.....

# 221
  • Пловдив
ако някой си е купил/купувал детска количка да сподели има ли гаранция и кой ще я оправи при дефект  Rolling Eyes
примерно за куини, която гледам тукашния дистрибутор може ли да ми я оправи или нямам международна гаранция  Whistling

# 222
ако някой си е купил/купувал детска количка да сподели има ли гаранция и кой ще я оправи при дефект  Rolling Eyes
примерно за куини, която гледам тукашния дистрибутор може ли да ми я оправи или нямам международна гаранция  Whistling
Получили вече количката,по принцип  дори и да важи гаранцията ще ти излезе много скъпо да  я пратиш да ти я поправят.Чувала съм ,че нещата нямат международна гаранция.
Аз искам да ви попитам за банските,понеже нося размер 38/40 ,поръчах размер 38 дали ще ми стане.

# 223
Само един недостатък отчитам при електроуредите. Ами ако се развали? Няма никаква гаранция...

# 224
Здравейте, някой има ли отзиви за тези дънки
http://www.laredoute.fr/vente-jean-droit-stretch-taille-basse-en … =1&pos=10_a_n

Интересува ме до колко са еластични и дали с талия 90 и ханш 110 ще се напъхам в размер 44?

Общи условия

Активация на акаунт