Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 406
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Добър вечер, момичета!
Пиша в този ранен час, защото моя мъж е нощна, а аз все още не съм свикнала да спя сама вкъщи, виж във Варна мога Simple Smile
Та... за количките и дрешките решихме, че ни е още рано (особено той е доста суеверен за тези неща), въпрос на разбиране.
Усмихнато неделно утро ви пожелавам и се надявам всяка една от вас да сънува сладки сънища Simple Smile

# 196
Ехе мами къде изчезнахте всички, аз си мислех сега събота и неделя като съм си в къщи ще си пиша с вас понеже е опасно горещо навън ама уви... никой няма 2-то дена само 2 странички имаме изписани - срамота Joy
Аз да ви се оплача от 2 седмици си търся в моя "град" пола черна до коляно с широк ластик и няма и няма и на пазара ходих преди малко и там НИЩО резил че му викат град... вс др. има но това което търсиш няма smile3511 , а на работа не мога да ида с друга, навън 40градуса а аз с черен и дълъг панталон  smile3515

# 197
  • Русе
Добро утро на всички!
Навън явно отсега е жега,та никак не бързам да ставам.А и от вчера ме боли нещо кръста,та съвсем не ми се мърда. CryПреди като имах контракции болката си беше в корема и ставаше твърд,сега пък кръста.Аман вече,нали сме в най-хубавите месеца Thinking
Ние пък по въпроса с дрешките и количката не можем да се разберем..един ден сме суеверни ThinkingИначе на Карфур има намаление на дрещките,вкл и на детските-има много хубави неща.Аз взех за малкия една блуза с дълъг ръкав,дето ми излезе 3 лв. Whistling Whistling
Ама за бебето таткото не ми даде да взема нищо,можело само да гледам.Имаше една страхотна количка на Чико,с кошче за кола,ама нямаше цена...а ми забраниха да питам.Но ще отида другата седмица и ще разгледам сама Crossing Arms

# 198
И на мен ми се пазарува, но като не знам пола мога да купувам само унисекс дрешки,което не ме устройва Simple Smile Искам ако е момиченце да й накупя прекрасни роклички Simple Smile И аз по принцип съм малко суеверна,но ако оставя всичко за декември незнам дали няма да ми струпа прекалено голям разход наведнъж...Така или иначе ,още е рано да го мисля..

Наистина активността във форума този уикенд спадна доста Simple Smile Явно всички са по морета и басейни   grinning039  А аз уча за държавен,такъв стрес не съм имала през живота си друг път.Вторник от 13 часа ще имам нужда от всички палчета на света да са стиснати,защото няма какво друго да ми помогне  Laughing 

# 199
  • Beyond the Frontiers
Аз пък съм се отдала на луд пазар - въобще не се трогвам. Накупих си страхотни бодита и дрешки в наситено лилаво на Name it и разни красоти на Gaр. Още не съм купувала рокли, но съм харесала
Иначе в магазина на Name it имаше разкошни роклички и панталончета, но за следващото лято и ми идва далеч Embarassed

# 200
Здравейте момичета!! Аз се завърнах от морето!  Hug
Бяхме на Созопол 10тина дни и беше страхотно, само на плажа лежане, разходки, спане и хапване. Досега ви изчитах последните 40тина страници  Shocked и аз също си издълбавах кухина в пясъка за корема. Много по-удобно е! Никакви неразположения не съм имала, пазих си корема от слънцето и така.
Войаджър, страхотна е тази рокличка!  Heart Eyes И аз лилаво много обичам и понеже не понасям розово нашето момиченце основно лилави неща ще носи като гледам.

Гледам за имената сте говорили - на нас никой от роднините не ни предявява претенции за името, всички казват да си го кръстим както ни харесва. За момче имаме име от повече от година, но сега като се оказа, че ще е момиче и е по-сложно. Аз винаги съм харесвама много името София, но като разбрах, че на приятеля ми майка му се казва така и се отказах, т.к. искам да е уникално името, а не да изглежда, че е кръстена на нея. Сара и Зара много ми харесват, но той нещо не ги одобрява. В момента е голяма чуденка - мислихме за Хана, Йохана, Леа и т.н. но нищо не ни грабва на 100% още така че търсенето продължава.... малко дълго стана май  Embarassed

# 201
Добро утро мами.  Hug

Преди малко станах. Спала съм отвита и когато се събудих ми беше студено. Някой да знае дали ако на мен ми е студено и на бебчо му е студено? Аз предполагам че не, но все пак да попитам. Бях чела че тази седмица (17тата) на бебчетата им се развива кожичката и те сами започват да регулират телесната си температура. Тук температурите паднаха с 5 ºC и по се търпи. Отивам да хапна нещо, че ябълката дето изядох нещо не ме засити.

Това е засега, приятен ден ви желая.   bouquet

# 202
  • Бургас
Здравейте и от мен  Hug

Тук жегата уж не е чак толкова голяма, както във вътрешноста на страната, но ние не рискуваме и от 11 до 18 изкарваме в къщи, на климатик  Laughing Даже се чудя, дали да пускам утре малкия на градина, че там жегите ще са нещо страшно  ooooh!

Гледам обсъждате имената. При нас за баткото имахме спор- мъжа ми искаше да е на моите родители и аз въпреки, че не бях очарована се съгласих. Сега пък аз искам да са на неговите родители- та ми трябват имена с Т и С- ако бяха момчета щаха да са Теодор и Събин, но за момичета нещо немога да измисля нещо, което да ми харесва много. Засега вариантите са Стефани и Теодора- но мъжа нещо май не ги одобри, или просто не ме взе на сериозно, като му го подхвърлих  Mr. Green Ще се мисли още явно.

За пазара таткото се опъва много. В петък бяхме в Окайди, че има намаления да купим нещо за баткото, и аз се загледах по рокличките. Като видя, какво гледам направи физиономия и аз се отказах да вземам. Иначе сме се разбрали, че сега като идваме за втората ФМ до София, ще обикаляме за количка поне, че тук избора е много малък, а цените са .....  Whistling

Айде спирам, че пак се улях  Crazy

# 203
здравейте мами! Искам да ви питам дали вашите половинки се съобразяват с това,че сте бременна? Примерно като ходи сам на плаж- да си тръгне по рано,защото вие сте у вас  и сте сами, а и имате да чистите и т.н? Много се нервя така. Ако бяха те бременни как ли щяха да се чувстват ме интересува- да не пушат,пият и да се съобразяват със всичко? Не мисля,4е ще им е приятно, но ние можем

# 204
  • Варна
Здравейте мами отдавна ви следя и смятам че е време и аз да се запиша при вас термина ми е за 27.12 доки каза, че май ще си имаме момченце  stork-boy и аз отвреме на време усещам побутване но си чакам здравите ритничета  Heart Eyes

# 205
Nai_Nejnoto_Neshto, добре дошла!  Hug

# 206
здравейте момичета Grinning
моя се съобразява с мен, че съм бременна, помага ми много, особено в чистенето,не обича да ми е чинии, но го прави заради мен без да го карам...сигурна съм , че ще ми помага много за бебчето, защото съм му казала , че изобщо никой с нищо не искам да ми помага и да ми дава акъл, само двамата искам да се оправяме във всичко....
От сега съм започнала леко полеко всеки месец да купувам нужните неща за беб, защото няма да имам възможност 8ми 9ти месец да пазаруваме по студовете с този корем, а и не искам никого да пращам да ми помага и пазарува, пак ще се повторя, че искам сами са му купим всичко и от нищо да не е лишено, за зимно бебче ще ми е лесно , защото няма да му купувам много дрехи за първите 6 мес, даже ще ми дадат бебешки,много бързо растат...главно с плетени и памучни гащеризончета, а от на пролет и лято ще се киприм  Grinning Grinning Grinning
много жега и снощи си направихме в 22 часа една разходка в квартала,тази вечер също,а другата седмица на басейн и за риба...

# 207
  • Бургас
mistlu, честно казано за съобразяването, не се съобразява много много /поне не толкова, колкото аз си мисля че трябва/. Но като седна и размисля трезво, осъзнавам че той е цял ден на работа /буквално излиза в 8:30 и се прибира в 22:30/, включително събота и неделя, докато аз по цял ден си почивам. Събота или неделя намира време да заведе детето на плаж, поне за 2 часа. Не ми мърмори, ако в къщи е мръсно, не е сготвено или не съм изпрала. Вечер, като се прибере няма проблем сам да си направи салатата, да си сложи масата и да си вдигне /аз вече съм легнала обикновенно/.
На фона на всичко това, намирам че проблема по скоро е в моите очаквания, и затова гледам аз да балансирам, и да не се изнервям за глупости.
Верно е, че предната бременност доста повече се съобразяваше с мен, но в крайна сметка обстоятелствата тогава бяха различни, а и ни беше за 1-и път и на двамата   Grinning

# 208
е да но той работи много часове, а и че не ти мрънка за нищо това е добре... Grinning Grinning Hug

# 209
Привет и от мен момичета. Как сте в тези жеги? Аз днес съм сама и съм се отдала на основно почистване, че нали и килимите вдигнах и ги прахме и сега ще чистя, да може да ги постеля, когато са готови.
Ох за, мъжете моя се съобразява доколкото може с мен, но и него го няма сега. Но предната бременност много ми помагаше, а съм сигурна, че и сега като се прибере ще е по същия начин. Той винаги си ми помага. Когато чистя и си е в къщи винаги го вършим двамата. В повечето случаи готвим заедно и с детето се занимаваме заедно. Ние от много млади се отделихме от родителите и не сме свикнали да ни се помага и за това, когато свекъра и свекървата бяха при нас нещата не вървяха изобщо. Сега след като пак сме сами си ни е много по-добре.
За пазаруването не съм се засилила много, защото все още не знам кой какво ще иска да ни подари и изчаквам. Миналия път дядо ми купи количката, свекървата ми даде паричките за всички необходими дрешки за Ивка в началото, майка ми купи козметиката и за нас почти нищо не остана. Сега баща ми иска да купи креватчето, а другите още мълчат, но ще си кажат какво искат да купят и аз ще си го избера те само ще го платят.
Ох пак се улях с писането. Чао и лек ден, аз продължавам да чистя.

Общи условия

Активация на акаунт