La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 381
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Най-накрая имам развитие за тази поръчка от 1.7., която няколко дни бе на 4 стъпка.....

Та днес имам отказан артикул от нея и вече другите неща са на 5 стъпка.......

Но....как да разбирам това, че отказания артикул - риза - го имам като нова поръчка на 1 стъпка и статус Епюизе....

Ето как изглежда всичко:

http://prikachi.com/images/562/3544562T.jpg

http://prikachi.com/images/568/3544568o.jpg

Парите за тази поръчка са изтеглени от ПП и картата ми.....

# 61
Пристигнаха ми кбчетата на мега блокс  - много съм доволна Simple Smile поръчах до бг

# 62
  • Пловдив
Най-накрая имам развитие за тази поръчка от 1.7., която няколко дни бе на 4 стъпка.....

Но....как да разбирам това, че отказания артикул - риза - го имам като нова поръчка на 1 стъпка и статус Епюизе....

Ето как изглежда всичко:

Щом са изтеглени и впоследствие е отказан артикула - значи според мен трябва да получиш ваучер или директно да ти ги върнат в картата, щом си платила с ПП

# 63

Ето как изглежда всичко:

при мен се получи абсолютно същото, чудя се сега мога ли да го откажа по някакъв начин този артикул и изобщо трябва ли да го правя или то е ясно че няма да го пратят, т.к. вече не го искам чесно казано

# 64
  • Бургас

Да, талия, но е 96 см ( нямало ми част от сантиметъра ... почва от 10 см, а не от 1см ; ))
Моят опит с панталоните на мъжо досега е че деля талията на 2 и получавам размера на панталоните, когато пише панталон - в твоя случай 96:2 = № 48. Купувала съм джинси и панталони за костюм, както и боксерки - винаги са му заспивали.
Това правило не важи за дънките - там се поръчва 2 номера по-малко , но тава ми предстои сега да го проверя като получа поръчаните дънки.

# 65
Момичета, от както започнахме да пускаме пратките с превозвачите, на кой адрес ви пращат ваучерите за отказаните покупки - на френския или на българския адрес за фактуриране?
Имам един отказан панталон, поръчан на 14.06, а още не съм получила ваучера за него. Преди, като пускахме без превозвачите, за има няма и седмица получавах писмо с ваучер по пощата, а сега се забавиха и се чудя, дали не са го метнали на адреса на превозвача!?

Чудя се и на тези, дето смятат да пишат фиктивни френски адреси за фактуриране - не се ли притеснявате какво ще стане, ако ви откажат поръчката и ви пратят ваучера или /не дай си/ чека на някой французин? Особено Пума и Вербоде като външни фирми едва ли ще възстановяват парите с ваучери, по-вероятно е да е с чекове и не се знае дали ще се съгласяват да пращат номерата им по имейлите ...

# 66
Това верно е интересен въпрос, Царицата-майка  newsm78
Най-добре е да се върнат парите, особено, когато е платено през ПП, както Змейка го е писала по-горе, мисля че наистина тогава ги връщат направо.
Ваучера няма как да се ползва от друг, защото вАжи само на акаунта, от който е пусната поръчката.
Чекът  newsm78 то като не е на реално име, пак няма как да се ползва...в смисъл Ива Петкова, като го е пратила на френски адрес и там някоя  newsm78 а сега как да измесля фр име Луиза Анри Laughing отиде в банката да го осребри май няма да и дадат нищо  newsm78

# 67
  • София
Момичета, от както започнахме да пускаме пратките с превозвачите, на кой адрес ви пращат ваучерите за отказаните покупки - на френския или на българския адрес за фактуриране?
Имам един отказан панталон, поръчан на 14.06, а още не съм получила ваучера за него. Преди, като пускахме без превозвачите, за има няма и седмица получавах писмо с ваучер по пощата, а сега се забавиха и се чудя, дали не са го метнали на адреса на превозвача!?

Чудя се и на тези, дето смятат да пишат фиктивни френски адреси за фактуриране - не се ли притеснявате какво ще стане, ако ви откажат поръчката и ви пратят ваучера или /не дай си/ чека на някой французин? Особено Пума и Вербоде като външни фирми едва ли ще възстановяват парите с ваучери, по-вероятно е да е с чекове и не се знае дали ще се съгласяват да пращат номерата им по имейлите ...

Ако си платила с ПП парите би трябвало да са ти възстановени вече.

Повечето плащаме с ПП и ваучери няма да имаме. Peace

# 68
  • Ловеч

Да, талия, но е 96 см ( нямало ми част от сантиметъра ... почва от 10 см, а не от 1см ; ))
Моят опит с панталоните на мъжо досега е че деля талията на 2 и получавам размера на панталоните, когато пише панталон - в твоя случай 96:2 = № 48. Купувала съм джинси и панталони за костюм, както и боксерки - винаги са му заспивали.
Това правило не важи за дънките - там се поръчва 2 номера по-малко , но тава ми предстои сега да го проверя като получа поръчаните дънки.

Благодаря,  дано и при нас "заспят"
Докато се чудех номерата изчезнаха... и вече няма наличен номера, който ми трябва ; (
Сега се спрях на тези -

http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-uni-a-sechage-ultra-ra … mp;prodsize=00036

За тях важи ли?

Опит с тениските, ако имате?

Тази тениска -

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-classic-swoosh.aspx?produc … mp;prodsize=00002

Гръдна обиколка на тениските, които измерих - 110-112 см ( 55/57 см )... чудя се L или XL !? ; )

# 69
Ив, според мен последните гащи са умалени...мъжо определено е по-голям от твоя, но за сравнение съм му вземала неща ХХЛ и 52/54, от тези шорти взех най-големите - 54/56.
не са лоши, но честно казано 7-8 Е са им прекалено мнооого, мин намаление бяха до 3  Confused
Имат бандаж, не прозират, взела съм му ги за плаж.

За тениските също мълча, че не съм на 100% сигурна, но мога да кажа така: 63/+/-1-2 см са тениски с размер ХХЛ.

# 70

В моята поръчка 1 артикул беше изчерпан. По съвет на Blue eye   bouquet им писах да ми пратят номера на ваучера на електронната ми поща. Все още го чакам.
 На първа страница има линк към "Шаблони на писма при различни проблеми с поръчките"

# 71
въпросче-къде ги намирате/в кой сектор/ тези блокчета и касовият апарат?

приятно пазаруване нна всички

# 72
  • Пловдив
 bowuu запис да не изпусна нещо все пак

# 73
въпросче-къде ги намирате/в кой сектор/ тези блокчета и касовият апарат?

приятно пазаруване нна всички
от предната стр Wink
http://www.laredoute.fr/achat-jouet-deguisement-jeux-d-imitation … tegoryid=75428953

# 74
  • София
Моля за помощ  Rolling Eyes
получих имейл със следното съдържание за поръчка която е на 4-та стъпка:
Цитат
Vous m'avez confié une commande et je vous en remercie.

Comme vous le souhaitez, je l'adresse de  votre part à IVANKA VALCHEVA DANIELA SIMEONOVA:
....
изредени артикулите
...
Vous nous devez la somme de 50,55 € que vous avez choisi de régler par compte Paypal.                               
J'espère que votre cadeau lui donnera entière satisfaction.
Si vous nous avez demandé de transmettre un message, il apparaîtra sur la facture du bénéficiaire.

Je vous remercie de votre confiance.

Cordialement.

Guillaume SURMONT
Relation Clientso

с преводача излиза че си търсят парите или не съм разбрала? плащането е минало през пейпал(статуса му е completed).
Моля по знаещите езика да ме осветлят по въпроса какво точно ме уведомяват и искат ли нещо от мен   bouquet

Оказа се ,уведомително писмо,че поръчката е изпълнена.Аз също питах в предишната тема.До сега не бях получавала такова,а преводача малко двусмислено го преведе.

Общи условия

Активация на акаунт