Декемврийски мами се разхубавяват, а бебенцата вече шават

• 24 102
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Честито Пижо!

# 466
Еее Пижо честито момиченце!! Много е хубаво така като се окаже такова, за каквото си мечтала!  Heart Eyes И аз бях в голяма еуфория...дано не му порасне пишка на моето бебе до втората ФМ де.  Mr. Green

# 467
Браво Пижо честита ти розова радост   bouquet

# 468
  • Варна
Честито, Пижо!!! Колко е хубаво, когато мечтите се сбъдват  Grinning !

Момичета, вижте на каква количка попаднах http://kasida.bg/bertoni-bebeshka-kolichka-fusion-3-v-1-green-fi … 2011-45-7335.html , само да беше с единични предни гуми и щеше да е перфектна. Доста неща има в комплекта. Малко за марката съм скептична...

# 469
Честито, Пижо!!! Колко е хубаво, когато мечтите се сбъдват  Grinning !

Момичета, вижте на каква количка попаднах http://kasida.bg/bertoni-bebeshka-kolichka-fusion-3-v-1-green-fi … 2011-45-7335.html , само да беше с единични предни гуми и щеше да е перфектна. Доста неща има в комплекта. Малко за марката съм скептична...

братовчедка ми я има същата изобщо не ми харесва и не е удобна,тя така ми каза

# 470
  • София
Една приятелка е имала количка марка Бертони и е страшно недоволна , много неудобна за бебето и куп други недостатъци Simple Smile  Peace

# 471
http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-condor-trio-set-trio-ch … 2010-47-4279.html
На мен една продавачка ми похвали много този модел и каза, че било по-удобно с 2 дръжки. Каза, че била много здрава самата рамка...

# 472
точно за двете дръжка мене са ми казвали противоположното , че  много неудобно , ако тръгнеш да говориш по тел и да буташ количката само за едната дръжка и тя си ходи където си пожелае.
По-удобно било с цяла дръжка

ама то хиляди хора хиляди мнения  Mr. Green затова има и толкова много модела колички , за всяка мама  е различно явно

# 473
  • Варна
Ясно, няма да е Бертони, твърде много недовлни има! Чиполино също. Ами то от по- евтините модели не останаха марки  Rolling Eyes . Кенгуру, но пък модели нямат хубави
Този модел става http://kasida.bg/cangaroo-bebeshka-kombinirana-kolichka-scorpio- … vena-45-1271.html , но не виждам мами да го ползват, което ме води на мисълта, че нещо не е наред.
В краен случай ето тази http://pediachovek.com/%D0%B7%D0%B0%20%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%85%D … CANGAROO%20VISION

Аз искам задължително с цяла дръжка. Не мога да си представя как ще се управлява с  една ръка по нашите улици.

# 474
Всъщност точно най-новите изследвания показват, че е мит разсеяността Peace А аз съм доста организиран човек в моя бранш няма друг начин  Mr. Green
Това за шофьорските курсове ми стана много интересно, вярно ли е забранено? Къде го пише това, в кой закон?

За непохватността не знам, аз по принцип съм си джаста праста. Ето в събот се спънах в зарядното на телефона и се проснах на пода.

П.П да се оплача, как се ошашках и аз. Половинката ми беше на гости за 2 дена в София и естествено се развихрихме - в резултат леко розово и нишки кръв ми се появиха  Shocked Та сега по предписание на доктора по-малко и по-внимателно "вихрене" в леглото, 3 пъти по 2 ношпа, при болки 5-6 месец магнезий.
Момичета, много ми стана лошо?? Мерих кръвното веднага - 111/62 пулс 102. Вчера пусках профилактино кръвна картина, хемоглобин 106. Имам чувството, че всеки момент ще припадна.

Някаква идея? (легнала съм, не ставам)

От жегата е. Лягай и почивай Peace Да мине бързо  Simple Smile

И на мен ми е нисък хемоглобина и ми изписаха желязо...пих го от дъжд на вятър, защото и аз не си падам по лекарства и днес си правих кръвни, та се е вдигнал до 113...което не е зле.Знам че май често се случва при бременни този феномен.
На мен друго ми се случи днес...втвърди ми се странно корема под пъпа и док ми изписа 3х2 но-шпа и магнерот Sad
На някой случвало ли му се е?Възможно ли е да се получи в следствие на ядосване? newsm78
Вече ще ставам егоист Simple Smile
Пижо честитоооо!

# 475
http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-condor-trio-set-trio-ch … 2010-47-4279.html
На мен една продавачка ми похвали много този модел и каза, че било по-удобно с 2 дръжки. Каза, че била много здрава самата рамка...

Много мои приятелки с дечица ми казаха изобщо да не заглеждам колички с две дръжки. Peace
Нали майките са много функционални и често се налагало да се управлява количката само с една ръка, та затова по-удобно било с една цяла дръжка. Peace
Но според мен си е въпрос на личен избор. Hug
Ние засега се спираме окончателно на Maxi-Cosi Mura4, като допълнително мислим и коша за новородено да вземем. Simple Smile И разбира се няма да е купена от БГ, че тук за какви цени става въпрос. ooooh!

# 476
Не знам аз все още съм в размисъл за количката. Много съм доволна от чиполиното на щерката близо 2 години я използвахме и чак накрая започна да се чупи. Но пък сега не ми се иска същия модел да е, но пък той май най-много ми допада за сега. А за двете дръжки наистина ако говориш по телефона не можеш да я буташ, защото върви на една страна.
Пижо, честито ти момиченце.

# 477
Пижо честото за малката принцеска      ylinfant

Мами дремнах няколко часа и сега съм като парцал и гледам умно. Много мразя да спя на обяд, но трябваше да наваксвам сън заради ранното ставане. И преди четях че много от вас обичат да си подремват, a после като станете не се личуствате кофти?  newsm78

# 478
Аз се чувствам кофти, ако не дремна, но пък Ива не спи след обяд и няма и аз как да спя. Много ми се спинка и постоянно се чувствам уморена.

# 479
  • Бургас
Относно колана- задължително съм с колан, независимо дали сядам отпред или отзад, дали карам или се возя. Отпускам го малко на корема и го придържам с ръка, ако ми стяга. Но в крайна сметка той спасява живот, и предпочитам малко неудобство пред риска от големи поражения  Naughty

МИСЛЯ, ЧЕ АКО СТАНЕ И ЕДИН МАЛЪК ИНЦИДЕНТ С МАЛКО ПО-СИЛНА СПИРАЧКА И КОЛАНА ЩЕ МИ СЕ ВРЕЖЕ В КОРЕМА И ЗА ТОВА НЕ ГО СЛАГАМ,ДА,СПАСЯВА ЖИВОТ, НО САМО МОЯ Naughty

Колана го слагам под корема, и както споменах е леко отпуснат  Peace Спасява само моя, но ако него не спаси, не виждам как това ще е от помощ за бебето вътре в мен  Grinning
Не искам да влизам в спор- всички сме достатъчно големи и отговорни, за да вземаме сами решения  Peace

Пижо, честита ти розова панделка. Май много станахме женските майки- голямо връзване на панделки ще пада  Flutter

Аз в последно време немога да спа нито вечер, нито денем- вечно съм като парцал  Tired
В последно време ми се губи Nedinka, дано всичко да е наред при нея  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт