Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
# 78
А ето го и момчето, което не пие

# 79
# 80
Момичета я вижте, много интересно държание на Мурат с един друг турски актьор, ако се не лъжа, но сега не мога да се сетя в кой сериал играеше  newsm78

">#at=31[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=eqVjnIaT36g&feature=player_embedded#at=31

Та ние с Бурча не сме го виждали да се държи толкова свободно

Сакън АЛЕКС,не насочвай вниманието ни към нови дискусии. newsm78
Току виж заработили фантазиите ни в някоя друга посока.Не дай боже!
Това си е чисто балкански маниер,а и той/Мурат/си е любвообилен
/без да го демонстрира с Бурчин/и държи на приятелите си.
ПП.Не ми стига горещината,а и мамата е много неблагосклонна към мен
и много трудно ме пуска в темата Mr. Green

# 81
  • Разград
Това е един артист от Мечтатели, казва се Сарп А.  и ако не се лъжа се ожениха с Бегум.Б

Този е друг приятел, не е този които е с Бегум Б., само че не се сещам как се казваше другия но той играеше в "Kalp agrisi".

# 82
Мисля си дали Мурат не е на гости на родителите си?
Защо мисля така, Бурчинела каза при срещата с Гюнулче, че първо ще се срещнат със семействата си, и после ще отидат на почивка /още тогава го коментирах, защото прозвуча все едно всеки по отделно гостува на семейството си  #Crazy/, а Мурат в свое старо интервю беше споменал че, се среща с родителите си веднъж годишно за около 20 дни през лятната пауза.......честно казано не си представям френската госпожа да седи 20 дни в Коня и да сИ хортува с майката на Мурат / като се сетя на един от Байрамите как Мурат се беше видял с майка си в кварталното кафене, а не в дома им  #Crazy/, а преди време в руския форум имаше коментар че, татко Терзи не долюбва Мурат заради безпардоността му.........та в този ред на мисли и липсата на общи снимки със семействата им ме навеждат на тези размисли   newsm78

някой местен вестник от Коня дали няма електронно издание??

# 83
  • Разград
Това е един артист от Мечтатели, казва се Сарп А.  и ако не се лъжа се ожениха с Бегум.Б

Този е друг приятел, не е този които е с Бегум Б., само че не се сещам как се казваше другия но той играеше в "Kalp agrisi".

Открих го. Той е Sarp Levendoğlu , а ето ги и четиримата на снимката.

# 84
Алекс, това е кадъра, зa който споменаваш нали? В последната серия с черешите .....когато и каза за Асия - инат като теб......наистина многозначителен поглед от негова страна  newsm78

# 85
Вижте му очите  #Crazy #Crazy #Crazy какво казват - мъка, мъка / това е последната сцена при къщичката на дървото..../

# 86
  • Разград
Очаквайте скоро по ATV  двама познати актьори Керим /от Аси/ и Бахар / от ПнС/.

Issız Adam ve İnci Hoca aynı dizide
En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek?

http://www.televizyongazetesi.com/issiz-adam-ve-inci-hoca-ayni-dizide_6_40012

# 87
Ohoo... и Джемал ще се появи на хоризонта....А нашите скрити по дупките... hahaha hahaha

# 88
Ohoo... и Джемал ще се появи на хоризонта....А нашите скрити по дупките... hahaha hahaha

Габи, кой знае каква е истината  newsm78 Мурат може да е при мама, а тази реклама с морето, ако не е монтаж / а защо да е при положение че, е лято и надали има причина да не се снима на брега една част /, Туба като нищо може да се окаже че, е работила около рожденият си ден  newsm78

# 89
  • Пловдив
Ваня мът в дясно играе в "Под липите " и "Малки жени "първото му име е Али не мога да се сетя за другото Ехо момичетата можешти да правят клипове няма ли да почерпят кафе време е за следобедното smile3525

Общи условия

Активация на акаунт