Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 103
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Хайде и аз да се включа по темата за секса. Ние също си водим нормален полов живот, почти всеки ден и да чукна на дърво до сега сме нямали проблеми. И при нас понякога бебчо подритва по време на .... , но явно не му е удобно, гледаш да не го притискаш  Embarassed и всичко е наред.
Аз да ви се похваля , днес след баня след като се намазах с маслото против стрий и легнах за да попие бебчо взе да шава и по едно време така ме посрита , че коремчето ми подскочи  Joy . За пръв път ми се случва да го видя и така миличко ми стана  Heart Eyes
Много целувки и прегръдки на всички  Hug

# 451
Прочетох че замалко подхванахте темата със секса - любима тема Simple Smile
И през първата бременност и сега съм толкова активна в кревата че чак се учудвам на себе си Simple Smile
Като разгонена.... като го видя моя и ми се иска да го нападна,но ест не винаги е удачно....
Освен мацките които са на сексуално въздържание има ли други които са неудържими? Ест има такива на които докторите са ги поставили на "диета".

Разгонена не бих казала, нооо... имам чувството, че сега е по-хубаво  Grinning

# 452
ОХ пак подхванахте моята любима тема за секса. На мен ще ми се случи след около 18 дни ще ме огрее. Май съм се разгонила и много ми се иска  Embarassed.
За колана слагам колан, заради личния пример и заради безопасността. Само тук май в БГ бременните сме освободени от колан, никъде не съм виждала другаде бременна в кола без колан. А и щерката се вози и тя само на столчето и винаги е закопчана, та и тя прави забележка ако види някой без предпазен колан.

# 453
Относно колана- задължително съм с колан, независимо дали сядам отпред или отзад, дали карам или се возя. Отпускам го малко на корема и го придържам с ръка, ако ми стяга. Но в крайна сметка той спасява живот, и предпочитам малко неудобство пред риска от големи поражения  Naughty

МИСЛЯ, ЧЕ АКО СТАНЕ И ЕДИН МАЛЪК ИНЦИДЕНТ С МАЛКО ПО-СИЛНА СПИРАЧКА И КОЛАНА ЩЕ МИ СЕ ВРЕЖЕ В КОРЕМА И ЗА ТОВА НЕ ГО СЛАГАМ,ДА,СПАСЯВА ЖИВОТ, НО САМО МОЯ Naughty

# 454
Здравейте, някоя от вас дали се е консултирала с доктор дали може да си правим кола маска (по-специално за триъгълник) ?

Мойта докторка ми каза че няма проблем и аз си ходя на цял триъгълник всеки месец и мисля да ходя до края, щото нямам намерение да се гъзурча като предния път и накрая като раждах докторката ми вика "Абе тебе кой те е бръснал", викам й ами аз по спомени го карах щото абсурд да се наведа и да видя нещо. Бях страшен хипопотам.

# 455
Аз напосладък имам бая сексуални желания, но се чувствам изморена. На малкия му избиват разни кътници и не винаги се спи през нощта. Това ме изморява и после работа и до вечерта съм забравила за секс.
В дните в които съм се наспала, съм голяма мераклийка:)
Да ви питам през бремеността ползваате ли овлажняващи кремчета по време на секс?

Това със свободното време защото детенце късно заспива е проблем и при мен, но за кремчета и дума да не става......овлажняването там на Юг е толкова голямо че понякога се шашкам, един-два пъти и аз мислех че ще трябва кремче, но мъжо се справи добре и на 3-тата мин бях забравила за кремчето и вече нямаше нужда от него......
По принцип през деня нямам течение или каквото и да било друго притеснително нещо, но ако се възбудя (такова нещо ми се случва без предупреждение на всевъзможни места ) главата ми много работи, та в  такива моменти направо се разтичам отдавам го на хормоните Побърках се от разни розови сънища и подобни неща и в главата ми само мръсни помисли.....  Embarassed

# 456
МОМИчЕТА,сега идвам от доктор.Днес бях при двама различни и двамата казаха МОМИчЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Направо не мога да повярвам.От 5 години си мечтая за една малка принцеса.Като трагнах от доктора и като му ревнах в колата,едвам с е прибрах.Много съм щастливаааааааааа Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 457
МОМИчЕТА,сега идвам от доктор.Днес бях при двама различни и двамата казаха МОМИчЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Направо не мога да повярвам.От 5 години си мечтая за една малка принцеса.Като трагнах от доктора и като му ревнах в колата,едвам с е прибрах.Много съм щастливаааааааааа Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

радвам се за теб  Hug браво браво  bouquet

# 458
Здравейте, някоя от вас дали се е консултирала с доктор дали може да си правим кола маска (по-специално за триъгълник) ?

Мойта докторка ми каза че няма проблем и аз си ходя на цял триъгълник всеки месец и мисля да ходя до края, щото нямам намерение да се гъзурча като предния път и накрая като раждах докторката ми вика "Абе тебе кой те е бръснал", викам й ами аз по спомени го карах щото абсурд да се наведа и да видя нещо. Бях страшен хипопотам.

Супер! Много рядко се бръснех преди и ми е кофти сега (защото не смея да посетя козметичката). Друго си е с кола маска...

# 459
Пижо, честито! Радвам се за теб  1stroller

# 460

Моите поздравления!!! Hug newsm18 newsm18 newsm18

# 461
  • София
Пижо, честито  stork-girl , много се радвам за теб Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 462
Благодаря,да ви се връща.Пожелавам на всички такиваположителни емоции.

# 463
  • София
Пижо, много се радвам, че ти се е сбъднала мечтата!

# 464
Пижо, браво. Вие сте класици - първото момче, второто момиче.
Аз утре се надявам да ми кажат пола.

Общи условия

Активация на акаунт