La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 254
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Аз не мисля, че проблема на Вербоде не е с националността ни, всички продукти, които са ми отказани до момента от ЛР са свършили в сайта на Вербоде, просто имат проблем с комуникацията между самите тях. Например едната блузка я дават налична в Вербоде, но когато я сложа в кошницата си ми дава че е изчерпана, според мен това е проблема.

# 706
Имам поръчка само с артикули на Vertbaudet от 01.07, в момента пътува към България. Адресът ми за фактуриране  е български, а за доставка - френски.  Платих с кредитна карта, не през ПейПал. Засега не ми става ясно по какви причини отказват някои поръчки. Успех  Peace

# 707
Аз не мисля, че проблема на Вербоде не е с националността ни, всички продукти, които са ми отказани до момента от ЛР са свършили в сайта на Вербоде, просто имат проблем с комуникацията между самите тях. Например едната блузка я дават налична в Вербоде, но когато я сложа в кошницата си ми дава че е изчерпана, според мен това е проблема.
Възможно е, но поръчката ми е от 9-ти и до днес си стои наличен артикулът в сайта. Като го сложа в кошницата е активен. Доста сериозен проблем с комуникацията ще да имат, след като за една седмица не могат да отразят липсата му.
Интересно дали клиентите им във Франция също имат проблем с доставката на тази марка. Ако е така - значи имаш право  Peace

# 708
Здравейте  Hug На 07.07 направихме първата поръчка чрез превозвач /Русе/. Поръчката има втори ред и е на 4-та стъпка. Не сме получили още мейл от превозвача. Когато е до френски адрес до коя стъпка стигат поръчките в суивито? Благодаря ви предварително   bouquet  Hug
Сега по намалението си стоят на 4 стъпка,а днес си видях една поръчка в сайта  на превозвача пристигнала на френски адрес.Иначе трябва да е на 7 стъпка. Peace

От четири поръчки пристигнали на френски адрес и пътуващи вече към България първата пусната е на 7-ма,следващите две на 5-та и последната на 4-та стъпка.

# 709
Здравейте  Hug На 07.07 направихме първата поръчка чрез превозвач /Русе/. Поръчката има втори ред и е на 4-та стъпка. Не сме получили още мейл от превозвача. Когато е до френски адрес до коя стъпка стигат поръчките в суивито? Благодаря ви предварително   bouquet  Hug
Сега по намалението си стоят на 4 стъпка,а днес си видях една поръчка в сайта  на превозвача пристигнала на френски адрес.Иначе трябва да е на 7 стъпка. Peace

От четири поръчки пристигнали на френски адрес и пътуващи вече към България първата пусната е на 7-ма,следващите две на 5-та и последната на 4-та стъпка.

Благодаря ви момичета  Hug Видях в сайта на превозвача, че вчера е тръгнала за БГ  Simple Smile

Здравей Ани, липсваше ни Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 23:35 от beni94

# 710
Да кажа,че писмото,което са ми пратили вкъщи било фактура.Искали да ме уведомят ,че нямало да има др.такава.Пусти му френски,що ли не я пуснаха ,като др.път с пратката, ами предварително,да гипита човек.
Значи им е ясно,че сме си българи от Своге ,нищо ,че пишем фр.адрес.
Е,това е скрин шота!

Лека вечер на всички!

# 711
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Скоро писах за липсващи артикули в Suivre mes commandes - две рокли VERTBAUDET. Получих писмо, че са свършили. В същата поръчка имам едни балеринки и още две рокил ан същата марка - поръчката е на 4-та стъпка. Пратката е разделена на две - артикули VERTBAUDET и всички останали. За първите имам фактура и парите вече са изтеглени.

# 712
http://media.snimka.bg/9006/024266495.jpg?r=2
Е,исках по -добре да се види #Crazy
Дали,ще ги получа,като си стоят на 4 стъпка?

# 713
  • София
Момичета, някой купувал ли е подобно чувалче http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange.aspx?productid=32419485 … p;prodsize=99999? Знаете ли за колко голямо бебе е подходящо и каква е дебелината му? Благодаряя предварително  Hug

Подходящо е за пролет и есен,тънко е,но пък е много добре изолиращо.

Отново ще питам - за мъж с гръдна 108 и същата талия кой размер от Taillissime ще е подходящ?

# 714
 Hug Благодаря на Бухта и на Цвети за включването по отношение на мечтаната ми рокля на Рене http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue.aspx?productid=3241906 … =1&prodsize=0
Сега съвсем се чудя вече искам ли я, не я ли искам, кой номер искам  Joy ...накрая нищо няма да си купя Sad

Сега да споделя за моята кошница, нещо не е ли наред или вместо намаление има увеличение  newsm78
Имам си неща от мин седмица вътре, днес отварям и гледам, че нещата си ми стоят на 3 или 7Е, а като цъкна да ги отворя са съответно 5Е, 10Е/20Е http://prikachi.com/images/455/3578455N.jpg

И още 1 въпрос за онова яке Пума от 20Е, как така 2 бр ставали по 10Е...на мен поне онзи код не ми се хвана и съответно нищо не става?

# 715
Скоро писах за липсващи артикули в Suivre mes commandes - две рокли VERTBAUDET. Получих писмо, че са свършили. В същата поръчка имам едни балеринки и още две рокил ан същата марка - поръчката е на 4-та стъпка. Пратката е разделена на две - артикули VERTBAUDET и всички останали. За първите имам фактура и парите вече са изтеглени.
Явно няма да схванем логиката кое доставят и кое не Grinning Освен да се заредим с "търпение" и разчитаме на късмета си. Благодаря за споделеното момичета   bouquet

# 716
Аничка Hug, кода изтече вчера /много бързо Confused/2 бр. ставаха 10 Евро, но не маха доставката. Въпреки това си мисля че все пак беше изгоден... Rolling Eyes

# 717
http://media.snimka.bg/9006/024266495.jpg?r=2
Е,исках по -добре да се види #Crazy
Дали,ще ги получа,като си стоят на 4 стъпка?

Моята поръчка с артикули Vertbaudet, за която писах по-горе, изглежда по същия начин в суивито. Превозвача ме увери, че пътува за БГ.   Дано и при теб всичко е наред Peace

# 718
Ани, според мен тази рокля категорично не е за София и подобни мръсни градове. Хубава рокля е, ще прави впечатление, но има значение къде ще се носи.

# 719
Благодаря за отг.на мама мравка ,а дано,дано и както се пееше....

Общи условия

Активация на акаунт