Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 303
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И на мен ми се струва, че рекламата е от скоро.

Липсата на новини развинтват фантазиите. Кой къде е, с кого е ...Те се умишлено се скриха , ама ние

мира нямаме.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 91
Аз да питам....сериала ЛИН имаше ли финално парти? newsm78 newsm78 newsm78

# 92
Ето Мурат ви кани на кафе

# 93

И аз исках да питам това  Peace, защото ПС освен онзи кратък разказ нищо друго не се чу  newsm78 снимки има ли  newsm78 няма ли  newsm78 аз поне не съм срещала ........и при ЛиН ли е същата работата?

Апропо, сега се сетих - Мурат нещо хич го нямаше на снимки с екипа на ЛиН, другите все снимани, ама той нещо липсата го беше хванала  newsm78 не се е разбирал ли с тях newsm78 каква ли е причината....нали са спали в хотел повреме на снимките, той защо липсва  newsm78 би трябвало да е там  newsm78

# 94
Малее... развали се момчето с този ЛИН,  Научи се и да пие и да пуши , че и сам по мъже да ходи. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 95
Олее...Мурат ни поканил на кафе, а аз разтягам локуми тука. Joy Joy Joy

# 96

Финално парти на Лин нямаше ,но имаше няколко снимки с целия екип  които се бяха появили преди финалната серия ,и Мурат беше на тях заедно с Нюргюл и децата им Юмер и Масал Heart Eyes Heart Eyes

# 97
Уверявам се за сетен път че фантазиите на феновете са безгранични ,ето за какво мечтаят някои :

# 98

Финално парти на Лин нямаше ,но имаше няколко снимки с целия екип  които се бяха появили преди финалната серия ,и Мурат беше на тях заедно с Нюргюл и децата им Юмер и Масал Heart Eyes Heart Eyes

А, мерси   bouquet тези съм ги виждала  Peace

# 99
# 100
# 101
ето ви  една от снимките

# 102

нещо много съвпадения се получават,  наред с всичко останало което знаем че  харесват Мурат и Туба и  любовта им към кучета с близки породи пак ли е случайно съвпадение  newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 17:39 от Свет_ВАРНА

# 103
# 104

07SevgininKokusu:img-in_lo

Общи условия

Активация на акаунт