Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро Свет! Тази сутрин с теб сме като снаха и свекърва.

# 166
Добро утро Събинче   wavey  Hug
  днес се получи дублиране на  кафето ,но ти си по придвидлива и си заредила кафе машината  Peace , а за снаха и свекърва  Peace там не се знае ,може и да сме на една възраст,да сме се събрали две свекърви защото на мен ми предстои в реалния живот да стана в близко бъдеще свекърва  Joy Joy Joy

# 167
# 168
има по ранобудни и нетърпеливи ,които за да избегнат жегите са излезнали на пикник вече

# 169
Като гледам тези бебета Муратубеви се чудя на Бурча-как издържа на натиска.нЕ ми го побира ума какъв трябва да си ,за да не се разтройваш от тези гледки по форумите.Човек трябва или да е или много корав и да не му пука или наистина много да го обича този Мурат,но пък това изтощава.Не мога да допусна,че не чете и не обръща внимание-това няма как да се случи.Ако не и пука значи не обича,ако пък обича,няма как да не ревнува,а ревнува ли много,тя любовта си отива.Какви мисли занимават мозъка ми рано в събота,ама на -загрижила съм се пак за любовта.

# 170
А МУрат колкото и консервативно да е възпитан,то с времето ще му мине.Според мен доста му шарят очите и връзката му с Б.няма шанс да оцрелее.

# 171
Вич ,  Hug според мен Бурчин няма чак толкова много време да чете форуми , а до колкото знам в турските форуми няма такива писаници , критики и подигравки като в бг. и хърватска, админите им ги трият ,а за чуждите форуми няма  нужните езикови познания Peace ,а затова дали и пука ,пука и разбира се ,но се прави може би на силна ,особенно ако усеща че любовта на Мурат не е такава каквато би очаквала и го прави на инат , Peace но всичко си има граници и един ден ще и писне ,но от гордост ,каквато в турците е в повече няма да се предаде лесно ,а и аз като теб мисля че това изтощава ,но има и такива хора мазохисти за да запазят човека когото обичат с цената на всички и всичко искат да го запазят ,а така вреди и на двамата,но това може би ще го разбере доста по-късно  Peace

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 07:51 от Свет_ВАРНА

# 172

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 07:57 от Свет_ВАРНА

# 173
# 174
# 175
# 176
# 177
# 178
Ами незнам,само като изпишеш на Мурат името в гугълчето излизат такива чудесии,че нито има нужда от много време,нито от някакви езикови познания.

# 179
Това има ли нужда да знаеш бг та да разбереш какво е!

Общи условия

Активация на акаунт