La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 424
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Взех, че току що пуснах малка поръчка. За мое голямо учудване взех че платих от раз с карта.
Явно предните два дни са имали проблем със сайта, и затова не ме пускаше newsm78

# 92
Мерките от панталоните на талията ли са?

Да, талия, но е 96 см ( нямало ми част от сантиметъра ... почва от 10 см, а не от 1см ; ))
[/quote]
премери колана на дънки/панталони.Моят мъж е р-р 48-50 и колана на сгънати дънки е 50 см.
според мен 46-48 долу,но нека някой с подобни мъжки размери да се включи.

За горе на гръдна обиколка 126-129 вземам 3 ХЛ.ако е памучен отпускащ се пуловер може и 2 ХЛ. Дано те ориентира това ,а нека  момичетата с подобни( по вашия размер) покупки да помагат Peace

# 93
  • София
Това е памучен клин с малко еластан. Доста странно хрумване на четвъртата снимка със загащената туника  Rolling Eyes

# 94
Момичета,тези панталонки умалени ли са или си отговарят:http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-stretch-enfant-fille.as … =2&pos=10_n_n

# 95
Момичета,тези панталонки умалени ли са или си отговарят:http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-stretch-enfant-fille.as … =2&pos=10_n_n
Прочети малко назад в темата и ще разбереш. Peace

# 96
mama mravka, дължината на полата е 90см. Peace
Всъщност, до преди малко се чудех какво не ми се вързва и се сетих - поръчах я по реф. номер: 375.5177.
друго какво добави,  сега дали ще се намали Благодаря ви   bouquet

# 97
  • Ловеч
Мерките от панталоните на талията ли са?

Да, талия, но е 96 см ( нямало ми част от сантиметъра ... почва от 10 см, а не от 1см ; ))
премери колана на дънки/панталони.Моят мъж е р-р 48-50 и колана на сгънати дънки е 50 см.
според мен 46-48 долу,но нека някой с подобни мъжки размери да се включи.

За горе на гръдна обиколка 126-129 вземам 3 ХЛ.ако е памучен отпускащ се пуловер може и 2 ХЛ. Дано те ориентира това ,а нека  момичетата с подобни( по вашия размер) покупки да помагат Peace
Уф, лесно се поръчва бебешко... но за нас ....  #Crazy
Благодаря и на теб! За сега съм се ориентирала панталонките - 46/48 ( дано не са малки... ) и блузката XL
И да е голяма не ме притеснява... така бях поръчала една тениска Puma и беше с по 4 пръста отстрани голяма... дадох я в една шивашка фирма... направиха я на парчета, прекроиха я и я зашиха на ново. Беше доста скъпа и не ми се захвърляше в някой шкаф.

В търсене съм на хубави чаршафи - 160-180/200.

# 98
mama mravka, дължината на полата е 90см. Peace
Всъщност, до преди малко се чудех какво не ми се вързва и се сетих - поръчах я по реф. номер: 375.5177.
друго какво добави,  сега дали ще се намали Благодаря ви   bouquet
Поръчах я заедно с този панталон, реф.номер 415.5734. Кодът за бялата чанта и в момента намалява цената им.

# 99
И аз поръчах пак, за втори път от намаленията, много постно нещо. Издебнах пореден памучно- ленен панталон на мъжо- ЕДЕИС, имаме 2 вече, много са добри за цената си, намалих ги от каталога с кода за бялата чанта. Поръчах коментираната пола, но в черно, че имам бяла вече- подобна. Също полата на Рене Дерхи, както и тениски, детски дрешлета и очилата на Найк за татко, мъжо вече намаза.
Получих дългите памучни рокли в синьо и виолетово. СИнята е по- светла и пО ме очертава някак, въпреки, че е 46/48, а виолетовата стои по- добре, защщото е по- тъмна, а е 42/44. Аз съм малко над 1.70 и са ми идеални на дължина.  Peace

# 100
  • София
И аз поръчах пак, за втори път от намаленията, много постно нещо. Издебнах пореден памучно- ленен панталон на мъжо- ЕДЕИС, имаме 2 вече, много са добри за цената си, намалих ги от каталога с кода за бялата чанта. Поръчах коментираната пола, но в черно, че имам бяла вече- подобна. Също полата на Рене Дерхи, както и тениски, детски дрешлета и очилата на Найк за татко, мъжо вече намаза.

Може ли референтен на панталона   bouquet .

# 101
Тази рокля някоя мама да я е поръчвала http://www.laredoute.fr/vente-robe-sans-manches-imprimee-pur-cot … e=9&pos=2_a_n ? Уголемена, умалена, в сайта пише, че си отговаря? Чудя се между размер 36 и 38, защото не е еластична. Някой ако има нееластична рокля на Ларедут криейшън, може ли да ми измери разстоянието под мишниците на тези два номера? Благодаря мами   bouquet!

# 102
  • Варна
И с Morgan май ситуацията е същата като с Puma...

http://www.laredoute.fr/vente-sac-besace-toile-cloutee.aspx?prod … mp;prodsize=00001

non aplicable.... #Cussing out

Merci d'avoir sélectionné un produit d'un vendeur Marketplace La Redoute.
Via la Marketplace, La Redoute invite de nouveaux partenaires à vendre leurs produits directement sur laredoute.fr. Elle crée ainsi un vaste centre commercial avec une offre produits plus étoffée.
Le produit que vous avez sélectionné sera vendu et expédié par un vendeur Marketplace de La Redoute. Vous bénéficierez donc d'un service exclusif :
- Une livraison à votre domicile (et non en relais-colis), traitée indépendamment de votre commande de produits La Redoute.
- Des promotions spécifiques aux vendeurs de la Marketplace, différentes de celles des produits La Redoute.
- Une assistance client directement par le vendeur, pour faciliter la gestion de votre commande et du service après-vente pour ces produits Marketplace.
- Une question éventuelle, contactez le vendeur en direct :
Vendu par : Morgan
TEL : 0299194667 (tarif normal)
Mail : serviceclient-internet@morgandetoi.fr

Гуглето не го превежда особено добре.... Crazy

# 103
Здравейте!Някоя мацка да е получила вече от тези сандали.Моля да сподели мнение за размера,че тръпна в очакване да са ми малки.Благодаря!  bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-a-brides-talon-10-cm.aspx … =3&prodsize=0
И да споделя- На правих поръчка до пункт на 7.07 и днес има втори ред в суивито,а в събота ще е в пункта.Имам и поръчка от 30.06 по която няма никакво раздвижване и пише,че ще бъде обработена на 19.07.Що така?? newsm78 newsm78

# 104
Днес,ППала също не разрешава плащане,дали има значение,че съм гивъвеждала по Реф.№
Изгърмях си кодовете от пускане ,а то неще ли неще.Моля помагайте!!!

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 17:26 от bellaa

Общи условия

Активация на акаунт