La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 256
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Да попитам, на вас изчистиха ли ви кошниците???Отварям днес и няма нищо Close

# 691
Моята си е пълна!

# 692
  • Mediterraneo
Имам отказани два броя чаршафи на стойност 4 Е.
http://media.snimka.bg/9004/024262609.jpg?r=0

Блокирали са ми парите и за тях, но в статуса на поръчката ми е сумата без тях. Така сумата пада под 10 Е...
Дали ще си изтеглят всички пари? Ваучер ли ще ми пратят? И дали изобщо ще си получа поръчката като е под 10Е?!
Знам, че всичко е в сферата на предположенията, но какво мислите?

# 693
Би трябвало да си я получиш Peace

# 694
Имам отказани два броя чаршафи на стойност 4 Е.
http://media.snimka.bg/9004/024262609.jpg?r=0

Блокирали са ми парите и за тях, но в статуса на поръчката ми е сумата без тях. Така сумата пада под 10 Е...
Дали ще си изтеглят всички пари? Ваучер ли ще ми пратят? И дали изобщо ще си получа поръчката като е под 10Е?!
Знам, че всичко е в сферата на предположенията, но какво мислите?
На зимните намаления ми се случи същото-поръчах покривала 2 по 5 евро и покрай тях бебешки дрешки.Покривалата останаха на трета стъпка и бебешките неща бяха 5,53 .Блокираха ми цялата сума,която по-късно освободиха отново цялата,а дрешките за 5,53 получих с дебитна нота.
Дано на теб изпратят цялата поръчка  Hug

# 695
Винаги ли като откажат продукт на Vertbaudet пращат такова лъжливо писмо: "мислехме, че имаме наличност като ви подтвърдихме поръчката, но сега се оказа, че артикулът е изчерпан".

И това при положение, че все още е налично в сайта, при същите код, цвят, размер и цена!  Twisted Evil Поръчката съм я пускала до френски адрес. Значи, едно е да не доставят до България, друго е да не ти го изпратят, защото си българин. На второто му се казва дискриминация!

# 696
  • Варна
Тарталета, не казваш как си платила. Ако е с пейпал - ще си изтеглят малката сума, останалата блокирана ще я освободят от банката като изтече срока ... Ако е платено директно с карта - не знам дали има някаква особеност за под 10Е и френски адрес.

# 697
Момичета, някой купувал ли е подобно чувалче http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange.aspx?productid=32419485 … p;prodsize=99999? Знаете ли за колко голямо бебе е подходящо и каква е дебелината му? Благодаряя предварително  Hug

# 698
Тарталета, не казваш как си платила. Ако е с пейпал - ще си изтеглят малката сума, останалата блокирана ще я освободят от банката като изтече срока ... Ако е платено директно с карта - не знам дали има някаква особеност за под 10Е и френски адрес.
Ако не си платила с Пей Пал, но си я пуснала с превозвач,като я занесат ще ти я  откажат и така ще си върнеш  цялата сума.

# 699
  • Варна
А на тези балеринки някой може ли да ми даде размер на стелка на 26 или 27 номер?

# 700
Винаги ли като откажат продукт на Vertbaudet пращат такова лъжливо писмо: "мислехме, че имаме наличност като ви подтвърдихме поръчката, но сега се оказа, че артикулът е изчерпан".

И това при положение, че все още е налично в сайта, при същите код, цвят, размер и цена!  Twisted Evil Поръчката съм я пускала до френски адрес. Значи, едно е да не доставят до България, друго е да не ти го изпратят, защото си българин. На второто му се казва дискриминация!
Мога да отговоря за себе си - случи ми се само 3 пъти!  Joy
Последните 2 поръчки пусках само с техни продукти  и все получавах същите писма   Laughing
Нооо подаръците ми ги изпратиха - те бяха само да си спестя доставката.  Laughing
Сега се чудя дали да не "пробвам" и с ПП, Blush понеже предишните плащания бяха с  ДК и Виртуална Виза. Като си наумя нещо спиране няма  Joy независимо от получения "урок"

# 701
Здравейте  Hug На 07.07 направихме първата поръчка чрез превозвач /Русе/. Поръчката има втори ред и е на 4-та стъпка. Не сме получили още мейл от превозвача. Когато е до френски адрес до коя стъпка стигат поръчките в суивито? Благодаря ви предварително   bouquet  Hug

Благодаря на zyzi2 за отговора. Видях в сайта на превозвача че поръчката е тръгнала вчера от Франция Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 22:27 от beni94

# 702

И това при положение, че все още е налично в сайта, при същите код, цвят, размер и цена!  Twisted Evil Поръчката съм я пускала до френски адрес. Значи, едно е да не доставят до България, друго е да не ти го изпратят, защото си българин. На второто му се казва дискриминация!
Последните 2 поръчки пусках само с техни продукти  и все получавах същите писма   Laughing
Нооо подаръците ми ги изпратиха - те бяха само да си спестя доставката.  Laughing
Сега се чудя дали да не "пробвам" и с ПП, Blush понеже предишните плащания бяха с  ДК и Виртуална Виза. Като си наумя нещо спиране няма  Joy независимо от получения "урок"
Мислиш ли, че с пейшал ще ги излъжем, аз си мисля да сменя адреса на фактуриране

# 703

Сега се чудя дали да не "пробвам" и с ПП, Blush понеже предишните плащания бяха с  ДК и Виртуална Виза. Като си наумя нещо спиране няма  Joy независимо от получения "урок"

Ами не знам, аз плащам с ПП и пак ми отказват. Обаче току що им пуснах едно съобщение:

I received a message from you that my product is denied due to exhaustion stock: ........................ EPUISE. Thank you for your letter, but I see that this product is still available online. In the same price, size, color and code. I understand that you do not deliver Vertbaudet brand to Bulgaria, but I ordered a delivery address in France. I intend to re-order products Vertbaudet and I hope you will not refuse delivery, because I think this could be interpreted as discrimination against my nationality. Best regards,

# 704
Здравейте  Hug На 07.07 направихме първата поръчка чрез превозвач /Русе/. Поръчката има втори ред и е на 4-та стъпка. Не сме получили още мейл от превозвача. Когато е до френски адрес до коя стъпка стигат поръчките в суивито? Благодаря ви предварително   bouquet  Hug
Сега по намалението си стоят на 4 стъпка,а днес си видях една поръчка в сайта  на превозвача пристигнала на френски адрес.Иначе трябва да е на 7 стъпка. Peace

Общи условия

Активация на акаунт