Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 120

• 42 381
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Момичета ,направили сте едно бързо преговорче на Аси с тези трейлъри ,  Hugпоздравления за Ринка и Катенцето  Hug  ,идеята ви е прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Thinking и аз често си задавах този  въпрос как са издържали зрителите на напрежението да изчакат до другата седмица поредния епизод ,  Peace защото който не е гледал така епизод по епизод седмица след седмица ,той не знае колко е голямо напрежението и колко кратък ти се вижда епизода  а да не говорим как се чака  лятната почивка ,ив нас всички бяха предупредени че вторника от 20 часа никой за нищо да не ме търси,що подигравки изтърпях ,но като започна Стъклен дом тогава синът ми ме разбра какво е да чакаш цяла седмица епизод,но пък предварителните дискусии ,предположенията правят още по-силна тръпката от сериала  Peace Peace

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 21:06 от Свет_ВАРНА

# 421
Като сме започнали със страст, ето и от мен.
                http://www.youtube.com/watch?v=Z5WYnwlC8-I&playnext=1&li … LBF9CAAF4D4456AA2

# 422
Рина, очаквам и продължението на трейлъра от 46 епизод  Praynig Praynig Като си започнала, поне продължи страстната вечер  Praynig Praynig

Мислех да приключа с трейлърите, но ще пусна и от 47 епизод за да видим продължението на страстната вечер!

Asi 47. Bölüm Fragmanı

Прекрасен завършек на тазвечерната история  newsm51

# 423

Мустакат, мустакат, ама очите му блестят  Joy Joy

# 424
Demir & Asi-heartbeat

За всички е това ново клипче!  newsm51

Сабина, казахме, че в тази жега няма да пишем за страстта, но... Joy Joy Joy
Свет, хубаво е, че и сина ти е усетил вълнението от чакането! Така ще разбира когато мама чака и се вълнува!

# 425

Събина от толкова горещи сцени да не вземем да се подпалим ,клипчета ,трейлъри колажчета е имайте милост
Praynig Praynig Praynig

# 426

Събина от толкова горещи сцени да не вземем да се подпалим ,клипчета ,трейлъри колажчета е имайте милост
Praynig Praynig Praynig

Свет, днес не е ли някакъв международен ден  Joy да охладиш страстите  Joy Joy

# 427
За уталожване на страстите:

# 428
Сабина, благодарности за поздравите! smile3525
Ринче, хубаво си се сетила да пуснеш трейлърите! Напомниха ми, че първата реклама, която видях на "Аси" ме закова с музиката. Пустият му тъпан... newsm10

# 429

Praynig Praynig Praynig

Е аз вече минах през банята за малко прохлада Joy Joy Joy Joyпредлагам и на вас.Е, не кой знае какво решение, но все е нещо........

# 430
Ринка, благодаря за страстоубийките. Ммм ....страоооотни. newsm51 newsm51 newsm51

# 431
За уталожване на страстите:

Ето и друго решение, благодаря. newsm51

# 432
  • Разград
Zeljko Joksimovic (Lane Moje - Aşkım Benim) - Asi

# 433
Рина, да решихме да не пишем за страст, но като гледам АСИ, само тя ми идва в главата. Какво да се прави за това са виновни Туба и Мурат, това се казва професионализъм.......... Laughing

# 434
Рина, да решихме да не пишем за страст, но като гледам АСИ, само тя ми идва в главата. Какво да се прави за това са виновни Туба и Мурат, това се казва професионализъм.......... Laughing

newsm10 newsm10  love001

Общи условия

Активация на акаунт