Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 147
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Много мерси, Lara8!   bouquet

# 346
  • Beyond the Frontiers
Моята счетоводителка внася болничните и нарежда парите за осигуровките от 1 до 5 -ти всеки месец. На 05.07 съм получила болничните за първите 6 дни от месец юни по болничен издаден май месец. Чакам тази седмица останалите пари за юни по болничен от юни месец и внесен в началото на юли. Силно се надявам тази седмица да ги получа. Praynig

didka Simple Smile, справка първи пост. За това никой не отговаря Peace

# 347
 здравейте момичета, много съм сериозна от първата тема та чак сега се разписвам отново.Браво на мен,но трудно се добирам до компа пък и с тези гаденки повръщанки ,но вече минала работа.Та за протокола и аз да се разпиша с нова дата за термина 05.12 и да си поръ4ам розова панделка.Та сега наваксвам с четенето и ако не ми мине котка път ще бъда по активна. Laughing

# 348
момичета за тия , който ги няма във фейсбука ,  за срещичката в София пак пиша, че ще бъде на 24.07 в Южен парк , за сега сме се събрали цели 6 човека , така че който има мерак да дойде нека пише  Mr. Green

# 349
здравейте момичета, много съм сериозна от първата тема та чак сега се разписвам отново.Браво на мен,но трудно се добирам до компа пък и с тези гаденки повръщанки ,но вече минала работа.Та за протокола и аз да се разпиша с нова дата за термина 05.12 и да си поръ4ам розова панделка.Та сега наваксвам с четенето и ако не ми мине котка път ще бъда по активна. Laughing

Hug честито и аз искам розова панделка , но все още не се знае  Hug

# 350

Ихааааа бебетата за моя рожден ден се увеличават.  newsm44
Честита розова новина!!!

# 351
аз съм родена на 17-ти декември Simple Smile термина ми е за 27-ми.И мога да си планирам секциото на рождения ден Simple Smile И се чудя дали е редно,чувам за какви ли не суеверия Simple Smile Simple Smile Ако се случело така,сме щели много да се караме с детето ми,трябвало за да развалим заклинанието, на излизане от болницата да сложим 1 дърво между мен и бебето  Crazy  Crazy което ако някой ми обясни как може да стане , ще съм му много благодарна.. после това дърво да се засадяло на незнам си какъв хълм  rotfImbo въобще около мен е пълно със суеверни хора ,които могат да побъркат дори и най-нормалния човек  Joy Като гледам има доста мами с термин на 17-ти Simple Smile много хубава дата , много си обичам рождения ден ...

# 352
за да развалим заклинанието, на излизане от болницата да сложим 1 дърво между мен и бебето  Crazy  Crazy което ако някой ми обясни как може да стане , ще съм му много благодарна.. после това дърво да се засадяло на незнам си какъв хълм  rotfImbo 

Joy  Joy  Joy

# 353
Тоничка, честита ви розова панделка и на нашата дата моя господин ще си има женска компания   bouquet.
Аз да ви кажа набързо за лекаря днес. Нашето голямо вече момче се развива перфектно. В началото на прегледа беше кръстосал крачетата, но към края го понатиснахме малко да се размърда и явно го ядосахме, защото ни се одупи, но пък пищова му се видя перфектно и вече няма съмнение, че ще е момченце. Таткото е много щастлив, а аз съм доволна, че всичко е наред. Малкия господин вече доста си ме подритва и си го усещам дори и да не съм легнала по гръб.
Ох аз имам голям проблем с тия болнични. Моето поделение още предния не са занесли в НОИ, а утре ще ми идаде ЛКК-то друг, направо не знам какво да правя. В поделението ли да ходя да се карам или в НОИ, не мога да разбера кой ме лъже. Последното предствяне на болничен според НОИ е било на 25.05, а аз оттогава имам още един за 30 дни, които явно скоро и няма да се изплатят, защото документа го няма уж при тях.
А за термините моя термин е на датата на която с мъжът ми решихме да се женим и казахме на всички, че ще си имаме бебе /за Ивка/ и много ще се радвам, ако бебчо се роди точно на тази дата.
Марина, незнам какво дърво  newsm78  Joy Joy Joy, но ще е много сладко да имате рожден ден с бебчо на една дата.

# 354
Марина моя термин е на 07.12, рождения ми ден е на 05.12, но аз съм пълен егоист и не си давам датата. Ми тя пък си е моя. А и имам чувството, че така моя празник ще остане на заден план ако сме на една дата.

# 355
момичета за тия , който ги няма във фейсбука ,  за срещичката в София пак пиша, че ще бъде на 24.07 в Южен парк , за сега сме се събрали цели 6 човека , така че който има мерак да дойде нека пише  Mr. Green

Само ви чета, но бих се присъединила на срещата Simple Smile

# 356
  • София

didka Simple Smile, справка първи пост. За това никой не отговаря Peace

Така си, който не доглежда, занимава хората с глупости, sorry   bouquet  Simple Smile

Марина, това за дървото ме разби, хората май много си усложняваме живота с тия суеверия и постоянни съображения за това и онова.... newsm78

Утре сме на междинна ФМ в Марковс при д-р Павлова, стиснете по едно палче за нас  baby_neutral

# 357
Марина моя термин е на 07.12, рождения ми ден е на 05.12, но аз съм пълен егоист и не си давам датата. Ми тя пък си е моя. А и имам чувството, че така моя празник ще остане на заден план ако сме на една дата.

И аз съм на мнение че всеки трябва да си има ден, който ще си е само негов, даже ме е страх да не родя на коледа или нова година. Аз съм родена на 15 януари и много се радвам, че няма опaстност бебчо да не излезе дотогава, защото термина ми е 23 дек.

# 358
да така си е, всеки ще гледа празника на детето и я те зачел теб на деня че имаш рожден ден я не, за това всеки да си знае празника Grinning Grinning Grinning

# 359

И аз съм на мнение че всеки трябва да си има ден, който ще си е само негов, даже ме е страх да не родя на коледа или нова година. Аз съм родена на 15 януари и много се радвам, че няма опaстност бебчо да не излезе дотогава, защото термина ми е 23 дек.
Напълно възможно е да се появи и на твоя рожден ден, а може и да избърза. Моята дъщеря се роди 8 дни след термина ми на рожденния ден на братовчед ми, с който сме много близки.

Общи условия

Активация на акаунт