Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 071
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Теди, много е сладурско обзавеждането. Ива ми спи на кошарата все още, но съм махнала решетката още като беше на 2 годинки, защото става да пишка вечер и се прехвърляше отгоре на решетката.

# 631
Теди това обзавеждане е страхотно ! колко грубо струва едно такова,ако не е тайна ? не ,че ще купувам,за сега сме в малко жилище и нямам детска стая,но искам да придобия представа ..

# 632
  • София
Здравейте,
да се разпиша и аз Simple Smile
Като цяло се чувствам добре и раста. Станала съм много секси Simple Smile с трупнати килца по бюста и дупето Simple Smile за сега съм качила 5 кг. В корема ми е революци на моменти, не знам как точно да го опиша.

За количките мисля да си използвам старата но, стига да е здрава, разбира се. Сега е при един от племениците ми. Моделът е Danaya на  Кенгуру

# 633
  • Beyond the Frontiers
Синът ми се вози от бебе задължително с колан в детската количка. За мен така си е най-сигурно. При Чикото столчето за кола може да се ползва върху количката като кош обърнат към майката  Peace

За чужбината - може би фактът че съм поживяла в Германия, а и работата ми е свързана с пътуване, та въобще не ме блазни толкова.

# 634
  • Русе
Теди,уникално обзавеждане! Hug
За количките сега се сетих какво исках да ви питам-понеже съм по-височка (177) предния път имах проблем с височината на дръжката.Бая се измъчих тогава. ooooh!Някакви идеи по този въпрос?Да ви кажа честно ,за количката ще разчитам на вас WhistlingТолкова съм изглупяла,че дори не знам какво търся ThinkingА вие имате толкова много информация,че свят ми се завива.

# 635
  • USA
 StopВнимание не четете ако не ви се слуша за Амерка
Не искам да съм досадна затова ще кажа само за тези които имат желание да живеят в чужбина,че Европа и Америка са много различни.Ние дойдохме тук преди 5-6г. само защото сме със документи,но бих предпочела Европа защото разстоянията са по-малки,а и няма по-далечна дестинация до БГ от 3-4 часа полет и почти всеки дълъг уикенд може да се прибираш да се видиш с близки и приятели.Иначе нямам оплаквания. Разбира се чужбина си има + и – Аз бързо свиквам с обстановката и като цяло ми харесва,че има правила и се следи за изпълнението им ,а не са само за някой.
Иначе България си ми е слабост и винаги съм си обичала страната дори смятам детето ми да го запиша и на Българско училище в неделя ,за да научи малко история и български пък може и да се приберем един ден като се пенсионираме в България. Flutter

# 636
Благодаря за приветствията, много нещо сте изписали, от снощи - цели 8 страници Simple Smile
Може и да ви се стори странно, но още не съм гледала никакви колички, нито дрешки, нито за имена съм мислила, не знам в кой момент ще ме обземе паниката и ще хукна по магазините.....

# 637
здравейте и от мен Grinning
Teddy* много сладурско обзавеждане,браво Hug Hug Hug
аз съм дигнала 2 кг от началото на бременността,но преди това зимата си понапалнях 3 и не ги свалих,забременях и така,после ще се свалят Grinning
Аз и понакупих някои гащеризончета и количката и това е,след 2,3 седмици пак ще излизаме да пазаруваме и други нещица

# 638
StopВнимание не четете ако не ви се слуша за Амерка
Не искам да съм досадна затова ще кажа само за тези които имат желание да живеят в чужбина,че Европа и Америка са много различни.Ние дойдохме тук преди 5-6г. само защото сме със документи,но бих предпочела Европа защото разстоянията са по-малки,а и няма по-далечна дестинация до БГ от 3-4 часа полет и почти всеки дълъг уикенд може да се прибираш да се видиш с близки и приятели.Иначе нямам оплаквания. Разбира се чужбина си има + и – Аз бързо свиквам с обстановката и като цяло ми харесва,че има правила и се следи за изпълнението им ,а не са само за някой.
Иначе България си ми е слабост и винаги съм си обичала страната дори смятам детето ми да го запиша и на Българско училище в неделя ,за да научи малко история и български пък може и да се приберем един ден като се пенсионираме в България. Flutter

Напълно съм съгласна с теб за правилата Peace ако в България се спазваха законите, държавата ни щеше да е на много добро ниво и ние нямаше да се разпилеем по света(оплювани от свои хора в БГ) Peace но живи и здрави, както Калалили спомена може и да се оправим някой ден, но само ако започнат да се спазват законите от всички и не се мисли как да се прескочи, само защото не ни е удобно дадено правило или закон(всичко е до мислене) Peace и като бъдещи родители трябва да учим и даваме пример на децата си как да спазваме законите и правилата за да живеем по-добре, хубав и усмихнат ден от мен   bouquet

# 639
За легълцата - аз мисля да си взема стабилно дървено легълце и отделно люлка на Фишър Прайс. 2 приятелски двойки си взеха такива и казаха, че това им е спасило живота 1вата годинка, защото само в люлката заспивали и се успокоявали децата като плачат.
Те имат няколко модела, но на мен ето тази май най-ми харесва:

може да се люлее и странично и напред назад

Теди, този сайт, който си дала има страхотни модели.  Heart Eyes Те доставят ли до БГ? И също така ако искам да взема само легълце и скрин за повиване възможно ли е или се продават целите комплекти както са дадени?

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 18:54 от A_vagabоnd

# 640
Момичета...
Само да разкажа какво преживях последната седмица.
На 5.07. отидох за контролен преглед при д-р Георгиев в МД и попитах мога ли да си направя вече късен БХС. Той ме прегледа на ултразвук и ме прати да ми вземат кръв. Резултатите излязоха. Рискът ми за Едуардс беше висок. Рискът за дефекти на невралната тръба и коремна стена - неинформативен. Поболях се от страх. Вчера ходих при доц. Карагьозова в МД, за да даде мнение. Тъй като имаше притеснения за плода, но не смяташе, че може все пак да види добре на нейния апарат в МД, ме изпрати в МЦ Фемина спешно за ФМ. Там откриха омфалоцеле, което е дефект на предна коремна стена, наличие на лимфатични сакове в шийната област, обратен кръвоток в дуктус венозус и носна кост 2.4 мм.
Колежката на доц. Карагьозова ми препоръча амниоцентеза след 2 седмици.
Прекарах няколко часа в рев и ми се скъса сърцето.
След това се чух с доц. Карагьозова, която искаше днес да ида при нея, за да види подробно измерванията, направени с ФМ в МЦ Фемина.
Смята, че БХС ми е абсолютно невалиден, тъй като Георгиев ме е пратил много рано за късен БХС, че те самите са търсили наличие на маркери и са разглеждали плода като такъв в 15 г.с., а реално по измервания отговаря на 13та седмица и 4 дни.
Сега в края на другата седмица пак ще ходя на ФМ.
Каза, че едва ли не всичко може да се оправи, лимфотичните сакове да се разсеят, коремната стена да се затвори, и че носните кости според нея са си наред за тази възраст на плода.
Има ли някоя от вас, на която да е казвано поне 1 от тези неща и мислите ли, че наистина може и всичко да е наред?
Ще се пръсна в тази една седмица. Не ми се мисли, ако се окаже, че трябва да махна бебчето.

# 641
не се притеснявай,моля те  Hug Hug Hug тежко е ,знам,но ще се поболееш така,изчакай, това не са 100% верни диагнози,това са само предположения и то не оправдани....
прегръщам те силно, помисли сега , че трябва да се владееш заради бебчето ти... Hug Hug Hug

# 642
blasphemy споко, точно затова няколко пьти давам мнения колко психират тези бхс. според мен за да си абсолютно спокойна направи амиоцинтеза. разбира се за 2 седмици толкова много промени претьрпява плодьт. но за да си спокойна за по-нататьк и да не те мьчат терзания всичко ли е наред бих ти дала сьвета за амио.

и сега за живеещите в чужбина, с риск да предизвикам следващ спор, бих казала 4е аз от 12 години живея в германия, и след 12 години не бих си представила че бих се вьрнала в БГ и детето ми би израстнало там. Мьжьт ми има предложение за договор за  2 години по проек в БГ, но аз сьм категорична че няма да отида с него. той сьщо ще откаже разбира се, но това е заради мен. та колкото и пари да получава в бг те не могат да компенсират тези неща като спокойствие, сигурност и т.н, особено когато става вьпрос за децата ти. и за да не ми се нахвьрлите бих вметнала 4е сьм изцяло на мнението че децата ни  трябва да запазят бьлгарската си идентичност вьпреки че са граждани на света вьв времето в което живеем, особено децата от смесени бракове, какьвто е и нашият случай. в градьт в който живея сьм сьздала родителска инициатива, за да помогнем то4но на тези деца да у4ат бьлгарски и с големи надежди да трьгне и неделно бьлгарско у4илище от есента. дано да сте разбрали мисьлта ми и да не предизвикам бурни спорове Simple Smile

# 643
Аз амнио да направя, ама те и без това ми казаха, че дори да няма генетични аномалии, пак може да има органни дефекти.
А иначе БХС очевидно ми е невалиден и не се притеснявам за него. Само от това, което се видя на Феталната морфология и се чудя да вярвам ли, че за една седмица всичко може да се оправи, или да не вярвам.

# 644
Аз амнио да направя, ама те и без това ми казаха, че дори да няма генетични аномалии, пак може да има органни дефекти.
А иначе БХС очевидно ми е невалиден и не се притеснявам за него. Само от това, което се видя на Феталната морфология и се чудя да вярвам ли, че за една седмица всичко може да се оправи, или да не вярвам.

органите не се ли гледат в 20 седмица

Общи условия

Активация на акаунт