La Redoute.fr - 201 - Трета седмица от намалението! 07.07.2011 - 14.07.2011

• 44 284
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
 Hug Хриси, мерси, ясно, пропуснала съм, но ме нямаше  Confused

Ив  Hug Mr. Green аз при всички случаи в София няма да я нося, нашият град не знам дали е по-чист или не, не мисля, че е мн мърляво де, но си права за местата за носене....и какво сега ще спестя поредните 15Е  hahaha 12, че онзи код с шестиците ми действа  Party

# 721
  • София
Hug Хриси, мерси, ясно, пропуснала съм, но ме нямаше  Confused

Ив  Hug Mr. Green аз при всички случаи в София няма да я нося, нашият град не знам дали е по-чист или не, не мисля, че е мн мърляво де, но си права за местата за носене....и какво сега ще спестя поредните 15Е  hahaha 12, че онзи код с шестиците ми действа  Party
Ани, взимай я бе жена....за мен си я купи Mr. Green Ако си се спряла на 40 или 42 и не се `аресаш, ще ти я взема.....у Софето да си я нося Joy Аз, все с такива се вея, едни бели, едни....цапащи се, ама все ми е тая - аз съм джипси куийн Mr. Green Hug Hug Hug

# 722
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е тази мъжка долница на AWS: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-molleton.aspx?productid=3 … mp;prodsize=00040
Уголемено, умалено? Изтървах 42-44 и трябва да избирам между 38-40 и 46-48 за да направя комплект  с горница М  newsm78

А за коремче 102 46- 48 дали ще е ОК?

Ако някой иска да си поделим доставката до БГ да ми пише. С новия код ще нулираме 20% такса обработка  Peace

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 00:59 от _мариана

# 723
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
http://www.laredoute.fr/vente-robe-2-en-1-en-maille.aspx?product … mp;prodsize=00044
някой да има впечатления от тази ролкя- дали си отговаря на номера?

# 724
  • София
Винаги ли като откажат продукт на 324190610пращат такова лъжливо писмо: "мислехме, че имаме наличност като ви подтвърдихме поръчката, но сега се оказа, че артикулът е изчерпан".

И това при положение, че все още е налично в сайта, при същите код, цвят, размер и цена!  Twisted Evil Поръчката съм я пускала до френски адрес. Значи, едно е да не доставят до България, друго е да не ти го изпратят, защото си българин. На второто му се казва дискриминация!
Мога да отговоря за себе си - случи ми се само 3 пъти!  Joy
Последните 2 поръчки пусках само с техни продукти  и все получавах същите писма   Laughing
Нооо подаръците ми ги изпратиха - те бяха само да си спестя доставката.  Laughing
Сега се чудя дали да не "пробвам" и с ПП, Blush понеже предишните плащания бяха с  ДК и Виртуална Виза. Като си наумя нещо спиране няма  Joy независимо от получения "урок"

Ами не знам, аз плащам с ПП и пак ми отказват. Обаче току що им пуснах едно съобщение:

I received a message from you that my product is denied due to exhaustion stock: ........................ EPUISE. Thank you for your letter, but I see that this product is still available online. In the same price, size, color and code. I understand that you do not deliver Vertbaudet brand to Bulgaria, but I ordered a delivery address in France. I intend to re-order products Vertbaudet and I hope you will not refuse delivery, because I think this could be interpreted as discrimination against my nationality. Best regards,

А не мислите ли, че ЛаРедут са сключили договор с Vertbaudet да доставят само във Франция и плащат някакви неустойки, ако разпространяват марката извън територията на страната, защото бъркат другите дистрибутори на същата марка. Да, поръчката е за френски адрес, но не е предназначена да се ползва на територията на Франция, а извън нея. Мисля, че на ЛаРедут това им е пределно ясно.

# 725
Цитат
А не мислите ли, че ЛаРедут са сключили договор с Vertbaudet да доставят само във Франция и плащат някакви неустойки, ако разпространяват марката извън територията на страната, защото бъркат другите дистрибутори на същата марка. Да, поръчката е за френски адрес, но не е предназначена да се ползва на територията на Франция, а извън нея. Мисля, че на ЛаРедут това им е пределно ясно.

Това ми беше първата мисъл, когато преди време прочетох, че продуктите не са доставят извън Франция. Но на второ четене не намирам логика. На Ларедутци може и да им е ясно, че крайният получател е извън Франция, но ако имат някакъв подобен договор с производителя, то те не го нарушават, след като не доставят директно на адрес извън страната. Доколкото ми е известно всички ексклузивни права за разпространение се отнасят за конкретна територия, а не за дадена група потребители.
Сега вече имам чувството, че отказват стоки на Вертбуде, за да лансират собствените си марки, които в сектора детско облекло мнооого отстъпват назад от вербудетските, поне като дизайн.  

# 726
Просто наистина са изчерпани. Ако проверите артикулите в сайта на Вербоде, ще се уверите - дори да ги дава налични, като се сложат в кошницата се вижда, че са изчерпани. А самите Вербоде определено имат проблеми в комуникацията, аз не можах да се преборя ни с френския, ни с английския им сайт.

# 727
  • София
Здравейте. Аз за пръв път от януари пуснах поръчка, през превозвач. Пуснала съм я на 13.07. Моля, кажете, знам, че сега е намаление - сега чакам мейл от превозвача, че са я получили? За колко време горе-долу пристигат?

# 728
  • след Околовръстното
Моята от 5.07 беше доставена на 12.07. Даже щеше да бъде доставена на 9.07, но нямаше никой в офиса. Имейл от превозвача, че са я получили така и не получих, в сайта на Ларедут все още си стои на 5-та стъпка, а днес от превозвача получих имейл, че вече пътува към мен.
Със Смарт поръчах.

# 729
  • София
Благодаря ти, Иренка. Аз поръчах през франсето, значи да чакам.   bouquet

# 730
Сега да споделя за моята кошница, нещо не е ли наред или вместо намаление има увеличение  newsm78
Имам си неща от мин седмица вътре, днес отварям и гледам, че нещата си ми стоят на 3 или 7Е, а като цъкна да ги отворя са съответно 5Е, 10Е/20Е http://prikachi.com/images/455/3578455N.jpg

Ани, на тези стоки в сряда им вдигнаха цените. Преди си бяха на 3Е и 7Е, но от сряда наред с намалените неща, увеличиха на някои цените (особено детски). Реф. номера са различни мисля, но не могат да бъдат вкарани по реф. сега. Аз имах същото детско яке в кошницата на 3Е (същия цвят и размер  Laughing ) и го пуснах на 3Е. Ако го изтриеш сега, няма да можеш да го вкараш пак на 3Е в случай, че искаш да го поръчаш.

# 731
  • Петрич
Имам поръчка само с артикули на Vertbaudet от 01.07, в момента пътува към България. Адресът ми за фактуриране  е български, а за доставка - френски.  Платих с кредитна карта, не през ПейПал. Засега не ми става ясно по какви причини отказват някои поръчки. Успех  Peace
А пък аз си получих нещата на въпросната марка още от раз.Беше ми отказан само  лот тениски, които се оказаха изчерпани и във вербадето.  bouquet

# 732
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Просто наистина са изчерпани. Ако проверите артикулите в сайта на Вербоде, ще се уверите - дори да ги дава налични, като се сложат в кошницата се вижда, че са изчерпани. А самите Вербоде определено имат проблеми в комуникацията, аз не можах да се преборя ни с френския, ни с английския им сайт.

Отказаните при мен артикули са налични и при Ларедут и във фирмения сайт. Не намирам логика

# 733
Искам да питам вещите по сутиени, как мога да си определя номера на чашката, защото имам такива от B до D и не знам коя е вярната.

# 734
  • София
Здравейте. Аз за пръв път от януари пуснах поръчка, през превозвач. Пуснала съм я на 13.07. Моля, кажете, знам, че сега е намаление - сега чакам мейл от превозвача, че са я получили? За колко време горе-долу пристигат?
Танче, те мейл може и да не изпращат вече. Следи този списък с имената на пристигналите пратки на френски адрес. За мен лично това е по-сигурния вариант, отколкото да чакам мейл от Ларедут... Защото имам поръчка, която вече вероятно е в България с превозвача, а в сайта си стои на 4 стъпка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт