Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 395
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Елма за най-точна информация трябва да погледнем при Езелките  newsm78 newsm78 ,
 Peace Peace не може да няма нищо ,Кенан може да не е като нашите да се покрива и да пази до последно всичко в пълна тайна или да говори едно а да прави точно обратното Peace Peace

# 346

предлога беше  Асиа  ,но причината беше друга Демир искаше да чуе гласа на Аси ,както и тя неговия  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 18:16 от Свет_ВАРНА

# 347
Елма, на фрешче си...ама се налага и кафе да пиеш. Няма не искам, няма недей...толкова труд хвърлих, не можеш да ми откажеш. hahaha hahaha hahaha hahaha

Злате, той Кенан/ със сложната фамилия/ ерген, ама взе да се мотае с една моделка...абе те да си партнират с Туба..... hahaha hahaha hahaha

# 348
Много объркано  #Crazy, Туба отказа на Кенан / това го имаше в пресата/, пак оттам имаше че, ще си партнира с Къванч, той обаче ще снима Джевдет бей и неговите синове по романа на Орхан Памук......от друга страна Туба нали е подписала с AY YAPIM и трябва да я видим в техен сериал догодина..........но пък самата тя каза че, ще снима игрален филм лятото - есента, и определено засега не го опровергава това.......

Цитат
Елма, на фрешче си...ама се налага и кафе да пиеш. Няма не искам, няма недей...толкова труд хвърлих, не можеш да ми откажеш

Няма да ти откажа Габи, първото кафе е най сладко, защото е доставено с много мъка но и желание  Wink

# 349

малката чаровница Асиа с приятеля си Демир набраха цветя за мама

# 350
# 351
Здравейте момичета !Горещо на вън но все пак е лято и чакахме тези летни дни ,но и в темичката е  горещо а и новините ако се окажат вярни още повече повишаване на градусите ще става.Изчетох всичко което неуморните пчелички са открили аз се чувствам като ,,търтей,,всичко което сте качили е интересно и без вашия труд такива като мен ще  гледат само картинки .За мене е достатъчно показателно какви взаимоотношения царят в звездното семейство-и азчетох в негово интервю,че ще посетят родителите си и още тогава остана у мене неприятночувство от това ,че всеки от тях ще отиде при родителите си ако моите деца ми го погодят този номер не ми се мисли колко ще ме заболи за всички родители няма по голямо щастие от това децата му да са щастливи или не на първо място е здравето но за сетен път думи и дела при сем.на Мурат се разминават а колко това го тормози самия него то си проличава все по често  при съвместни изяви ,за другата новина-Туба в Анна Каренина това ще е много голяма роля и аз вярвам ,че тя ще се справи блестящо а ако и Мурат поканят то приказката ще се завърне на екран но и аз не мисля ,че това ще се случи скоро макар,чегубещи сме и ние но най вече тезащото като екранна двойка заплениха цял свят жалко ако не разбират какво самите те губят!ИЗВИНЕТЕ СТАНА МНОГО ДЪЛГО  

# 352
И аз искам да видя Туба и Кенан заедно на екран, незнам дали ще ги сватосвам, зависи от тях и енергиите им  Joy Joy Joy, ако ме убедят, няма да се дърпам ..........  Joy Joy Joy
знае ли се какво ще снима Кенан през новият сезон? Нали са споменаваше за Ingiliz Kemal?
[/quote]
Елма ,
миналата седмица четох някаква статия ,но не помня къде ,че Туба е отказала да партнира на Кенан, в сериала" Ingiliz Kemal" под предтекста ,че много е уморена и че скоро няма да участва в сериал, и нотката беше на неудобрение ,но пък  щом Туба отказва да играе с най-добрия артист ,значи се цели на високо в ТВ и култ. живот на Турция  и я поздравяват, че иска да се учи и усъвършенства като актьор , за да не я нападат ,че е артистка само заради красотата си
Та ,аз съм склонна да вярвам, че  е възможно Туба да има амбиция да продължи да се учи в по-класови школи

# 353
# 354
# 355
Цитат
Елма ,
миналата седмица четох някаква статия ,но не къде ,че Туба е отказала да партнира на Кенан, в сериала" Ingiliz Kemal" под предтекста ,че много е уморена и че скоро няма да участва в сериал, и нотката беше на неудобрение ,но пък  щом Туба отказва да играе с най-добрия артист ,значи се цели на високо в ТВ и култ. живот на Турция  и я поздравяват, че иска да се учи и усъвършенства като актьор , за да не я нападат ,че е артстка само заради красотата си
Та ,аз съм склонна да вярвам, че  е възможно Туба да има амбиция да продължи да се учи в по-класови школи

Ина, това е много хубаво и според мен правилно решение за нея, ако го осъществи  Peace, на такъв етап от живота си е, че е хубаво да се доосъвършенства и да пробва различни неща, а и в личен план ще излезе от омагьосания кръг на АСИ
между дургото незнаем дали след впечатлението което наперви в МК, не е получила и други предложения  newsm78, а ако е така със сигурност има нужда от обучение

# 356
# 357

като истинско щастливо семейство са ,лицата  и на тримата греят от щастие

# 358
# 359

Общи условия

Активация на акаунт