Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 363
  • 734
  •   1
Отговори
# 330

На 15-то число всеки месец, счетоводителката ми го внася в НОИ, най-късно на 23-то число имам превод!!!
Вземи си от НОИ ПИК-код, за да следиш тези неща в сайта им. Peace

Да, ама пък с тоя ПИК не става ясно кога да очакваш превод, а какво е изплатено до момента и за колко дни. Иначе май досега за предстоящ превод съм разбирала само от смс-са от НОИ и после от банката като получа парите. Аз вече три болнични съм представила, разбрах, че счетоводителката ми ги е предала два от тях на 27.06, аз кога да очаквам превод?

Е как да не става ясно, като в една от графите (предпоследната колонка) ти пише на коя дата ще е превода!?!?!?!?!?

# 331
а усещате ли вече мъничето да се движи

даа усещам го по няколко пъти  на ден отдавна да се движи, и от 3 седмици някъде - ритничета  Grinning

# 332
Момичета, как плащат болничните? В какви срокове?

Мимс, аз ако бях щях да изляза в болничен, въпреки че незнам как ще ми се отрази толкова време у дома  Rolling Eyes

До 15 работни дни след като е внесе в НОИ, трябва да се изплати. Поне момичетата от счетоводната тема ми отговориха така.

Мимс, аз ако бях щях да изляза в болничен, въпреки че незнам как ще ми се отрази толкова време у дома  Rolling Eyes

На 15-то число всеки месец, счетоводителката ми го внася в НОИ, най-късно на 23-то число имам превод!!!
Първия болничен се бави. Пр. ако е за Юни, той се внася в НОИ, когато се платят осигуровките за съответния месец, с една дума до около 10-ти Юли, така че превод може да се очаква след 20-ти Юли.

crazy_baby веднага ли го виждаш качен в сайта на НОИ, че нашата счетоводителка ми каза на 06.07., че е тръгнала за НОИ да го внася , а още го няма отразен в сайта. Направо ми иде да я #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 333
  • София

Да, ама пък с тоя ПИК не става ясно кога да очакваш превод, а какво е изплатено до момента и за колко дни. Иначе май досега за предстоящ превод съм разбирала само от смс-са от НОИ и после от банката като получа парите. Аз вече три болнични съм представила, разбрах, че счетоводителката ми ги е предала два от тях на 27.06, аз кога да очаквам превод?

Е как да не става ясно, като в една от графите (предпоследната колонка) ти пише на коя дата ще е превода!?!?!?!?!?

Явно аз не съм догледала в такъв случай, лошото е, че не ми се зарежда страницата със справките. От няколко дни е така по цял ден, само вечер успявам да се логна, но ще го видя после. Много мерси!    bouquet

# 334
да  бе и на мен ми се стори супер много,ама от де да знам и аз кат нищо не разбирам

16та седмица беше 12 см и 168 грама  Grinning

# 335
*ita* тя ми е казвала, че на 15-ти го внася в НОИ, аз го виждам на 16-ти, или 17-ти, но изрично си пише на коя дата е внесен. Няма как да те излъже, като го качат на страницата ще видиш, кога си е свършила работата.

didka Simple Smile сайта зарежда без проблем, но за да стигнеш до справки трябва да прескочих една защита. Като ти изпише, че не може да ти отвори страницата, погледни надолу има бутон "продължи", "пропусни" различно е, не знам при теб как ще е, натисни го и ще ти я зареди.

Срока за плащане на болничен от НОИ е 15 работни дни по закон, за съжаление никъде в закона не пише, работодателя до колко дни е длъжен да го внесе. Дано са ви коректни работодателите и да не ви бавят болничните.

# 336
а аз все още не съм го усетила и ми е малко гадничко,ама ко да правя не зависи от мен

# 337
  • Варна

Мимс, аз ако бях щях да изляза в болничен, въпреки че незнам как ще ми се отрази толкова време у дома  Rolling Eyes

Първия болничен се бави. Пр. ако е за Юни, той се внася в НОИ, когато се платят осигуровките за съответния месец, с една дума до около 10-ти Юли, така че превод може да се очаква след 20-ти Юли.

Аз няма да съм в болничен оттук насетне. Просто този месец ползвам 10 дни

# 338
 и за какво ти е гадно, при всеки е различно  Hug Hug Hug спокойно ще има да те рита  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 339
  • София
crazy_baby, ясно за защитата, минавам я  и после ми дава Page can not be displayed  newsm78
После ще ти пиша на лични като успея да вляза, ако имам още въпроси, да не занимавам всички с тая работа, ок?

# 340
ами и аз от 30 дена съм си пуснала болничен кога ли ще ми го изплатят  newsm78 newsm78

# 341
 smile3518нямам търпение да го усетя как мърда в мен,така ще съм сигурна че е истина.сега все още ми се струва като сън и не мога да осъзная какво става

# 342
пожелавам на всички мами много лека бременност и раждане

# 343
  • София
Явно наистина зависи само и единствено от работодателя кога го предава в НОИ, ама аз например имам фирма и счетоводителката ми е леля, каза ми, че го е внесла на 27.06, което ще рече, че има време до превода, ако срока след подаване е 15 дни.
desislavavenelinova, най-добре май да питаш счетоводителя кога го е предал, ако ти е възможно де, че май повечето са големи ръбове.... Crossing Arms
Аз трети път ще ви питам за групата във фейса как да се добера до нея и накрая ще го приема лично, че не ме искате   hahaha айде моля ви се вече някой да ми каже  Joy

# 344
Който иска да се включи в Тайната група във Фейсбук да пише на лични на Lucky  или marinamihailova. Групата е тайна, и единствения начин да се включите в нея,е да бъдете поканени.За тази цел трябва да станете приятели във фейсбук с някоя от двете. Попитайте за координати на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт