Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 072
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Опа, болната ми тема се нищи пак  Blush Аз до сега съм качила 10кг  Embarassed С предната бременност качих 25кг, 10кг оставих в болницата и до забременяването ми сега бях свалила всичките 25кг  bowuu При мен тъпото е, че имам постоянен горчив вкус в устата, все едно смуча хапче аналгин и това ме кара все да дъвча нещо  ooooh! Надявам се отново да сваля всичко което кача  Praynig

За забравянето - и аз все забравям разни неща  Whistling

Lady Vi, само да не забравиме за "здрасти"-то  hahaha

П.П. ето пак забравих, ама бързо се сетих поне, та - тези от вас които имат по-малки дечица като мен или такива които имат дечица с малка разлика - мислите ли да купувате още едно легло-кошара за новите бебета  newsm78 Аз си мисля дали Александра да не я метна в нормално легло и да и взема една преграда да не пада...ама мъничка ми се вижда още...бебе ми е и тя  Blush

Теди нямам друго детенце , но ми хрумна ,че може да си купиш от тези конвертируемите кошарки,които се превръщат в легло+бюро за голямо дете.
http://kasida.bg/dizain-baby-detsko-leglo-adelina-70185-sm-270-6230.html

Има ги и доста по-евтини,показвам ти ги само като модел.
И аз се замислям за такова легло за бебо, а и като купим обзавеждането ще гледам после да са в подобни цветове и да се върже с останалото, но не знам все още съм в процес на размисъл.

# 616
Относно количките още не съм разглеждала модели и не съм много наясно с това какво ще ми трябва и какво не, но от мами, които са имали зимни бебета знам, че в студа не ги разкарват често навън и зимният кош не им е бил от голяма полза, освен това столчето за кола, когато е от същата марка като количката и разбира се, ако има възможност да се ползва вместо стандартния кош, върши идеална работа първите няколко месеца. Вие как мислите дали е нужно да се купува зимен кош, ако реално разходките ще започнат пролетта?

Килограмите ми са -3, още не мога да повярвам, че продължавам да ги поддържам така, без да правя каквито и да било целенасочени действия в тази насока. Иначе си имам коремче, ама аз си го имам отпреди да забременея Whistling

# 617
от тези специално съм виждала във всякакви цветове,и в детски и в разновидности на дърво-череша,орех ,дъб... Виждала съм дори и черни кошарки Simple Smile Май да доста популярни,и на мен много ми харесват ,но нз дали ще имаме толкова място,защото за по 170 см на дължина.Още се чудя къде да я сложа,бях прочела 1 книга за фън шуи преди време...И сега не мога да намеря място у дома за детето,все нещо ме притеснява,или някоя врата,или прозорец Simple Smile Simple Smile  Joy

# 618
Shadows,имаш си немирник като моя  Joy  На 6 месеца , моето диване заставаше на колене в поза за пълзене на горното ниво на сгъваемата кошара и се люлееше с всички сила клатейки се напред-назад . Като го видях за първи път се чудих да се смея ли или да плача. Веднага горното ниво беше свалено разбира се . Но и аз ходих като зашеметена 2 дена .  Laughing

Тези легълца са много готини  и функцията им за люлеене ще е от полза в безсънните нощи, когато се чудиш какво да правиш , само и само да заспи това дете . Малко само ме притеснява пристрастяването към това люлеене . Дали ще заспива детето без него , като порастне ... Вики си имаше само една страст като бебе - бибероната . Като стана на 2 имахме тежки драми около отучването от нея . Но за щастие бяха кратки - не повече от 10-14 дни ....

# 619
Титка, ние мислим да заминаваме заради на мъжа ми работата. Той работи в Белгийска фирма, а и на мен ми се иска да започна работа там. Но най-вече ще заминем заради децата, защото в България няма бъдеще за младите /поне според мен/, а и в малките градове дори и хубава професия да имаш пак няма къде да се реализираш. А и ми писна от Българската простотия и искам да пробваме как е и навън. Моят мъж е много страхлив и ако не съм аз няма и да опитаме, а той така или иначе е там по 3 месеца и се прибира само за по един.

Hug Не ти ли е странно обаче че там живеят по съвсем различен начин и общо взето целия живот е различен. Аз също смятам че тук за нас няма бъдеще, а да не говоря за децата ни. Искам ако напускаме БГ да сме в Щатите, в Европа нещо ми се струва безсмислено да се местим. Вярно че смятам американците за малко тъпи и заблудени хора, но не мога да им отрека че условия имат. Смятам тази година да подам за Зелена карта и общо взето да си реша съдбата на късмет..... та така с моите терзания за България и света  Simple Smile

# 620
за количките аз смятам да си взема Чиполино перфекта заедно с порт бебето , много ми се вижда топличко и хубаво и ми се струва идеално за зимно бебе  Simple Smile аз нямам намерение да го изкарвам моето чак на пролет , ако е мека зимата като предната след 40-я ден смятам да сме навън , дори и за по малко , трябва да се калява детето  Simple Smile

# 621
А за легълцата кой е по добрия вариант - люлеещи или не? Аз исках люлееща но ми препоръчват неподвижна да не свиква детето с люлка.

И има едни пластмасови с мрежички. Една мама иска да ме снабди с такава от нейната бебка която вече си е цяла мома. Моя мъж е съгласен за да спестим някой разходи, на мен много не ми се иска пластмасова та затова питам с надежда някой недоволен да има от тях Simple SmileSimple Smile:Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 622
Винаги съм била голям патриот.Абсолютно против изселването на млади хора към чужбина...
Миналия ден като казах на мъжа ми и приятелите ни ,че не ми се живее повече в България,реакцията беше следната -  #Shocked
Толкова се разочаровах от случващото се последните години,откакто това правителство е на власт... върнаха ни години назад...Бизнесът в България няма да се възстанови след причиненото...Поне не и скоро.Аз съм си казала,ако вземат и следващите избори,мен ме няма повече тук,не мога да се боря и да се старая ,а някой пожарникар всеки ден да ми излиза с всевъзможни тъпи изказвания тип "Студентите да станат овчари"...Кво да ви кажа,българския народ го избра,ако го изберат пак,да си живеят с него щом им е добре,мен ме няма обаче  Crossing Arms
Простете ,че обърнах темата на политика !  Peace

И аз смятам да се пробвам за зелена карта.

# 623
Ами все си мисля, че ще свикнем, а ако случайно не успеем си имаме тука апартамент и можем по всяко време да си се приберем. Аз от малка мечтая да се махна от България, но ще видим какво ще направим. Все още има време.
За извеждането на бебо навън аз нямам намерение да стоя затворена в къщи до пролетта. Но пък чак толкова специални кошове за количка сигурно няма да са ми необходими, защото в повечето случаи се придвижвам с колата, така че кошчето за кола в началото навън ще е "жилището" на бебчо. Но пък имам и кака, която трябва да водя на градина, което пък значи че и да вали и да трещи ние на ден поне по 2 пъти ще излизаме навън. А да не споменавам и ходенето на магазин и всички други задължения. Все пак таткото пътува и аз тук си се оправям сама, защото не искам помощ от бабите.
Марина, не е само това правителство, те всички са един дол дренки. Така, че изселването май напоследък е за предпочитане.

# 624
Винаги съм била голям патриот.Абсолютно против изселването на млади хора към чужбина...
Миналия ден като казах на мъжа ми и приятелите ни ,че не ми се живее повече в България,реакцията беше следната -  #Shocked
Толкова се разочаровах от случващото се последните години,откакто това правителство е на власт... върнаха ни години назад...Бизнесът в България няма да се възстанови след причиненото...Поне не и скоро.Аз съм си казала,ако вземат и следващите избори,мен ме няма повече тук,не мога да се боря и да се старая ,а някой пожарникар всеки ден да ми излиза с всевъзможни тъпи изказвания тип "Студентите да станат овчари"...Кво да ви кажа,българския народ го избра,ако го изберат пак,да си живеят с него щом им е добре,мен ме няма обаче  Crossing Arms
Простете ,че обърнах темата на политика !  Peace

И аз смятам да се пробвам за зелена карта.

И аз така и аз винаги съм заявявала че никога няма да се махна от тук защото си обичам страната. Но откакто завърших второто си висше образование и ми предложиха да работя по специалността си за 350 лв без почивен ден и си казах " Дотук бяхме" . Няма място вече за нас тук.

# 625
И аз това щях да кажа. Не Бойко,не кой ще да е те са си еднакви ....... . За зелената карта и аз мислех да кандидатстваме и напоследък като прекарвам сума ти време сама в нас по цял ден и като знам как финансите ми намаляха в пъти,не се замислям изобщо за оставане в България. Знам английски и италиански и си се чудя на акъла какво правя?!! newsm78

# 626
И аз преди време исках да кандидатстваме за зелена карта. Гледала съм и за Канада да кандидатстваме. За сега сме се ориентирали към Белгия, но ще видим какво ще решим. Може и аз да пусна документи за зелена карта, пък каквото сабя покаже. 
Титка, аз до колкото знам люлеещите могат и да се застопорят. Поне като ги гледах в магазина така ми казаха. А аз смятам и да вземем и от преносимите кошарки, но да видим и спонсора какво ще каже, дали няма да ми отреже малко крилцата с пазаруването на неща.

# 627
veronika e честит ти розов щъркел  stork-girl
pojito 11  welcome welcome welcome
За килограмите да кажа аз най-после излезнах на + и сега съм  hahaha  +почти 1 вече
А за море не ми говорете,че направо вече нямам тъпени,а има още 20,че и повече дни докато тръгнем.

# 628
за количките аз смятам да си взема Чиполино перфекта заедно с порт бебето , много ми се вижда топличко и хубаво и ми се струва идеално за зимно бебе  Simple Smile аз нямам намерение да го изкарвам моето чак на пролет , ако е мека зимата като предната след 40-я ден смятам да сме навън , дори и за по малко , трябва да се калява детето  Simple Smile
Аз съм си доволна от тази количка - вярно по-тежичка е и обемиста - но си е стабилна. Върти се по посока на движение или към мама. Кошчето също става на количката.
И първият ни младеж е зимно бебе и си го извеждах за малко в хубавите дни още от първите му дни. А първите месеци сме си излизали и за по дълго - стига да не духа и вали и да не е  по-судено от -8градуса.

# 629
Ми ние имаме такова легло, което става от кошара в юношеско, но имаме и само кошара  Crazy Майка ми купува обзавеждането за детската стая и и харесаха и двете легла и ги купи и дветееееее, но организирахме стаята така, че юношеското легло си е голямо, а Александра спи в кошарата. И понеже съм отявлен мързел, а и стаята си е добре така както е ми се искаше да не променям нещата, а и трябва да се купува и още един малък матрак (което ми се види малко безмислено), таааааааа за това реших да позапитам кой от кога спи на голямо легло  Crazy

Ето това http://www.erbesi.it/prodotti.php?p=53 е модела на стаята на Александра, но кошарта е на колелца  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт