Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 352
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен!  Hug
Цитат
Като гледам тези бебета Муратубеви се чудя на Бурча-как издържа на натиска.нЕ ми го побира ума какъв трябва да си ,за да не се разтройваш от тези гледки по форумите.Човек трябва или да е или много корав и да не му пука или наистина много да го обича този Мурат,но пък това изтощава.Не мога да допусна,че не чете и не обръща внимание-това няма как да се случи.Ако не и пука значи не обича,ако пък обича,няма как да не ревнува,а ревнува ли много,тя любовта си отива.Какви мисли занимават мозъка ми рано в събота,ама на -загрижила съм се пак за любовта.
Не знам, дали Бурча сърфира в нета - ако е така, не са необходими много много езикови познания, достатъчни са колажите и  клипчетата, за да разбере отношението на феновете. Според мен се опитва да контролира този процес чрез срещите, които, както разбирам, тя организира с Муратовите фенове. Но човек си има и несъзнателни защитни механизми за самосъхранение и си намира обяснение на неприятното в живота - като например, той се ожени за мен, не за някоя друга...
На мен ми е интересен Мурат, щото трябва да е щастлив в избора си и да си подрежда живота лека полека. А щастиЯ определено не се забелязват у него, движи се някак механично, по инерция... Къде ли ще го запрати тази инерция? newsm78

# 181
Добро утро  и от мен момичета.Голямо удоволствие е за мен да ви чета и се чудя кога ще ме напусне тази магия-Мурат и Туба.Свет мъчех се да ти отговоря на лични но така и не успях но като дойде дъщеря ми и ми покаже .....
Снощи за кой ли път гледах и клиповете и снимките от МК .И за кой ли път се убеждавам че Мурат и Туба когато са един до друг въпреки и след 2 год.излъчват любов и щастие.До сега каквото и да съм гледала за тях това го няма и съм убедена че Туба го избягва защото е женен и всичко с тези мъже до нея са постановки но така и няма да го забрави.Такава 2 год.любов каквато показаха на всички никога няма да я забравят.

# 182
 Вич, Любовта не може да се скрие ,както и много очевидни други неща в реалния живот ,но има хора заслепени от любов не виждат очевидни за нормалните хора неща ,а когато прогледнат разбират колко са били жалки  newsm78

# 183
Добро утро  Hug

много кафе и вкусна закуска, добри свекърви ще сте Свет, Сабина  Joy Joy Joy

Вич, не смятам че, има време за форуми, ама знае ли човек  newsm78 за да иска да контролира, означава че, е параноична и несигурна в човека до нея, а това е най сигурният начин да убиеш нечии чувства......... а, поведението, което демонстрира не съм сигурна че е точно любов, повече ми прилича на някаква обсебеност и великанско его - ето го, мой е МЙ  Shocked......няма мъж, който да харесва и приема подобно нещо - да го контролират и да го излагат, това със сигурност ще е до време.......
Друго си мисля, Мурат няма как да не е наясно с фенкските натроения, по малката му сестра изучава в Истанбул компютърни науки...........и не е възможно при толкова извeстен брат, да не се интересува от кариерата му, има възможността и познанията ..........

# 184
Ето я бъдещата екранна двойка, дано се получи хубав филм  Praynig

# 185
ISSIZ ADAM VE İNCİ HOCA AYNI DİZİDE!
En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek?

http://www.gecce.com/haber/issiz-adam-ve-inci-hoca-ayni-dizide-171832.html

# 186
  • Пловдив
Добро утро и от мен мили дама да си изпия кафето с вас е удоволствие още повече и компанията която сте заформили  newsm51 а относно любовта когато е истинска тя не може да се скрие на човек му е изписано на лицето и ние го видяхме след 2 години  newsm76

# 187
Добро утро, дами! Hug Hug Hug
Благодаря за кафето и богатата закуска от шутливите свекърви.  bouquet  bouquet
Снаха да си.... hahaha hahaha
От зарана сте го подхванали онзи много, ама много женения. hahaha hahaha Сън не го лови....
пък като те подгони безсънието, какво ти остава.....да чете дебели книги. hahaha hahaha hahaha

# 188
а относно любовта когато е истинска тя не може да се скрие на човек му е изписано на лицето и ние го видяхме след 2 години

Колкото повече гледам това гифче ,толкова повече се убеждавам че 2 годишната раздяла на Туба и Мурат не е успяла да се отрази на силата на любовта им ,Мурат имам чувството че не смее да погледне към Туба,може би се страхува че ще стане късо съединение от енергийте им  newsm78 newsm78

# 189
А, Габи имаме си един такъв, които си изхварлил ТВ и през безсънните нощи книги чете..................уважавам жаждата за знания, ама да си мъж около 30, здрав, прав и да ми четеш книги през нощта не ми е съвсем в реда на нещата............не му го пожелавам на Мурат това, ако френската госпожа не може да му топли леглото и е студеноквърна, да я сменя  Joy Joy Joy

# 190
Добро утро!
Сабина, Свет, благодаря за кафенцето!  newsm51 newsm51
Ще изпия едно в компанията на Аси и Демир!

# 191
Цитат
,Мурат имам чувството че не смее да погледне към Туба,може би се страхува че ще стане късо съединение от енергийте им  

Няма нужда да я гледа Свет, очите им показват красноречиво как се чувстват и двамата, а и прословутото " монсеньор" и последващите погледи и усмивки са повече от достатъчно доказателство за това колко точно са непознати и далечни един за друг!

# 192
А, Габи имаме си един такъв, които си изхварлил ТВ и през безсънните нощи книги чете..................уважавам жаждата за знания, ама да си мъж около 30, здрав, прав и да ми четеш книги през нощта не ми е съвсем в реда на нещата............не му го пожелавам на Мурат това, ако френската госпожа не може да му топли леглото и е студеноквърна, да я сменя  Joy Joy Joy

То за любовта няма нужда от дебели книги ,когато е истинска сърцето учи и диктува   Peace Peace ,а очите са огледало на сърцето .... Peace  а като му гледам на Онур каменното изражение все ми е на акъла да им повярвам че истинското им приятелство се е превърнало в любов  Joy Joy Joy,е хайде Онур не ни е показал как се играе сполучливо  истинската голяма любов ,но  Peace Peace Туба ни показа много ясно как изглежда щастливата жена до любимия мъж ,  Peaceда беше му преподала малко уроци на Онур ,вместо той да чете дебели книги които явно не са му в голяма помощ  Peace Peace

# 193
Момичета,страхотни сте!Любовни експерти!Мно-о-о-го се кефя!Абе къде е този Мурат да ни чуе,пък да видим тогава-каква Бурча,направо да я зарязва овреме,защото това така или иначе ще стане,ама колкото по-рано,толкова по-добре.....за нас!

# 194
Абе къде е този Мурат да ни чуе,пък да видим тогава-каква Бурча,направо да я зарязва овреме,защото това така или иначе ще стане,ама колкото по-рано,толкова по-добре.....за нас!

Вич , Peaceтой да си чуе какво му нашепва сърцето по-добре ще направи ,ама явно е оглушал от две години насам  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт