La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да попитам мацките, които поръчаха мъфинимейкъра: Ако го поръчам с дрешки, в отделни ли пратки пускат уреда и дрехите?
Благодаря предварително   bouquet!

Да, в отделни.

# 661
Да попитам мацките, които поръчаха мъфинимейкъра: Ако го поръчам с дрешки, в отделни ли пратки пускат уреда и дрехите?
Благодаря предварително   bouquet!

Да, в отделни.

Благодаря, Ели  bouquet!
Благодаря и на Ванеси и Дейзи, докато си чакам отговора на въпроса, си настроих Пейпал по курса на банката  Laughing   bouquet!

# 662
  • София

Отзиви за този дамски ленен панталон имате ли? Отговаря ли си номерацията и др.?
 Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-en-lin.aspx?product … =3&prodsize=0

# 663

Отзиви за този дамски ленен панталон имате ли? Отговаря ли си номерацията и др.?
 Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-en-lin.aspx?product … =3&prodsize=0

Уголемен е, освен това е от лен, който се отпуска при носене - заложи на по-малък от обичайния си номер...

# 664
  • София
Днес си взех първата поръчка от намалението, от 22 юни, пристигнала в пощата на 30 юни(забавянето е по моя вина   grinning039)

Ето и отчета:
този панталон, страхотен, 5.97 го взех, сега ме е яд, че не поръчах още един чифт! Confused За есента е подходящ ,понеже е плътна материята. Много ми харесва!
37№ за щерката. Екстра са!
Покривалото също е супер попадение, цветът е много приятен оранжев. И като размер пасва идеално на леглото. Беше отделено от поръчката, както на всички...
JEAN
Coloris : bleu nuit
Taille : 132
Ref : 3828352
Quantitй : 1 Панталони за малкия, но май ще се режат....
И подарък - синьото чувалче. Grinning

Засега няма да пускам новата тема.
Въпреки, че трябваше да е седмична, няма смисъл да пускам нова, нека тази навърти 50 страници.
Излагат се този път ларедутци, но пък аз съм на далавера, поне не съм изпуснала много за четене, докато ме нямаше... Mr. Green

# 665
Мацки, някоя от вас получи ли тази роклА? http://www.laredoute.fr/vente-robe-2-en-1.aspx?productid=3241886 … mp;prodsize=00034  да кажете как са размерите...  bouquet

# 666
Мацки, някоя от вас получи ли тази роклА? http://www.laredoute.fr/vente-robe-2-en-1.aspx?productid=3241886 … mp;prodsize=00034  да кажете как са размерите...  bouquet

Аз, имам размер 38, ако искаш, ще ти измеря, но не мога кажа дали е уголемена или умалена, защото чакам бебче и съм я планувала за догодина.

# 667
Искам, искам! Благодаря много. Ще чакам размерите с нетърпение  Hug

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 20:35 от Mona Siniora

# 668
Искам, искам! Благодаря много. Ще чакам размерите с нетърпение  Hug

Заповядай:
Разстояние под мишниците 47 см.
Талия 44 см. Малко по-надолу от талията /5см/, от двата странични шева излизат тънки коланчета, разстояние между тях 45 см . Понеже не знам къде и се пада ханша, от коланчетата измерих 15 см надолу и после, ако приемем, че това е ханш, то разстоянието е 48-49 см.
Най отдолу между двата странични шева е 66 см.
Дължина 95 см.
Малко странно обяснение, извинявам се. Аз не предвидих, че материята е лен и вероятно след пране ще се отпусне.
Дано съм била полезна!

# 669
  • София
Да попитам за мъжкия размер 2XL има ли аналог при Taillissime примерно 50/52? Дължината при 2XL променя ли се спрямо XL (проблем е повече дължината при нас,като вдигне ръце и корема щръква и това го вбесява)? Вече няколко пъти взимам XL преди пране е добре,след пране и на 30  градуса се свиват и трябва да ги даваме на някой?
Мъж с гръдна 108 см към кой размер ще се числи?

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 22:51 от misleto

# 670
Евкаааааааааааа.....добре дошла.... Hug Hug Hug Hug Hug

мерси и от мен за размерите на роклята... Grinning

# 671
Благодаря,много за отг. на Чаено момиче. Hug

Моля ,мами помагайте,получих писмо по пощтата на личният ми адрес от Ларедут.
Притесних се !Ще съм благодарна да го певедете.Що ли в писмен вид ми го пращатат!!!

Je vous remercie de la commande que vous nous avez confiee
La liversion aura lieu a l.adresse que vous aves shoisie.a votre dominiciale

Montant du colis Dont TVA sur artikles 3.67 =22.45
Vous nous devez la somme de 22.45E
que vous avez choisi de regler par copte PAYPAl
.
Si vous avez commande simultanemenent d,autres articles,ils vous parviendrront par colis separe.
Etant donne qu,aucune fakture ne sera jointe a votre colis,je vousninvite a bien cnserver ce courrer.
En efeet,celui-ci fait office de facture et de bon de garantie.
si vous souhaitezz echanger un article,il vous suffira d,en faire la demande dans les 15 jours suivant la livraison:

www.laredut.fr depus le lien suivre mes commandes ribrique toutes mes commandes.
Pour plus de rapidite sur le site WWW laredute.fr depuis le lien suivre mes commandesq
 Whistling ooooh!

# 672
# 673
  • София
Няма как да ти видим в кошницата. Направи скрийншот.

# 674
Ами ,като незная как, Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт