Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 074
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Аз всеки пък като започна да пиша и забравям нещата, които съм искала да кажа и най-много по 1 се сещам. И въобще през деня забравям имената на разни предмети и все обяснявам в стил 'абе онова металното, с което се яде със 4-те шипа' - разбирайте вилица и разни подобни  Crazy

# 601
Здравейте и от мен  Hug Аз с първата бременност качих 35 кг и не свалих нито един. smile3511 За сега съм +0.800кг и дано да не кача много,защото си имам доста за сваляне Praynig Но бебчо е най-важен , после ще му мисля Thinking

.

# 602
Болна тема са ми килограмите. Аз до сега съм +8 и не знам до края какво ще правя. С Ива качих 17кг. от които 10кг. оставих още в болницата, а другите за 3 месеца ги нямаше. Дано и този път съм така, че не мога да живея с тея килограми върху себе си. От сега ми е много тежко и едва, едва се влача.
И аз забравям какво ще пиша. Сега щях да пиша още нещо, но изключих. После като се сетя, ако темата е още актуална.

# 603
Опа, болната ми тема се нищи пак  Blush Аз до сега съм качила 10кг  Embarassed С предната бременност качих 25кг, 10кг оставих в болницата и до забременяването ми сега бях свалила всичките 25кг  bowuu При мен тъпото е, че имам постоянен горчив вкус в устата, все едно смуча хапче аналгин и това ме кара все да дъвча нещо  ooooh! Надявам се отново да сваля всичко което кача  Praynig

За забравянето - и аз все забравям разни неща  Whistling

Lady Vi, само да не забравиме за "здрасти"-то  hahaha

П.П. ето пак забравих, ама бързо се сетих поне, та - тези от вас които имат по-малки дечица като мен или такива които имат дечица с малка разлика - мислите ли да купувате още едно легло-кошара за новите бебета  newsm78 Аз си мисля дали Александра да не я метна в нормално легло и да и взема една преграда да не пада...ама мъничка ми се вижда още...бебе ми е и тя  Blush

# 604
Първи път + 20 . В болницата оставих само 5 . След това чак след година може да се каже ,че започнах да влизам във форма , но така и не свалих всичките . Може би ми останаха около 5 в повече, отколкото забременях  . Добре ,че съм висока и не ми личат чак толкова много . До момента съм +2 кг. Мисля ,че този път качвам по-малко ,защото си имам резерви от миналата бременост. Надявам се да не ускорявам темпото до края и да се вместя в нормалите 12-15 кг.

Teddy*, моят син спи в голямо легло от горе-долу тази възраст и му е доста комфортно . Мисля да ползвам неговата кошарка на първо време.

# 605
  • Beyond the Frontiers
Първият път след +15 не се качвах на кантара - в 8-мия месец. Сравнително бързо ги свалих. За сега държа +4-5 кг и съм доволна. Просто като ми се тъпче наблягам на плодове и зеленчуци. Peace

# 606
Има и варинати без кошче за кола за 250 лв http://911.bg/a2/kolichka-simplicity-stroller-4314938.html
Тази пък е 380 http://www.momentofpeace.net/wp-content/uploads/2008/05/chicco_ct02.jpg -

Тук има и други варианти с нормални цени http://www.momentofpeace.net/2008/travelsystem_chicco#
Kaто гледам това са си летни колички. НИе си взехме първия вариант за млакия сега в началото на сезона, но не мисля , че са удачни за новородени. Най-малкото новородено бебче е добре д абъде с лице към управляващия количката. А и декември с непокрита количка...

# 607
A_vagabоnd мерси за отг. много ме вълнуват такива неща.
За кг аз съм +9 засега, но не ми тежат още, даже много добре се чувствам. За свалянето също не се притеснявам - мисля че бързо ще ги сваля. притеснява ме единствено стрии и целолит да не ми се появят. Мажа се с кремче уж но все пак няма гаранции

# 608
  • Beyond the Frontiers
Има и варинати без кошче за кола за 250 лв http://911.bg/a2/kolichka-simplicity-stroller-4314938.html
Тази пък е 380 http://www.momentofpeace.net/wp-content/uploads/2008/05/chicco_ct02.jpg -

Тук има и други варианти с нормални цени http://www.momentofpeace.net/2008/travelsystem_chicco#
Kaто гледам това са си летни колички. НИе си взехме първия вариант за млакия сега в началото на сезона, но не мисля , че са удачни за новородени. Най-малкото новородено бебче е добре д абъде с лице към управляващия количката. А и декември с непокрита количка...
Има си и зимни модели  Peace със зимни чувалчета.

# 609
Здравейте, мамчета! Аз за момента съм +4, като повечето си лепнах още първите 2 месеца. Въпреки гаденето, непрекъснато бях гладна, дори и след хранене. Добре, че голяма част от бременността ни е през топлите месеци, когато има и разнообразие на пресни плодове и зеленчуци...вкусно и полезно. А и тежките храни не са ми вкусни сега.

# 610
Може да има и вариант с чувалче. На нас ни я продадоха без тази на Чико. а и няма летвичка за краката. Мое мнение си е , но не бих я ползвала за новородено.
Предпочитам да имам нонстоп поглед върху бебчето, докато е в количката, а и да има нещо предпазно от към краката. Не мисля че е добра идея да слагаме колани на новородено бебе, а с тези колички ако е без колани - направо ще си изпадне на някоя неравност.
Естествено това си е мое мнение

За килограмите - вече съм +3.
От предната бременност не успях да възвърна - останах си с 5кг отгоре и сега не ми се мисли.
Ама да сме здрави, другото ще се оправи със спорт:)

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 16:05 от gala-2002

# 611
Всички цитирани колички са 0-36 месеца .Но да всичко е въпрос на предпочитания .   Peace
Декември месец напълно съм го отписала за разходки . Поне 20 дена смятам ,че никой няма да тръгне на дълги разходки . Следващите 2 месеца са също студени и количката ще влиза в употреба за макс час - два на ден ...  А когато бебето стане на 3 месеца значително по-добре е да гледа по посока на движението . Поне с моето беше така . От 3-4 месечно го возих в тоя модел на Пег Перего

Нито един път не е падал Simple Smile .Напротив чувстваше се много добре с възможността да оглежда света около себе си , докато бебета с лице към майките си много често биваха носени в кенгуру , докато майката бута количката , а те да са доволни то гледката Simple Smile .....
За съжаление Ариата на Пег Перего , няма напълно легнало положение на гръбчето , иначе не бих я сменила за нищо на света. Смятам да си я ползвам и нея живот и здраве .

От друга страна возенето без колани пък на мен ми се струва опасно след 3-4 месечна възраст . Моят син започна да се обръща сам точно на 4 месеца . Това му се стори  особено забавно и го правеше при всеки удобен случай. Ако съм го возила в така наречените зимни кошове  без колани щях да откача от притеснение дали няма да се катурне през ръба  Mr. Green, докато зяпам някоя витрина  Laughing   На 7 се изправи прав в кошарата , набирайки се на ръце. Shocked Не беше от кротките бебета въобще и добре ,че не инвестирах толкова пари в тази напълно нанеужна са мен вещ - кош за новородено .

И като си направя сметката докато минат първите 4 месеца ,за да се стопли и да тръгнем по дълги разходки и времето на този кош ще му е минало . Ще се чудя къде да го складирам и защо съм дала толкова пари , без да го ползвам . За това предпочитам да ми е удобно през останалите 2 години на ползвамне на количката за сметка на 3-4 месеца в самото начало, когато и самото излизане ще е под въпрос .... Да не говорим ,че тогава може да се ползва директно кошчето за кола ....

Уф стана дълго - съжалявам !

# 612
За коланите съм абсолютно съгласна Radostche, моя син на 4 месеца падна от количката и едно,че ми изкара акъла си разби носа (слава Богу нищо страшно) Направо няколко дни не бях на себе си.
И отделно кошара не бих си купила,а направо дървено легло,което става на юношеско. Алекс падна на 7-8 месеца по дупе буквално направи кълбо напред набирайки се от нормално легло с решетки. А баба му (свеки,за да ми е опозиция) като го взимаше имаха кошче в тях да имало къде да спи. Да ама нашия мъж го направи на нищичко и за няколко месеца ставаше само да си прибира играчките. Laughing

# 613
Титка, ние мислим да заминаваме заради на мъжа ми работата. Той работи в Белгийска фирма, а и на мен ми се иска да започна работа там. Но най-вече ще заминем заради децата, защото в България няма бъдеще за младите /поне според мен/, а и в малките градове дори и хубава професия да имаш пак няма къде да се реализираш. А и ми писна от Българската простотия и искам да пробваме как е и навън. Моят мъж е много страхлив и ако не съм аз няма и да опитаме, а той така или иначе е там по 3 месеца и се прибира само за по един.

# 614
Опа, болната ми тема се нищи пак  Blush Аз до сега съм качила 10кг  Embarassed С предната бременност качих 25кг, 10кг оставих в болницата и до забременяването ми сега бях свалила всичките 25кг  bowuu При мен тъпото е, че имам постоянен горчив вкус в устата, все едно смуча хапче аналгин и това ме кара все да дъвча нещо  ooooh! Надявам се отново да сваля всичко което кача  Praynig

За забравянето - и аз все забравям разни неща  Whistling

Lady Vi, само да не забравиме за "здрасти"-то  hahaha

П.П. ето пак забравих, ама бързо се сетих поне, та - тези от вас които имат по-малки дечица като мен или такива които имат дечица с малка разлика - мислите ли да купувате още едно легло-кошара за новите бебета  newsm78 Аз си мисля дали Александра да не я метна в нормално легло и да и взема една преграда да не пада...ама мъничка ми се вижда още...бебе ми е и тя  Blush

Теди нямам друго детенце , но ми хрумна ,че може да си купиш от тези конвертируемите кошарки,които се превръщат в легло+бюро за голямо дете.
http://kasida.bg/dizain-baby-detsko-leglo-adelina-70185-sm-270-6230.html

Има ги и доста по-евтини,показвам ти ги само като модел.

Общи условия

Активация на акаунт